Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    09. Studeni 2018. 19:04

Truskawka jesam dimacom rakijom...citam kazu da je opasnija toxo od ogreba a sto se tice ogreba lako se moze i zakljzcit jel ima kakvih posljedica jer otekne mjesto ovreba i limfe iako rijetko ali ima slzcaja ako je maca zarazena tom nekom bakterijom..a eto ja se nadam da nije..znala me ogrebati vise puta dok nisan bila trudna naravno nikad nista..sad me prepala ta njena potrckakica jer je to i maca kucna i ajmo to rec dvorisna..ali necu mislit vise o tom nadam se da je ok..ne daj Boze ko sto primjetim naravno da cu teagirat...reko KUDDD MENE OVOLIKOG PANICARA😣😣😣😥😥😥...ZADALA MI JE GLAVOBOLJU TESKU...al eto nema sto je tu je ja vjerujem da ce bit sve ok...

url=https://lilypie.com]

Ivana_G
    09. Studeni 2018. 19:12

Jao curke eto mene u bolnici...
    Imali sudar, frajer iza nas nije zakocio i bubnuo u nas,a mi u auto ispred 😑 Hvala bogu nisam nigdje udarila,nitko nije ozljeden, ali sam otisla na Sv.Duh na pregled i ostavit ce me na promatranju veceras. Bila na ctgu sve ok, sad jos cekamo uzv. (Smjestena u predradaonu) dobra priprema 😂 

mmama2
    09. Studeni 2018. 19:35

Ivana_G

Jao curke eto mene u bolnici…
    Imali sudar, frajer iza nas nije zakocio i bubnuo u nas,a mi u auto ispred 😑 Hvala bogu nisam nigdje udarila,nitko nije ozljeden, ali sam otisla na Sv.Duh na pregled i ostavit ce me na promatranju veceras. Bila na ctgu sve ok, sad jos cekamo uzv. (Smjestena u predradaonu) dobra priprema 😂

A jbmu, drago mi je da ste ok svi, al mogu mislit stresa😳😳

Ptičica
    09. Studeni 2018. 19:39

Vana cestiram i radujem se s tobom na malenom Blazu. Bas mi je drago da je sve u najboljem redu. Cekamo da se javis sa svjezim info i dojmovima. I nek si imala lagan porod, dovoljno su te traumatizirali. Poljubac veliki 😘
    Salatice Lena je lavić mali. Daj nam jos koju slicicu ☺☺
    Ana gdje si, kako si? ❤
    Ivana drz se, sve ce je u redu. Misa mu maloga..
    Truskawka, Miranda, kako se osijecate? 🤗
    Allie ja sam obozavatelj tvog ukusa i smisla za lijepo. Cekam i tu sliku kuhinje 😂
    Evo ja lezim ima 2 sata, osijecam pritisak u donjem dijelu trbuha. Nisu BH, trbuh je mekan, i "bol" je stalna pa pretpostavljam da je u pitanju neko sirenje. Jeste vi to imale u ovim tjednima? Ni Antonela ne pomaze, danas ju je nemoguce umirit. Trbuh mi radi valove ko Torcida na Sjeveru ( asocijacija zbog Klikerice koja je spomenila Hajduk 😎❤)
    Du i moj je sretnik na putu vec par dana pa te razumijem ❤ 
    Drago mi je za sve dobre preglede, nama je za 10 dana. 
    Svasta sam vidjela, lijepih kolica, lijepih trudnica na ctg-u (maggie valja se snac. Uzet cu ideju sa stramplama kad bude trebalo 😏😏)
    Eto. Ne pisem zadnjih dana, al kad se raspisem..😂

Ana89
    09. Studeni 2018. 19:46

Ptičica

Vana cestiram i radujem se s tobom na malenom Blazu. Bas mi je drago da je sve u najboljem redu. Cekamo da se javis sa svjezim info i dojmovima. I nek si imala lagan porod, dovoljno su te traumatizirali. Poljubac veliki 😘
    Ana gdje si, kako si? ❤
    Allie ja sam obozavatelj tvog ukusa i smisla za lijepo. Cekam i tu sliku kuhinje 😂
    Evo ja lezim ima 2 sata, osijecam pritisak u donjem dijelu trbuha. Nisu BH, trbuh je mekan, i "bol" je stalna pa pretpostavljam da je u pitanju neko sirenje. Jeste vi to imale u ovim tjednima? Ni Antonela ne pomaze, danas ju je nemoguce umirit. Trbuh mi radi valove ko Torcida na Sjeveru ( asocijacija zbog Klikerice koja je spomenila Hajduk 😎❤)
    Svasta sam vidjela, lijepih kolica, lijepih trudnica na ctg-u (maggie valja se snac. Uzet cu ideju sa stramplama kad bude trebalo 😏😏)

Evo, ide. Na odjelu sam već par dana. Izdajam se svaka 3 sata, hranim bebona, družimo se 😀. Uglavnom, ide na bolje 😀😀

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    09. Studeni 2018. 19:49

Ivana_G

Jao curke eto mene u bolnici…

Drzi se,bitno da je sve ok s vama,da nije niko ozljeden. Nek te ispregledaju,bolje da ostanes na promatranju.

Ptičica
    09. Studeni 2018. 19:51

Ana89

Ptičica

Ana gdje si, kako si? ❤

Evo, ide. Na odjelu sam već par dana. Izdajam se svaka 3 sata, hranim bebona, družimo se 😀. Uglavnom, ide na bolje 😀😀

Pa to su prekrasne vjesti! Najezila sam se, zamislila vas kako se mazite iako nemam pojma kako izgledas 😶😀
    Cudo si Ana, cudo! Od sada samo lijepe stvari ima da se dogadaju ❤ sad idu i slatke muke, ali kad znas da vam je zdravlje dobro, sve se drugo lakse gura. Najgore je proslo! ☺😘

Ivana_G
    09. Studeni 2018. 19:53

Ma sve je ok. Bili na uzvu, hvala bogu sve ide kako treba tako da sada tu odlezimo i picimo ujutro doma kak sad stvari stoje 😊😊 Al da nije trebalo, nije... A ja nikakve nalaze uz sebe nista, kazu od sad uvijek sve uz sebe 😊 Bitno da curka raste evo skoro 900g i jos je uvijek naopak 😁 to bome i osjetim kad me bubne dolje 👶

AllieH
    09. Studeni 2018. 20:02

Joj Ivana, vjerujem da ti je bio sok! Nek je sve dobro proslo, drzite se 💪🏼🙏
    Ptičice, mislim da je normalno, i mene zadnjih tjedana malo malo nesto bolucka, mislim da ti sad tek slijedi vece sirenje, bar je tako meni, nekad imam osjecaj da mi stomak preko noci naraste. 
    I ajme tebe, svaki put me nasmijes svojim komplimentima ❤😘 Evo na kraju posta bacam slike kuhinje 😂 Malo je tamno, ali jedino sam te nasla u mobu. 
    Ja kako sam hvalila ovo svoje dijete kako ga stalno osjetim, ali da to nisu bolni udarci nego vjecita previranja po trbuhu, zadnja 3 dana me toliko zna bubnuti da sve zvijezde vidim. Izgleda da smo sad dosli u tu fazu. 😁

Luka ❤

AllieH
    09. Studeni 2018. 20:04

Ivana_G

Ma sve je ok. Bili na uzvu, hvala bogu sve ide kako treba tako da sada tu odlezimo i picimo ujutro doma kak sad stvari stoje 😊😊 Al da nije trebalo, nije… A ja nikakve nalaze uz sebe nista, kazu od sad uvijek sve uz sebe 😊 Bitno da curka raste evo skoro 900g i jos je uvijek naopak 😁 to bome i osjetim kad me bubne dolje 👶

Joj da, i meni su rekli da trudnicku i svu dokumentaciju sad uvijek imam uz sebe, a stvarno se rijetko sjetim nositi to sve sa sobom. 
    Bitno da ste vi dobro, odmiruj sad svakako koji dan. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.