Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    11. Studeni 2018. 10:22

truskawka

mmama2

truskawka

Klikerica

Mogle bi neku musaku,ili gulaš… ili rižoto fini neki možda čak morski, ili sarmicu… neko fino varivo…
    Evo stati cu s idejama u ime svih cura koje su na bolničkoj hrani,sad ih je 6 u bolnici,ako sam dobro nabrojala… uskoro u Truskwa s duplićima

Da, da..i ja sam jos malo pa u bolnici. Sad je to vec ozbiljno postalo.

Ja kada tebe vidim u kojim si tjednima, sa blizancima, a okolo rjesavas pravdu, mjenjas kuhinje, zidas kupaone😱😵😵 a ja se zalim na nekaj😳😳

Hehe nadodaj na to da i postavljam laminat, brusim i farbam zidove, perem i susim odjecu, posteljinu, pospremam, cistim…aaaa dugacak popis je to.
    Jos uz sve to prehlada me ubija vec 3 dana, ledja bole ko sam vrag i evo jedne lijepe slikice mojih ultra bolnih strija
    nekako se vec jako veselim da idem u bolnicu da si malo olaksam sve. Vise me ne muci ni to sto kuhinja nije gotova ni sto je sve konstantno u prasini ma koliko god ja cistila. Tako da eto bas se veselim otici malo da odmorim 😅😅

A jbmti, mogu mislit😑😑

url=https://lilypie.com]

Miranda
    11. Studeni 2018. 10:23

Vanna cestitam! ❤️❤️❤️
    I ja sam u bolnici, sinoc su krenuli trudovi, ctg ih ocitava svakih 7-8 min. Nisu prejaki. Dobila sam cordipin za zaustavljanje trudova i dexametazone za pluca. 
    Bebaci su oba na glavu, ocito su me zbog okretanja bolila rebra, tocno s te strane se mrva okrenula 👶🏼 Ako ne uspijemo zaustavit trudove bolja opcija je prirodni porod. On je procijenjen na cca 2300, ona 2100. 
    Cerviks je bio 15mm jutros. Bilo bi dobro da barem izdrzimo do sutra/nocas u 4 da stignem dobiti jos jednu dozu dexametazon. Uglavnom su optimisticni i govore da ima sanse da trudovi stanu jer ih ctg ne ocitava kao jake ali ne znam... Sad mi je naravno krivo sto nisam i prije pitala za dex kad vec oni nisu predlagali. 😓
    Eto, javim vam kad cu znati vise. 
    Moram pohvaliti B. zbog reakcije, bas postaje velika cura ❤️ Probudila sam ju sinoc kratko, da joj kazem da moram ici jer mislim da bi joj bilo gore da sam otisla a nije me vidjela. Jutros smo se cule prije vrtica, vidjela je da sam dobro i odmaram, ja sam vidjela da je ona dobro i bar malo mi je dusa mirnija. 

mmama2
    11. Studeni 2018. 10:26

Miranda

Vannacestitam! ❤️❤️❤️
    I ja sam u bolnici, sinoc su krenuli trudovi, ctg ih ocitava svakih 7-8 min. Nisu prejaki. Dobila sam cordipin za zaustavljanje trudova i dexametazone za pluca.
    Bebaci su oba na glavu, ocito su me zbog okretanja bolila rebra, tocno s te strane se mrva okrenula 👶🏼 Ako ne uspijemo zaustavit trudove bolja opcija je prirodni porod. On je procijenjen na cca 2300, ona 2100.
    Cerviks je bio 15mm jutros. Bilo bi dobro da barem izdrzimo do sutra/nocas u 4 da stignem dobiti jos jednu dozu dexametazon. Uglavnom su optimisticni i govore da ima sanse da trudovi stanu jer ih ctg ne ocitava kao jake ali ne znam… Sad mi je naravno krivo sto nisam i prije pitala za dex kad vec oni nisu predlagali. 😓
    Moram pohvaliti B. zbog reakcije, bas postaje velika cura ❤️ Probudila sam ju sinoc kratko, da joj kazem da moram ici jer mislim da bi joj bilo gore da sam otisla a nije me vidjela. Jutros smo se cule prije vrtica, vidjela je da sam dobro i odmaram, ja sam vidjela da je ona dobro i bar malo mi je dusa mirnija.

Ajde drzite se vas tri 💙❤ stvarno se nadam jos evo makar dva, tri dana da ste u komadu 😘😘 a prirodni porod malo zvuci skeri sa blizancima ali vjerujem u tebe i vjerujem u brzi i laksi oporavak 🖖 
    A velika curka pametna vidis kako te iznenadila.. nego kaj ide nedjeljom u vrric? Jel dns nedjelja ili sam ja fulala😱😱😱

AllieH
    11. Studeni 2018. 10:30

Miranda, drzi nam se, vjerujem da je s twinsima to sve normalno! Izvjestavaj nas koliko mozes 😘

Luka ❤

truskawka
    11. Studeni 2018. 10:36

Ptičica

Jutroo!
    Ptico ja bi u Nikin kutak 😏 prelijepo si to sredila!
    Truskawka ako je tocna teorija o kretanju i porodu, N i V ima samo da izlete 😀 u bolnicu na odmor, haha 👍
    A di nam je Miranda?
    Cure u bolnicama, samo hrabro.
    Evo sam se probudila zacepljenog nosa 🤬🤬

Hehe pa da..svaki put kad sam u bolnici ja se bas lijepo naspavam posteno 😁😁 a N i V ce izletit sigurno kroz carski rez 😅😅 
    Ajde ja zbog zacepljenog nosa nisam cijelu noc spavala, muz se buni da nije mogao ni on spavati od mojih nocnih manevara 😅 100 puta pisat isla, mazem ledja jer me bole, mazem sinuse da se odstopaju, otkrivam se, skidam pidzamu vruce mi je, pusem nos milijon puta, uz sve to me i grlo pece 😱😱😱 bas sam si u komi 

Neda30

Ja bih tebe proglasila za ŠAMPIONA zimskih trudnica🌹🌸

❤N i V💙

du1988
    11. Studeni 2018. 10:37

jucer sam vas citala, nisam se ukljucivala...ptico, Nikin kutak je savrsen! ❤️ vidim sve vise cura bolesno, prehladjeno, u bolnici...drzite se svi i pazite na sebe! Ja sam jucer obavila zadnji shopping za bolnicu jer ocito se nikad ne zna...od danas sam u klubu 30 pa neka je to spremno. miranda, drzite se i ti i bebice jos malo, drzim fige da ostanete jos malo 3u1 🤗 javljaj nam kakva je situacija! truskawka, strije izgledaju bas bolno 😣 a prasine ima i kad nisu radovi, a di nece bit uz sve sto se kod tebe sprema...netko ce vec to sve pripremiti za tebe i bebice, od srijede si na zasluzenom odmoru!

• Neda30
    11. Studeni 2018. 10:38

Miranda vjerujem da cete izdrzati do sutra, samo hrabro. Vi mame sa blizancima ste posebni heroji! Sretno🤞

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Miranda
    11. Studeni 2018. 10:40

Nisam ni ja sigurna sto mislim o prirodnom porodu ali znam da je za njih bolji, pogotovo zbog tog disanja. Jer produ sok poroda sto pomaze aktivnijem disanju. S carskim nema takvog prijelaza i cesto su kad se ranije rode uspavani pa je i disanje pasivnije. A s obzirom da su okrenuti oboje na glavu imamo idealne uvjete za prirodni porod tako da nemam zapravo sto razmisljati. Ja cu bit ok kako god. 
    Je je, nedjelja je 😂😂 Ide jedan vikend u mjesecu na radionice koje su u prostoru vrtica. Nema zapravo veze s vrticem ali sam skratila pricu, sorry na zbunjivanju 😁
    Cekam pregled nekad uskoro. Ne bole me trudovi jako, kao kombinacija bh i lagane menstrualne boli odjednom. I na ctgu su oko 30-40. Sjecam se da su s B. (na dripu doduse) bili 90-110.

truskawka
    11. Studeni 2018. 10:50

Miranda

Vannacestitam! ❤️❤️❤️
    Cerviks je bio 15mm jutros. Bilo bi dobro da barem izdrzimo do sutra/nocas u 4 da stignem dobiti jos jednu dozu dexametazon. Uglavnom su optimisticni i govore da ima sanse da trudovi stanu jer ih ctg ne ocitava kao jake ali ne znam… Sad mi je naravno krivo sto nisam i prije pitala za dex kad vec oni nisu predlagali. 😓

Ajmee draga zar si i ti u bolnici? Jooj. Drzi nam se. Mislim da su to vec dosta veliki bebaci i da bi trebalo biti sve super. Javljaj nam kad mozes. 😘😘

❤N i V💙

Ptičica
    11. Studeni 2018. 10:53

Miranda opusti se koliko mozes. Do 4 noćas ste siiiigurno 3u1. A nebi me zacudio da i zaustave trudove 🙂 cekamo tvoje izvjestaje😘 
    Sto se tice B, ti ces imat pravu malu pomagacicu 😍
    Truskawka i uz sve to ti imas force u danu. Zeno, svaka ti cast.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.