P.s. cure iz zg… jeste li čule za rodilište u Brežicama? Navodno je sjajno, drugačije od naših, itd…
Nisam cula za to... to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄
P.s. cure iz zg… jeste li čule za rodilište u Brežicama? Navodno je sjajno, drugačije od naših, itd…
Nisam cula za to… to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄
tako je, samo laganini. I meni su isto rekli da od 29 ili 30 tt je već lakše.
Iako ja znam curu koja je rodila bebu od 800g i mali super živ i zdrav. Rodio se u 25 tt. Bio u bolnici 2 mjeseca, a sad nitko ne bi rekao to kad ga vidi
ja ne znam kako vi, ali ja se obavezno svaku noc probudim oko 2-3 i vilujem do 5-6 😳😳😳 kani, super da je sve ok s bebacem, neka vas jos 2u1! salatice, allie, javite nalaze! 🤞 ivylee, sretno! Tocno znam kako ti je jer sam prosla zajednicko druzenje na tjedan dana 😂😂 opet kisa i opet glavobolja, rucnike sam objesila prekjucer, jos se suse...e pa black friday je moj i Bozji za susilicu!!
url=https://lilypie.com]
Nisam cula za to… to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄
tako je, samo laganini. I meni su isto rekli da od 29 ili 30 tt je već lakše.
Iako ja znam curu koja je rodila bebu od 800g i mali super živ i zdrav. Rodio se u 25 tt. Bio u bolnici 2 mjeseca, a sad nitko ne bi rekao to kad ga vidi
Da i ja sam fkt svakakvih priča čula al sad nekak i čitam komentare cura i kao da imam dojam da sve nešto ranije krenule s porodom. Ma, i sad sam počela raditi svaki drugi dan znači samo 3x tjedno, imam više vremena za razmišljat pa me nekako već panika počela hvatat samo da izguram do nekog "sigurnog" tjedna 🙄. Valjda je i to normalno...iako inače nemam strahova. Čekam da muž dođe danas s kolicima da se tome proveselim, stigla su! 😊💃
Kani,
😍🤗 super vijestiii 😍 Veliki djecak 🤗
Ja se bacila na peglanje druge ture, masina pere trecu turu, ali ledja zabolise - pauzaa.
Da li je i vama patnja peglati ove male bodice, gegice 🤣 Treba mini pegla neka da mogu bez problema haha.
Curke ❤️
Ja uzela usisavati kucu, nisam zbilja dugo jer sam se morala strogo cuvati i mirovati, sve su mi pomagale mama i sestra, jedva sam ja to odmah morala leci, krene stezanje pri dnu stomaka.
Danas ulazimo u 30 tjedan, e da mi je neko pricao da cu to docekati ne bih vjerovala 🙂
Salatica mi je presmijesna, uzela si ona lagano picu cim prije dok nisu dosli rezultati OGTT 😂
Nisam zapamtila ko je pisao da mu danas dolazi na rucak sva muzeva familija??? Ne kontam to, je li to neobzirnost ili sta doci zeni u devetom mjesecu trudnoce, da sprema rucak i da kasnije cisti za svima? Ili sam ja stvarno bezobrazna snajka 😁
Curke ❤️
Ja uzela usisavati kucu, nisam zbilja dugo jer sam se morala strogo cuvati i mirovati, sve su mi pomagale mama i sestra, jedva sam ja to odmah morala leci, krene stezanje pri dnu stomaka.
Danas ulazimo u 30 tjedan, e da mi je neko pricao da cu to docekati ne bih vjerovala 🙂
Salatica mi je presmijesna, uzela si ona lagano picu cim prije dok nisu dosli rezultati OGTT 😂
Nisam zapamtila ko je pisao da mu danas dolazi na rucak sva muzeva familija??? Ne kontam to, je li to neobzirnost ili sta doci zeni u devetom mjesecu trudnoce, da sprema rucak i da kasnije cisti za svima? Ili sam ja stvarno bezobrazna snajka 😁
Meni 😡 Ok, svekrva kuha, nemam što prigovorit za to ali uz sto pitanja i komentara tipa ajme kakav mi je to lonac, joj ne paše joj padela za pečenje, kod nje je lipša blitva i tako. I inače se jebeno moram kontrolirati da je ne pošaljem na neko mjesto a sad 😲 Ajme majko mila! Kao došli su oni meni pomoć 🙈 Možda sam grozna i nezahvalna al stvarno više ne moguuuuuu!
Sortiraj odgovore
Najstariji