Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    05. Studeni 2018. 08:29

mmama2

Jutro curke, sretno na pregledima svima, ja decke u vrtic pa i ja na jedan 😳 spavala nista!!! Jucer kave vidjela nisam, ni nista slicno i svejedno sam bila ko nafiksana cijelu noc nikako oka sklopit😒😒

Javi nam kako je veseli malac... nakon pregleda ćeš sigurno mirnije spavati😅

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    05. Studeni 2018. 08:37

Jutro ☺
    Vidim, puno pregleda danas-sretno svima, javite nam se 😉
    Anchy, ne vide ti se te kile, super izgledas ☺ A Kliker mali već viri iz maminog trbuha, škica situaciju-fora majica ☺

• Mia1234
    05. Studeni 2018. 08:37

Bok, da li znate koji je princip narucivanja u trudnicku ambulantu u Vinogradskoj? Unaprijed hvala 

Sunflower! 🌻
    05. Studeni 2018. 09:05

Jutro curke!
    Vidim dosta pregleda danas, to me bas veseli, nek budu sve dobre vijesti ☺️
    Ja sam sutra na redu i to u TA prvi put, bas sam nekako uzbudena 🙊
    Salatice i Ana, nemam vam nista pametnog za reci osim zelje da se i dalje hrabro drzite, vjerujem da vam je tesko jer vas je svasta snaslo u par dana plus odvojene ste od svojih bebica trenutno, ali sve ce to doci na svoje i onda tek krecu slatke muke kad uzmete svoje bebe doma i legnete kraj njih u krevet 😍 Javljate nam se kolko god mozete, mislim da sve ovdje bas ono zeljno iscekujemo svaku vijest od vas, a i vama ce mozda biti lakse da se malo ispucate i negdje izbacite sve kaj vas muci i veseli! 😘
    Muz i ja smo jucer kooonacno izribali kupaonu, torba za rodiliste je spremna tak da kaj se mene tice ja sam sluzbeno spremna za upoznavanje sa mladim gosponom 🙊 Jedino nisam sigurna da sam spremna na sam porod, malo me trta ulovim kad se sjetim kaj me ceka, moram priznati da sam prvi put puno opustenija i bezbriznija isla u rodiliste 😳 
    Kaj se tice narucivanja za TA u Vinogradsku, posaljes mail i sliku/scan uputnice na narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr i napisi koji si tjedan trenutno, oni te po tome naruce 😊

• Kani07
    05. Studeni 2018. 09:17

Jutro cure sretno na pregledima javite novosti😊.
    Mi idemo u bolnicu na pregled i razgovor.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    05. Studeni 2018. 09:21

Evo nas evo naaas. Zapocinjemo dobrim vijestima,i neka se tako i nastave.
    Ja sam ok,sve zatvoreno.
    Malena je glavom dolje,tj.prema desnom kuku,guza kod pupka.al mi je rekao da se ona jos moze okretat. Nije se dala slikat,glavu zabila u posteljicu,i samo rukicom gurne u uzv sondu.
    Imamo 1489 grama.
    Izgleda da ce bit glavonja,i mrsava na mene. 
    Glava naprednija za 2 tjedna a trbuscic zaostaje 2 tjedna. Al rekao je da je to ok,da sto vise odmaram na lijevom boku da se malo zdeblja. 
    I da sto manje hodam bespotrebno jer je nisko. I to je to. Ja zadovoljna
    Sad ostale

MareiKate
    05. Studeni 2018. 09:25

Blaza26

Evo nas evo naaas. Zapocinjemo dobrim vijestima,i neka se tako i nastave.
    Ja sam ok,sve zatvoreno.
    Malena je glavom dolje,tj.prema desnom kuku,guza kod pupka.al mi je rekao da se ona jos moze okretat. Nije se dala slikat,glavu zabila u posteljicu,i samo rukicom gurne u uzv sondu.
    Imamo 1489 grama.
    Izgleda da ce bit glavonja,i mrsava na mene.
    Glava naprednija za 2 tjedna a trbuscic zaostaje 2 tjedna. Al rekao je da je to ok,da sto vise odmaram na lijevom boku da se malo zdeblja.
    I da sto manje hodam bespotrebno jer je nisko. I to je to. Ja zadovoljna
    Sad ostale

Suuuper Blaza! Sretno i ostalima! 😘

Mina93
    05. Studeni 2018. 09:31

Sretno danas s pregledima, ima nas bome 😁
    Mi obavili, ctg super, mali je stalno bio napredniji po mjerama, sad se malo primirio cak je skoro po mjeri 😂 jedino bpd za 36tt, imamo 2560g 😍
    Nemamo slicicu jer se opet malo skrivao, ovaj put sa rukicom prekrio lice 😊
    Eto zadnji pregled privatno, sad ovaj tjedan idem do soc da vidim za uputnicu za TA 😁

zadranka86
    05. Studeni 2018. 09:39

Cestitam na dobrim pregledima cure samo tako nek se nastavi..mi smo u sridu nadam se da ce biti sve ok...ali nekako san se i opustila po pitanju toga u nadi da ce sve bit ok i nekako mi je cilj bar proci ovaj mj.pa onda kad bude neka bude..Samo da ovaj jos izguramo....sretno svima na pregledima i cestitke na dobrim vjestima😚😚😚

url=https://lilypie.com]

du1988
    05. Studeni 2018. 09:49

blaza i mina, super za preglede! ❤️❤️ Nek se nastavi u istom tonu 😍 mina, ti si kod privatnika u Zd? Kad se uopce krece u TA? To ima neki univerzalni tjedan ili ovisi od doktora do doktora?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.