Allie, kuhinja vam je predivna ❤️
danas sam nekak loše. mali me jako udara. osjećam neku srčanu tahikardiju. jedno vrijeme i neke lagane menstrualne bolove. budem otišla ranije u krevet, nije moj dan.
A ja bas misla kak si konacno doma da ces nam se cesce javit, a ono nikako 😌😌 drzi se, pod dekicu, sutra je novi dan ❤❤
Truskawka u jbt sutra kada te vide, a ti ljuta, ima da daju drugu i to 10x bolju, i jos da ti plate😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Hvala Ptico, bas smo se fino najeli i podruzili 😁
Da, vidjela sam da te nema u srijedu ni danas a jucer ni ja nisam bila. U srijedu je bila neonatologica i pricala o prva tri dana zivota novorodenceta, sta sve gledaju kad se rode, koje pretrage im rade itd... Ugl nista sta vec ne znamo.
Jucer nnemam pojma ko je bio i sta govorio jer nisam bila a danas je bio fizioterapeut i vjezbali smo tehnike disanja i rekla nam je kad koju tehniku koristiti. To mi je bilo skroz okej
A ono u utorak necu uopce komentirati, bolje da je neka od nas buducih mama odrzala ono predavanje 🙄😂
Cure,
meni su tehnike disanja pomogle pri kontrakcijama. Tacnije jedna vrsta, kada udisem stomakom, naduvam ga i izbacujem onda vazduh uz ono "sssssss". Bukvalno je predisem nekako. Mislim one bas najteze, zadnje i nisam mogla lijepo, ali vecinu je pomoglo. Ugledala sam prethodni post pa da napisem to, da ne zaboravim. Sada odoh citati sta se desava, unazad listajuci 🤣
Jagodice, odlicno pamtis 😉
Truskawka, joj mogu misliti. Gdje ste uzimali? Nimalo mi ne fale te borbe s majstorima i svime sto ide uz to. Iako je muz to odradjivao, naravno da si u sve ukljucen, htio, ne htio.
Ja sam napokon krenula rjesavati zaostatke serija i trenutno gledam This is Us i bas su mi nesto dosadnjikavi ovu sezonu.
Luka ❤
AllieH stalak za butelje mi je predivan. Pokusavam skuzit sto drzi butelje, kako je ucvrsceno u zid?
Kuhinja predivna, pregrme se i majstori kad na kraju rezultat bude izvrstan
AllieH stalak za butelje mi je predivan. Pokusavam skuzit sto drzi butelje, kako je ucvrsceno u zid?
Kuhinja predivna, pregrme se i majstori kad na kraju rezultat bude izvrstan
To ti je ovakav stolni stalak za vino koji prkosi gravitaciji 😁 ali usarafljen s jedne bocne strane da bi se dobio dojam da lebdi na zidu.
Luka ❤
Imam jednu nedoumicu oko spavanja...ja lijepo legnem na lijevi bok,i zaspem... i probudim se zadnjih nekoliko dana na leđima i koljena savijena,ono kao u ginekološkom položaju.
Nemam problema sa disanjem,jednostavno me sada leđa prevagnu svaku noc. Valjda podsvjesno to radim samo da se ne naslonim na stomak i bebu...
Jel se vama to događa?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Allie, kuhinja vam je predivna ❤️
danas sam nekak loše. mali me jako udara. osjećam neku srčanu tahikardiju. jedno vrijeme i neke lagane menstrualne bolove. budem otišla ranije u krevet, nije moj dan.
A ja bas misla kak si konacno doma da ces nam se cesce javit, a ono nikako 😌😌 drzi se, pod dekicu, sutra je novi dan ❤❤
Truskawka u jbt sutra kada te vide, a ti ljuta, ima da daju drugu i to 10x bolju, i jos da ti plate😂😂😂
Hahaha ma ja cu se naljutit samo ako mi nece htjet vratit novce tj uzet kuhinju nazad. Samo ne znaju kolko zakona ja znam i da cu ih sa zakonima pritisnut pa eto bolje im je da pristanu na moje lijepe okice 😅😅 a ja si za svaki slucaj jos sad detaljno citam zakon o zastiti potrosaca 🤫🤫
❤N i V💙
Jagodice, odlicno pamtis 😉
Truskawka, joj mogu misliti. Gdje ste uzimali? Nimalo mi ne fale te borbe s majstorima i svime sto ide uz to. Iako je muz to odradjivao, naravno da si u sve ukljucen, htio, ne htio.
Ja sam napokon krenula rjesavati zaostatke serija i trenutno gledam This is Us i bas su mi nesto dosadnjikavi ovu sezonu.
U Mima namjestaj. Evo citam zakon o zastiti potrosaca i nisu ispunili dosta tocaka od onih obaveznih kod prodaje proizvoda.
❤N i V💙
Imam jednu nedoumicu oko spavanja…ja lijepo legnem na lijevi bok,i zaspem… i probudim se zadnjih nekoliko dana na leđima i koljena savijena,ono kao u ginekološkom položaju.
Nemam problema sa disanjem,jednostavno me sada leđa prevagnu svaku noc. Valjda podsvjesno to radim samo da se ne naslonim na stomak i bebu…
Jel se vama to događa?
Ja cijele dane mogu lezat na lijevom boku, na desni nema sanse da se okrenem odmah me pocne dusiti u plucima. Preko noci spavam gotovo iskljucivo na desnom boku. Zasto i kako mi onda ne smeta lezat na desnom nikako mi nije jasno, ali eto pase mi tako pa spavam ko top. Na ledjima samo nek budem sekundu odmah mi pozli.
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji