Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    02. Studeni 2018. 11:14

Pony

P.s. cure iz zg… jeste li čule za rodilište u Brežicama? Navodno je sjajno, drugačije od naših, itd…

Nisam cula za to... to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄

• zvrkica
    02. Studeni 2018. 11:25

Ivana_G

Pony

P.s. cure iz zg… jeste li čule za rodilište u Brežicama? Navodno je sjajno, drugačije od naših, itd…

Nisam cula za to… to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄

tako je, samo laganini. I meni su isto rekli da od 29 ili 30 tt je već lakše.
    Iako ja znam curu koja je rodila bebu od 800g i mali super živ i zdrav. Rodio se u 25 tt. Bio u bolnici 2 mjeseca, a sad nitko ne bi rekao to kad ga vidi

du1988
    02. Studeni 2018. 11:30

ja ne znam kako vi, ali ja se obavezno svaku noc probudim oko 2-3 i vilujem do 5-6 😳😳😳 kani, super da je sve ok s bebacem, neka vas jos 2u1! salatice, allie, javite nalaze! 🤞 ivylee, sretno! Tocno znam kako ti je jer sam prosla zajednicko druzenje na tjedan dana 😂😂 opet kisa i opet glavobolja, rucnike sam objesila prekjucer, jos se suse...e pa black friday je moj i Bozji  za susilicu!!

url=https://lilypie.com]

02. Studeni 2018. 11:32
    Müller 28 kn. Ima još jedna vrsta. Možete dobiti 15% popusta na ukupnu kupovinu ( bon na email. Stavim Vam u dr slici kak izgkeda) ako na njihov stranici se prijavite na baby program.
    Müller 28 kn. Ima još jedna vrsta. Možete dobiti 15% popusta na ukupnu kupovinu ( bon na email. Stavim Vam u dr slici kak izgkeda) ako na njihov stranici se prijavite na baby program.

02. Studeni 2018. 11:36

Ivana_G
    02. Studeni 2018. 11:41

zvrkica

Ivana_G

Pony

Nisam cula za to… to privatno kao Podobnik ili? Bas idem istraziti. Joj da imam tu svotu novaca bez razmisljanja bi isla privatno roditi. Em prvorotkinja em sam vec sad u strahu od svega, a najvise prijevremenog poroda. Dr rekla da sad laganica do 28. Tjedna jer je to "siva zona" 🙄

tako je, samo laganini. I meni su isto rekli da od 29 ili 30 tt je već lakše.
    Iako ja znam curu koja je rodila bebu od 800g i mali super živ i zdrav. Rodio se u 25 tt. Bio u bolnici 2 mjeseca, a sad nitko ne bi rekao to kad ga vidi

Da i ja sam fkt svakakvih priča čula al sad nekak i čitam komentare cura i kao da imam dojam da sve nešto ranije krenule s porodom. Ma, i sad sam počela raditi svaki drugi dan znači samo 3x tjedno, imam više vremena za razmišljat pa me nekako već panika počela hvatat samo da izguram do nekog "sigurnog" tjedna 🙄. Valjda je i to normalno...iako inače nemam strahova. Čekam da muž dođe danas s kolicima da se tome proveselim, stigla su! 😊💃

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 11:41

Kani, 
    😍🤗 super vijestiii 😍 Veliki djecak 🤗  
    Ja se bacila na peglanje druge ture, masina pere trecu turu, ali ledja zabolise - pauzaa. 
    Da li je i vama patnja peglati ove male bodice, gegice 🤣 Treba mini pegla neka da mogu bez problema haha. 

_svjesna
    02. Studeni 2018. 11:53

Curke ❤️
    Ja uzela usisavati kucu, nisam zbilja dugo jer sam se morala strogo cuvati i mirovati, sve su mi pomagale mama i sestra, jedva sam ja to odmah morala leci, krene stezanje pri dnu stomaka. 
    Danas ulazimo u 30 tjedan, e da mi je neko pricao da cu to docekati ne bih vjerovala 🙂
    Salatica mi je presmijesna, uzela si ona lagano picu cim prije dok nisu dosli rezultati OGTT 😂
    Nisam zapamtila ko je pisao da mu danas dolazi na rucak sva muzeva familija??? Ne kontam to, je li to neobzirnost ili sta doci zeni u devetom mjesecu trudnoce, da sprema rucak i da kasnije cisti za svima? Ili sam ja stvarno bezobrazna snajka 😁

Ivylee
    02. Studeni 2018. 12:03

_svjesna

Curke ❤️
    Ja uzela usisavati kucu, nisam zbilja dugo jer sam se morala strogo cuvati i mirovati, sve su mi pomagale mama i sestra, jedva sam ja to odmah morala leci, krene stezanje pri dnu stomaka.
    Danas ulazimo u 30 tjedan, e da mi je neko pricao da cu to docekati ne bih vjerovala 🙂
    Salatica mi je presmijesna, uzela si ona lagano picu cim prije dok nisu dosli rezultati OGTT 😂
    Nisam zapamtila ko je pisao da mu danas dolazi na rucak sva muzeva familija??? Ne kontam to, je li to neobzirnost ili sta doci zeni u devetom mjesecu trudnoce, da sprema rucak i da kasnije cisti za svima? Ili sam ja stvarno bezobrazna snajka 😁

Meni 😡 Ok, svekrva kuha, nemam što prigovorit za to ali uz sto pitanja i komentara tipa ajme kakav mi je to lonac, joj ne paše joj padela za pečenje, kod nje je lipša blitva i tako. I inače se jebeno moram kontrolirati da je ne pošaljem na neko mjesto a sad 😲 Ajme majko mila! Kao došli su oni meni pomoć 🙈 Možda sam grozna i nezahvalna al stvarno više ne moguuuuuu!

Mina93
    02. Studeni 2018. 12:07

Ivylee izdrzi ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.