Mi smo bili u kinu,gledali Freddie Mercurya i moram prijaviti nachose s 2 umaka i klikera koji na svaku pjesmu pleše
No,danas sam zaključila da taj mali osim što je i dalje živ jako,ima vrlo osjetljiv sluhdanas smo to istančali jer pošizi na zvuk 1.bušilice 2. usisavača 3. glazbe u autu
Maleni očito voli kad mama leži ili kad mama i tata pričaju… ne voli baš te neke netipične zvukove ili ga toliko zanimaju da od sreće poželi iskočiti,što vi mislite?
Ajme sir i vrhnje 😍😍 omiljena kombinacija
Dobro jutro cure nadam se da ste ok. Meni danas opet pregled. Cure koje imanu danas sretnooo. Nooć nikakva ruke trnule trbuh zatezao jer nema mjesta baš u njemu. Ali obično mi jutro bude bolje od dana tako da sam već budna i pokušavam doć k sebi
Dobro jutro cure nadam se da ste ok. Meni danas opet pregled. Cure koje imanu danas sretnooo. Nooć nikakva ruke trnule trbuh zatezao jer nema mjesta baš u njemu. Ali obično mi jutro bude bolje od dana tako da sam već budna i pokušavam doć k sebi
Sretno na pregledu :) Ja se, evo, spremam za poso danas pa sutra odmor 😁 Super mi je takva kombinacija svaki drugi dan -odmor! Sinoć sam finally lijepo spavala 😊, a Nika mi je zadnjih 2 dana uspavana. Mozda danas poludi kad osjeti da sam došla na posao 🤣🤣🤣. Sretno svima danas 😘
Jutro 😀
Sretno na pregledima danas 😀
Salatice žalila sam se jučer mami kako me strah svega u trudnoći pa sam i poludila jer sam imala goste koji su me izljubili, a do pred par dana bili bolesni 😡😡
I rekla mi mama ako sad strahujes, kako ćeš kad rodiš? I to je istina, tek ti sad kreće briga za dijete i to je normalno. Lena ima super kilazu i ne brini, tek se rodila i to sa disanjem je normalno. Samo ti idi vidi svoju curicu kad god možeš, a sve će sjesti na svoje mjesto kad dođete svojoj kući.
Pročitala sam zaostatke i nisam zapamtila ništa skoro 😂
Du zgodni ste jako 😍
Sarah sretno, i mi smo ranoranioci zbog pregleda 😉 al zato nisam spavala od 3ipo do 5ipo, tako da sam slomljena i jedva cekam popodne spavat 😁
Ivana i moj je miran zadnjih dana, kaze muz da je to zato jer mu fali tata 😂 pa da se odma ne javlja, inace reagira na njegov glas 😁
jutro cure, ja još ovaj tjedan striktno na poslu svaki dan, a onda do kraja 11.mj ako me budu koji dan trebali svratit ću.
Danas sam mužu dala zadatak da donese svu opremu od svojih, da krenem prat i slagat...
Ovaj tjedan obavljam i dm za sebe i bebu.
Moj malac jučer i danas obavlja neke manevre ok pupka i po sredini stomaka, a ako se okrenem na koji bok ne paše mu, il paše, ko će ga znat. Uglavnom, svako malo se ja štrecnem i ispravljam, jer baš zaboli a stomak cijeli krivudav... 😌😌
Ana i Salatice vas dvije samo što više odmarajte... Pozdrav svima i guštajte vi na pregledima
Lovre
Jutro cure. Evo ja cekam pregled. Vagala me je,zvanicno sam na +10 al cini mi se ok,tek sam na 60 haha.
Procitala sam zaostatke,sve sam zaboravila.
Sobice su vam extra.
Evo jutros curka luduje,cijeli stomak se mice. I sinoc je toliko skakala da sam mislila da ce iskocit. A prije toga 2 dana mira. Uvijek tako dode. U tjednu je najmanje 2 dana mirna.
Jutro curee nama punih 32 tj.danas...jeeee ulazak u 8mj...Bass ne mogu vjerovat...Pa sretno mi i svima nama i nasim bebicama...pozzz..
url=https://lilypie.com]
Jutro!
I ja cekam pregled. Trebao je biti sutra ali nemam zivaca cekati, zanima me jesu oni bolovi ista poremetili. Od jucer ih stalno osjetim. Gin se slozila da pomaknemo pregled i evo mene 🙈
Sretno svima na pregledima danas!
Salatice javi sto pedijatar kaze 😘
Klikerice bas sam nekidan dogovarala s frendicom da odemo pogledat Mercuryja dok sam jos 3 u 1. Plan je nekad ovaj tjedan, valjda nece bit iznenadenja 😁
Moramo prekinut niz, iduca je neka streberski terminska beba. 👶🏻
Moji ne skacu vise, vjerojatno nemaju bas mjesta. Ponekad me netko sutne malo jace pa skocim ako nisam ocekivala, ostatak vremena uglavnom samo gurkaju. 😍
Jutro curke, sretno na pregledima svima, ja decke u vrtic pa i ja na jedan 😳 spavala nista!!! Jucer kave vidjela nisam, ni nista slicno i svejedno sam bila ko nafiksana cijelu noc nikako oka sklopit😒😒
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji