Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    02. Studeni 2018. 13:35

ako nekome nije dosta peglanja, moze kod mene svratit 😁 ja sam sve iz susilice odmah slozila valjda nije zguzvano 🤔.. ja bas osla.prosetat do hzzo predat papire za porodiljni i do dma kupit mirise za robu u ormaru i kutijicu za dude...i morala uzet jos jedan lak za nokte 🤦‍♀️ bolje da vam ne pricam kolko ih imam 🤣 a sad odo radit rucak..bit ce rizoto sa kozicama i buhtle ako mu uspiju 😁

• Strudlica
    02. Studeni 2018. 13:45

Salatica9192

Maggie,
    hvalaa ☺️😊 Poznavajuci svog doktora, nace nacin da me strpa u bolnicu, ako ne sad, kroz nedelju, dvije 🤣 Pa da ja to sto vise spremim sama 😊
    Evo sad sterilisem i sitnu opremu. Drzacu 10 min u prokljucaloj vodi i onda oprati deterdzentom. I kada bude krenula sa koriscenjem, opet oprati. Ne treba ni pretjerati, sterilno sve ne moze biti, kad je sve okolo zagadjeno 😶

Salatice ja ti nisam ništa nikad prala u deterdžentu što se tiče bolova,sudova itd. U vodu u lonac bi stavila sode bikarbone i soli i u tome prokuhala i iza isprala u čistoj vodi. I dan danas za malenog tako radim

• Strudlica
    02. Studeni 2018. 13:48

A što se bolova tiče preskačem postove zadnjih dana di to piše jer samo se opteretim oko toga. Radije sam si posložila da to tako mora biti jer mi je  ova druga trudnoća puno teža i samo si unesem nemir i preispitivanje. Lijepo gledam robicu kako slažete i uživam 

• Strudlica
    02. Studeni 2018. 13:49

Strudlica

Salatica9192

Maggie,
    hvalaa ☺️😊 Poznavajuci svog doktora, nace nacin da me strpa u bolnicu, ako ne sad, kroz nedelju, dvije 🤣 Pa da ja to sto vise spremim sama 😊
    Evo sad sterilisem i sitnu opremu. Drzacu 10 min u prokljucaloj vodi i onda oprati deterdzentom. I kada bude krenula sa koriscenjem, opet oprati. Ne treba ni pretjerati, sterilno sve ne moze biti, kad je sve okolo zagadjeno 😶

Salatice ja ti nisam ništa nikad prala u deterdžentu što se tiče bolova,sudova itd. U vodu u lonac bi stavila sode bikarbone i soli i u tome prokuhala i iza isprala u čistoj vodi. I dan danas za malenog tako radim

Jaoooo ne bolova i sudova hahahahaha nego bočica i dudica hahaha pa ja ću poludit s ovim pametnim mobitelom 

• pepercorn
    02. Studeni 2018. 13:51

du1988

ja ne znam kako vi, ali ja se obavezno svaku noc probudim oko 2-3 i vilujem do 5-6 😳😳😳

Ja isto tako zbog cega naravno preko dana jedva funkcioniram. Danas sam bila na pregledu i rekla to gin i on mi odrzao lekciju zasto ga nisam nazvala, da ne mogu tako funkcionirati. Dao mi Normabel nek popijem prije spavanja.

zadranka86
    02. Studeni 2018. 13:57

Znaci ja jedina sa ivim menstrualnim tegobamaa souuu..blago vama onda..cini mi se da su se neke zalile neki dan il san ja to nesto pobrkala..a nista blago meni onda cu se tjesit sama...proci ce i ovo...nista curke onda uzivajte u peglanju ja svratila onako da vidim jel ima koja ovako nesto cisto je oakse kad znas da nas ima jos..bar ja rako gledam i uvik podilim svoje iskustvo i podrsku jer znam koliko to znaci a i tu smo radi toga..aki bolje da nema bas nitko mozda je ovo i rano sro ja znam...ali eto 32tj.pa se tjesim da se sto i pokrene nema panike..pozz cure

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    02. Studeni 2018. 13:58

Strudlica

Strudlica

Salatica9192

Maggie,

Jaoooo ne bolova i sudova hahahahaha nego bočica i dudica hahaha pa ja ću poludit s ovim pametnim mobitelom

Strudlica

Strudlica

Salatica9192

Maggie,

I ja isto sam curam prokuhala s malo sode ,meni to dobra dezinfekcija detrdzent nisam koristila.
    Ne citam za bolove ,ni za porode iskustva ,pravilo je da pravila nema i boze pomozi.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• pepercorn
    02. Studeni 2018. 13:58

Da se i mi javimo nakon pregleda, sve u skladu s tjednima trudnoce. Za cure u mojim tjednima ako zele usporediti mjere:
    BiP 6.23, AC 20.9, FL 4.54.
    Ja sam zatvorena i dobila Normabel za bolje spavanje.
    Ako netko zna sto znace skracenice MCARI i UARI neka javi.

pepe1907
    02. Studeni 2018. 13:59

dužna sam slikice našeg kutka, jučer smo sastavili krevetić, prve 4 ladice od komode su robica i stvari za bebu, sad samo čekam ukrase za zid i moram maknut ove gluposti sa komode 😊

pepe1907
    02. Studeni 2018. 14:01

pepe1907

dužna sam slikice našeg kutka, jučer smo sastavili krevetić, prve 4 ladice od komode su robica i stvari za bebu, sad samo čekam ukrase za zid i moram maknut ove gluposti sa komode 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.