Bok, znam da vas je dosta išlo na tečaj u Merkur, a kako oni ne znaju hoće li uskoro biti novi da vas pitam: što su rekli, može li muž imati bilo čiju potvrdu o pohađanju trudničkog tečaja? Hvala
Jutro cure 😊
Evo muz i ja u pogonu od 5ipo, bome smo se vec umorili hehe
Isla sam jutros vaditi krv za stitnjacu i nakon toga za krvnu grupu ono sta se kontrolira u 34 tjednu, nemam pojma sta tocno al dobro.
Onda smo se sad isli upisati i platiti za trudnicki tecaj, danas u 13h pocinje i jedva cekamo.
Bas mi je bilo cudno kad sam usla u rodiliste, onako nekako cudno ugodni osjecaj sa dozom straha. Teta na salteru je bila neka bahata baba ali teta u tajnistvu, neka doktorica jako ljubazna, bas je bila ugodna.
Sad smo u banci pa idemo nesto jjesti i popiti kavu, jedva cekamo tecaj 😁
Cure, bas mi je drago za lijepe vijesti s pregleda, bebice su nam sve vece i sve je sad tako blizu 😍
Vidjela sam i divne trudnice, sve ste prekrasne!!
Takoder i lijepi uredeni djecji kutci, predivnoooo 😍😍
Zelim svima ugodan dan 😘😘
Oko koje ure si bila na krizine i ja sam jutros bila tamo bilo je par trudnica mozda smo se i srele da ne znamo 😂
Hvala cure
Mina super za pregled i za bebaca... ajmo ostale,jedva cekam da se javite.
Ja sam rodena u Makarskoj,i odmah su me spremili u split na snimanje glave,pa vratili u Ma. Mislili su da imam vodu u glavi ili neki poremecaj jer sam imala vecu glavu tj.čeonu kost za tek rodenu bebu. Al sve je bilo ok,nisu oni vidjeli mog tatu a uvijek sam muzu govorila samo da mi kcer ima glavu na tebe. U njega je fina,duguljasta... a moja..... čelo je pista za avione,a nazad ko da me je neko tavom zveknuo
Ja TA nisan vidila osim ctg kad san presisala termin..sad nezz kako to ide opcenito kod nas u Zd ali s curama san imala jednog doktora sad san se prebacila dr.pa nezz kako on to radi da li on salje u TA??..ja upravo spremila torbu za rodiliste i oblekicu za vanka frajeru mom..malo me iscrpilo to..ali dobro odma briga manje..iako fali mi u torbi jos par sitnica koje trebam jos uzet i samo ubacit u torbu i to je to...ahhh...tocno ne mogu ni vorovat da ja to vec pakiram al dobro sto cu cekat nek je spremno..
url=https://lilypie.com]
Bok, znam da vas je dosta išlo na tečaj u Merkur, a kako oni ne znaju hoće li uskoro biti novi da vas pitam: što su rekli, može li muž imati bilo čiju potvrdu o pohađanju trudničkog tečaja? Hvala
Mislim da moze
Evo nas, na +6 sam od pocetka, ja zadovoljna 🙈 otvorena vrsak prsta kaj kaze sve normalno za trecerotku al mene frka malo ipak, kak smo krenuli tu sa bebama ranije samo o tome mislim😑😑 tako da malo moram pripazit ipak, makar nezz kaj da pazim ionako nis ne radim osim hodanja dosta 😳 uzv mi dala uputnicu da obavim slj tj pa cu to javit naknadno 🙈
Jutro cure 😊
Evo muz i ja u pogonu od 5ipo, bome smo se vec umorili hehe
Isla sam jutros vaditi krv za stitnjacu i nakon toga za krvnu grupu ono sta se kontrolira u 34 tjednu, nemam pojma sta tocno al dobro.
Onda smo se sad isli upisati i platiti za trudnicki tecaj, danas u 13h pocinje i jedva cekamo.
Bas mi je bilo cudno kad sam usla u rodiliste, onako nekako cudno ugodni osjecaj sa dozom straha. Teta na salteru je bila neka bahata baba ali teta u tajnistvu, neka doktorica jako ljubazna, bas je bila ugodna.
Sad smo u banci pa idemo nesto jjesti i popiti kavu, jedva cekamo tecaj 😁
Cure, bas mi je drago za lijepe vijesti s pregleda, bebice su nam sve vece i sve je sad tako blizu 😍
Vidjela sam i divne trudnice, sve ste prekrasne!!
Takoder i lijepi uredeni djecji kutci, predivnoooo 😍😍
Zelim svima ugodan dan 😘😘
Oko koje ure si bila na krizine i ja sam jutros bila tamo bilo je par trudnica mozda smo se i srele da ne znamo 😂
Hahaha bila sam vec prije 8 tamo, prva trudnica koja je usla sam bila ja haha
Crne trapke, bijela majica i bijela tuta, ljubicaste naocale 😂
Evo nas, na +6 sam od pocetka, ja zadovoljna 🙈 otvorena vrsak prsta kaj kaze sve normalno za trecerotku al mene frka malo ipak, kak smo krenuli tu sa bebama ranije samo o tome mislim😑😑 tako da malo moram pripazit ipak, makar nezz kaj da pazim ionako nis ne radim osim hodanja dosta 😳 uzv mi dala uputnicu da obavim slj tj pa cu to javit naknadno 🙈
Molim jednu fotku da vidimo kako izgleda trecerotka s +6 😍 ma radi sve kao i do sad, neke su po dva prsta bile otvorene pa presetale jos tjedan-dva 🤣
Pepercorn, za Merkur ne treba potvrda o tečaju za muža 😉 Treba samo donijeti ono jednokratno odijelo za rađaonu.
Molim jednu fotku da vidimo kako izgleda trecerotka s +6 😍 ma radi sve kao i do sad, neke su po dva prsta bile otvorene pa presetale jos tjedan-dva 🤣
Da sam u tipa 33,34 tj bila bi full opustenija, ovak samo budem mislila da se za vrsak prsta otvaram svakim korakom LOL 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji