Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    11. Studeni 2018. 11:07

Ptico cure su sve rekle,kutak je stvarno prekrasan🤩
    Miranda sretno i nadam se da cete ipak jos malo izdrzati 3u1🤗
    Truskawka svaka cast i to sve jos sa duplicima😍

Ova forumska viroza i prehlada je i do mene dosla..znaci grlo i sinusi uzas🙄😭 nadam se da nece dugo trajati..
    Pisale ste i za bolne udarce. O da,bole😅

truskawka
    11. Studeni 2018. 11:08

Ptičica

Miranda opusti se koliko mozes. Do 4 noćas ste siiiigurno 3u1. A nebi me zacudio da i zaustave trudove 🙂 cekamo tvoje izvjestaje😘
    Sto se tice B, ti ces imat pravu malu pomagacicu 😍
    Truskawka i uz sve to ti imas force u danu. Zeno, svaka ti cast.

Moram, nema mi druge 😆 doduse ne bi mogla bez muza koji me bedina 0-24 tako da ga moram pohvaliti 😍 on mi i daje snage da se borim jer mi je u svemu podrska. 😍😍

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    11. Studeni 2018. 11:14

Jutro curke, evo mi danas bas dugo spavali 😊
    Miranda drzi se, bit ce svs u redu. Bebice su vec dosta velike 😊 ti mi se cinis dosta hrabra i pribrana tako da vjerujem da ce sve biti u redu. Javljaj nam novosti i da ste sto duze 3u1 😍
    Ostale curke u bolnici kako ste? Ima li kakvih novosti, kad idete doma?
    Barbie sto se vjenaca tice bas sam gledala na mia design, gdje si uzela ono za dudu i grickalicu. Je skupa zenska al stvarno prekrasno radi 😍 pa pogledaj kod nje ako ti se svida taj đir 🙂
    Tratincice moze poslikam, samo da doma dodjem. Materijal je proziran i mekan pod rukom, nije onako jeftin ko ono za komarce, lijepo pada. Al poslikam ti 💪

Pticaselicazgst
    11. Studeni 2018. 11:14

Btw Truskawka je prava fajterica 💪💪

Maggie85
    11. Studeni 2018. 11:19

Truskawka, kako je prošla reklamacija kuhinje?
    Miranda, držim fige da ste čim duže 3u1.
    Martina., ja sam pitala oftalmologa i visoka dioptrija nije uvjet za carski, tj. dioptrija od -5 njima ni nije visoka. Ako ti nije problem, napiši nam točan termin pa ću te ubaciti u našu tablicu, ako ćeš i dalje biti s nama?
    Mi smo jučer autom otišli na Sljeme, parkirali na križanju zagrebačke i zagorske strane pa prošetali  do Puntijarke, 2x30 minuta. Tad mi nije bilo teško, ali noćas sam spavala od ponoći pa evo sad do pol 11, s jednim wc-om i i nekoliko promjena strana.
    Ja nemam uopće volje za kuhanjem, više manje svaki dan jedem jaja s drugim povrćem. Srećom danas ručak kod svekrve. 😊

• Kani07
    11. Studeni 2018. 11:25

Miranda sretno i da sve dobro prode ,javljaj se kad mozes,B je prava mala odrasla djevojcica😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    11. Studeni 2018. 11:28

Jutro cure ja evo vec ko isluhan balon..od jutros po kuci sredi napravi pripremi...rucak stavi...cure su mi posle na misu onda njih sredim obucem frizurice...jaooo ja gotova leda bolu drob zateze..rucak se pece u spakeru a ja u krevetu ko nasukan kit..Muz je lovac on je posa u lov..ja sama..hahah..danas ne planiram nista vise po kuci popodne samo napisat sa starijom domaci i to je to..sutra ce mo krevetic slozit namjestit..i bass se radujem..krajem tj iden jos po ove sitnice sto su mi ostale i zavrsavamo sa svim...i onda opusteno NADAM SE cekamo bracu da nam stignee...MIRANDA saljem podrsku i tebi i tvojim curicama da izdrzite bar jos malo iako vec ste vi u sigurnoj zoni ali neka vas jos malo 3u1.Javljaj nam se i mislimo i na vas...CURE u bolnicama drzite se i pozz ZA naseg Mikaela Lenu i Blaza...i naravno i Njihove mamice..sve skupa vass pozdravljam i naravno javim se kad stignem...pusee

url=https://lilypie.com]

truskawka
    11. Studeni 2018. 11:29

Pticaselicazgst

Btw Truskawka je prava fajterica 💪💪

Hvala draga 😘😘

❤N i V💙

zadranka86
    11. Studeni 2018. 11:31

Ispravak za MIRANDU pomisalo mi se cura i decko su a ne dvi cure..sorry ..ponekad mi se sve pomisa..ko nosi curu ko decka kako se zovu...nije cudo ima nass...ugl.pozz za veliku curu i velikog frajera...

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    11. Studeni 2018. 11:31

Ptico savršen kutak 😍😍
    Miranda nadam se da ćeš dobiti i posljednju dozu dexica za pluća, ali da će malci još malo pričekati iako imaju lijepu kilažu.

Ja sam obavila ctg,, ok je, trudova nema, ali Z nije htjela surađivati, spavala je 😂😂
    Sutra mi valjda stižu još neki nalazi pa ću znati što i kako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.