Truskawka, kako je prošla reklamacija kuhinje?
Bila sam bas ljubazna i rekla da imam reklamaciju zenskica me pitala u cemu je problem dal moze ona pomoci ili zelim pisati pismenu reklamaciju ja joj objasnila ona odmah nazvala njihovog montera koji je doso istu sekundu i covijek nam objasnio da smo krivo postavili plocu (u uputstvima se ne vidi apsolutno nista kako bi trebalo ici pa nije ni cudo da smo krivo slozili) ugl bili su bas ljubazni pa sam im dala jos jednu sansu jer su se bas bas potrudili 😁 dosli smo doma i napravili kako nam je covijek objasnio i eto slozili. Tako da ipak imamo tu kuhinju na kraju i bas sam zadovoljna zbog tog. 😊
❤N i V💙
Cure da vas pitam da li imate sad pojacan iscjedak pred ajmo reci kraj..ja ga primjetim zadnjih tj.dana puno jaci tj pojacan normalne bjele boje...u ranijoj trudnoci san isto imala ali sad je bass intenzivniji...pa cisto da vidim jel to tako i kod vas??
url=https://lilypie.com]
Salatice, bravo za Lenu koja napreduje i mamu koja ju je čuvala ❤
Ormar složen... otprilike kako mi se čini praktično, a po potrebi ću kasnije preslagivati.
Zadranka86, i sama kažeš da si i u prijašnjim trudnoćama imala tako da je to normalno, ne brini. Imam i ja pojačan zadnja 2-3 tjedna.
Hvala vam svima ❤ bas ste mi nekako dale snagu 😁
Evo ja bila u ducanu s muzekom, morao si je nesto kupiti za obuci, dobio novi posao pa da ide lijepo obucen po svijetu napokon 😀 do sad je uvijek bio u trenirkama i tako vise sportski, a sad ce malo i kosulje ubacit i bas mi je drago to. Dosla sam doma, evo bas rucam, jos sam muzu pomogla nesto oko auta rjesiti i nahodala sam se. Idem si iz zezancije mjerit tlak, mislila sam da ce biti visok do neba, a kad tamo 119/78, otkucaji 92. Ja ostala paf. Pa ono ko curica sam 😂😂 ko bi rekao da u meni kucaju 3 srca u 37tt 🤗🤗
❤N i V💙
Kako je lijepo vidjet ovu tablicu. Mala Lena nam je princezica između 2 mušketira😍😍😍
Miranda drzi se da cim duze ostanete 3u1,a bebice su velike,i spremne za ovaj svijet. B.je prava mala curica,bar se ne trebas zbog nje sekirat,to je super.
Truskawka svaka cast zeno,pravi si borac. Cestitke muzu na novom poslu.
Du dobro dosla u 30-te😍😍😍😍 moram i ja nabavit stvari za torbu,to mi je najhitnije. Da sam mirna.
Maggie ormar super izgleda. Konacno je kompletan😍
Zadranka meni je bio prestao skroz iscjedak prije par tjedana. A evo jutros ga more opet. Bas cu vidjet oce se opet pojavit ili je samo danas.
Jos sam nesto mislila napisat ali....
Pozdrav cure. Evo i naas
Duuugo vas pratim, a nikako da se uključim
Kod nas stiže Lana, i već smo u 29. Tj. Sad mi to puno zvuči😯. Od 19.tj smo samo u TA na pregledima i kontrolama zbog mog visokog tlaka (visok samo kod dr.).. Čak su mi proteine u urinu našli, držite fige da ih sutra na kontroli ne bude… Imam jedno pitanje, zna li netko da li se još uvijek šalje na carski trudnice s visokom dioptrijom? Čula sam da je prije tako bilo, al se nadam da se nešto u međuvremenu promjenilo, ja sam na - 5….
Sretno s time!! Sa visokim tlakom, proteinima u urinu i dioptrijom nažalost carski ćeš teško izbjeći...Toliko znam ja, nisam pročitala što su ti cure u međuvremenu napisale.
url=https://daisypath.com]
Maggie napisala san ranijoj trudnoci ne prijasnjoj..sto znaci mislila san na ranije tjedne..a sad za prijasnje trudnoce iskreno ne sicam se...mozdaa san se ja krivo izrazila ali evo mislila san na ranije tjedne..😉zato pitam kako je kod vas sad kad smo vise na nekom tkz kraju....jar stvarno mi u nazad tj dan ppstao cest..nije ga dugo ni bilo i ko bi bilo ne tako cesto i u takvoj kolicini...ali sve mislim da je to normalno za kraj trudnoce da se pojavi ali evo pitam i ode lakse je kad cujes iskustva dr..imam zadnje briseve sad u 35tj.nadam se da ce bit ok...
Dok sam sve procitala pola pozaboravljala
Miranda sretno i nadamo se da su trudovi stali
Maggie kutak je savren
Salatice bravo zabdrzanje Leme
Truskawa nek ste rijesili problem s kuhinjom
Barbie je, je pogled s balkona nam je savrsen
Ja sam zadnji dana nesto postala tromija i brze se uspusem a dje sam jos do kraja
Citam taman komentare da beboni neugodno udaraju i ovaj moj ko da poblesavi.
Jucer mir,a danas od podne ludnica. Ko da je na razgibavanju i u jednom trenu ko da se prebaci sav na jednu stranu i bum druga.
Vec par dana se ubijam razmisljajuci o epi i koju anesteziju uzeti u slucaju carskog🤔
Epi mi je pod mogucnost sad. Ono ako me bude bolilo da fakat ne mogu. Imam do srijede vremena pa se nadam da do onda bude konacne odluke.
Sortiraj odgovore
Najstariji