Blaza i Mina super za bebace!👍😍
Nek i svima ostalima budu samo dobre vijesti!
Anchy ni ja ne vidim tih 16 kila,di su??
Blaza i Mina bravo za lijepe vijesti
Kani, Miranda i ako ima jos koja pregled sretno
Ja nosila 24satni urin za proteine i vadila krv
Ana i Salatice cekamo vas s vjestima kako ste vini bebaci jutros
Mina i Blaza cestitam na lijepim vijestima s pregleda 👌 Nek se i drugum curama nastavi u istom tonu 🤞
Sve nas se više prebacuje u TA vidim...uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam...kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći...a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.
Ana i Salatice čestitkee💞💞💞💞💞 Brzo se oporavite, a bebama zelim dug i sretan život!!!
Super za odlicne vijesti sa pregleda, mi smo u petak, jedva cekam...sve mi je teze se kretati, zateze na sve strane al sve za nase bebice😍
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Mina i Blaza cestitam na lijepim vijestima s pregleda 👌 Nek se i drugum curama nastavi u istom tonu 🤞
Sve nas se više prebacuje u TA vidim…uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam…kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći…a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.
koja je provedura za Merkur za TA?
Sve nas se više prebacuje u TA vidim…uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam…kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći…a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.
koja je provedura za Merkur za TA?
Pepe nema naručivanja, samo dođeš s uputnicom. Naručuje se jedino za uzv, a mene su to oni naručili na prvom pregledu za sljedeći. To ti sve pričam o prvoj trudnoći i tuđim iskustvima jer ovu trudnoću od početka vodim gore pa se neovisno dogovaram s doktoricom pred kraj radnog vremena TA.
Jutro curke. 😊
Sretno svima na pregledima 🤗
Blaza cestitam na super pregledu, bitno da je sve ok. Hihi glavonja 😂 to ce se izregulirat do kraja, ne brini 😊
Mina takodjer cestitke, neka bebac napreduje, pravi je decko. Kilaza odlicna 🔝😊
Barbie super je robica za izlazak 🤩
Klikerice super kutak za malenoga 💪 mi isto uzeli oblak svjetiljku 😁
Ivylee drzi se, jos malo i bit ce bebica u rukama 🤗
Jutro cure 😊
Evo muz i ja u pogonu od 5ipo, bome smo se vec umorili hehe
Isla sam jutros vaditi krv za stitnjacu i nakon toga za krvnu grupu ono sta se kontrolira u 34 tjednu, nemam pojma sta tocno al dobro.
Onda smo se sad isli upisati i platiti za trudnicki tecaj, danas u 13h pocinje i jedva cekamo.
Bas mi je bilo cudno kad sam usla u rodiliste, onako nekako cudno ugodni osjecaj sa dozom straha. Teta na salteru je bila neka bahata baba ali teta u tajnistvu, neka doktorica jako ljubazna, bas je bila ugodna.
Sad smo u banci pa idemo nesto jjesti i popiti kavu, jedva cekamo tecaj 😁
Cure, bas mi je drago za lijepe vijesti s pregleda, bebice su nam sve vece i sve je sad tako blizu 😍
Vidjela sam i divne trudnice, sve ste prekrasne!!
Takoder i lijepi uredeni djecji kutci, predivnoooo 😍😍
Zelim svima ugodan dan 😘😘
blaza i mina, super za preglede! ❤️❤️ Nek se nastavi u istom tonu 😍 mina, ti si kod privatnika u Zd? Kad se uopce krece u TA? To ima neki univerzalni tjedan ili ovisi od doktora do doktora?
Ja sam isla kod vlatkovica i prije opcenito na preglede i onda sam odlucila da nastavim vodit trudnocu tamo jer mi ionako dodjemo jednom mjesecno na otok kod mojih, i onda sam se zadnji put dogovorila s njim da dodjem jos jednom, takoreci mogu i jos kod njega ici, ali necu vise putovat sad zadnji mjesec iako je sve super, zato sam se i zakacila s muzem sta putujem sad u ovim tjednima xD tako da zapravo nema pravila, mislim da ide po dogovoru sa doktorom, neke cure idu ranije, neke kasnije, neke ni ne vide TA
Sortiraj odgovore
Najstariji