Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    02. Studeni 2018. 06:15

Mina93

Pony jednokratne podloge za presvlacenje bebe, imas ih u dmu za kupit, nije nuzno, ali od viska glava ne boli 😁 da si stavis na krevet ako bude jako krvarenje da ne unistis plahte cim dodjes xD

Frendica koja je rodila na sv.Duhu je rekla da ovo imamo obavezno uz sebe,jer ako ti nesto procuri na plahtu moras cekati tek sutradan da ti sve to dodju promijeniti,a to je stvarno koma...😏

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    02. Studeni 2018. 06:21

Salatice, bila sam na pregledima u Domu zdravlja. jednom u 4-5 tjedana. a sada prelazim u trudničku ambulantu bolnice u kojoj mislim roditi, znači u Petrovu. i koliko znam, budu me naručivali svaki tjedan na pregled, počevši od sljedećeg. neke pređu ranije u TA, a neke se porode čak prije nego dočekaju prvi pregled u TA. sve ovisi o tome kad te taj soc ginekolog pošalje.

Klikerice, čak sam čula i da nekad moraš moliti da ti uopćeeee promjene plahte dok boraviš tamo. nego kao mijenjaju tek kad odlaziš. tako da ja definitivno nosim te podloge sa sobom 😁

Mina93
    02. Studeni 2018. 06:29

Barbie sretno na pregledu 🤗

• zvrkica
    02. Studeni 2018. 06:34

Da, i kod nas je poželjno imati te podloge. To su mi sve prijateljice rekle tako da nosim par komada i ja sa sobom za svaki slučaj. Kasnije ih ionako, ono što ostane, iskoristis ako bebu negdje van kuće previjas.

• Dalal
    02. Studeni 2018. 07:02

Dobro jutro i od nas ...Još jedna neprespavana noć ali ovaj puta sam mislila da ću ja biti druga na listi poslije naše Ane. ..Probudila me užasna bol..Boli stomak i spušta se prema preponi između stomaka i vadjane. ..Hajd neću da panicim kao. .ne bole krsta, nema nagon na wc ..i kao proći će. ..Nisam htjela muža buditi jer mora raniti na posao pa sam sama sa sobom jaukala ali kad fkt više nisam mogla izdržati počela sam i naglas. .Naravno da je odmah bio na nogama ..Ne znam kako bole.trudovi ali i ovo je bilo uh. ..Pocesmo mi brojati i minute između bolova 😀😀. .Sreća sve se nekako smiri poslije možda pola sata ili 40 minuta ...Jest da je nama malo rano, ali fkt bih bila sretna i da su trudovi. .da se i nas dvoje upoznamo 😀. ..Ali neka nas barem još 4 tjedna.
    Svima želim punooo sreće i lijepih vijesti sa pregleda danas. ..😍😍

• nali
    02. Studeni 2018. 07:34

Jutro cure. Sad ste me uplasile s tim bolovima, do sad mi je bila reakcija na moje bolove u stilu, ahhh jos jedna nova vrsta bolova. Sad googlam trudove i to.. Zalila sam se nedavno da me po noci boli. Sad bude i preko dana ali drugacije. Jaaaaka menstrualna bol od cca 10 sekundi.. Nekoliko puta dnevno. Da mi zaklecaju koljena..par dana vec..nemojte me plasiti, rano mi je. 😐 U ponedjeljak imam kontrolu pa cemo vidjeti. Odgadam kupovine, pakiranje za bolnicu do kraja, pranje robice, ma sve, jer si mislim ako sve sredim, onda mogu ic rodit 😁
    Maggie hvala za popis za bolnicu.
    Duda medvjedic je 😍😍
    Salatice aaa vidi ti te rukice, skoro pa su pune veliciine 💜 Fenomenalna mi je ta aplikacija
    Barbie svaka cast na smirenosti, ja bi na tvom mjestu jucer vec torbu spakirala i nema sanse da bi zaspala 😆
    Sretno curama koje imaju preglede.

luks
    02. Studeni 2018. 07:37

ja baš ovih dana razmišljam o tome kako ću ovaj put procjenit kad otići u rodilište.  Prvi put, dan prije sam bila na kontroli plodne vode (jer sam prošla termin), otvorena 1cm, i onda me u idućoj noći leđa bolila kao da mi neko leđa reže na pola😬 i otišla u rodilište u 6, i ostavili me. A sad mi je panika jer ko će sad skontat kako, zato bi bila najmirnija da opet dočekam termin pa u bolnici da vide 😅
    I da, salatice to da se ide u trudničke ambulante a ne više kod svog ginekologa izgleda i kod nas samo u metropoli 'vozaju' trudnice i bespotrebno žene čekaju bez termina pregleda i kupe bolničke bakcile... U ostalim gradovima  koliko znam ne postoji, i svejedno sve funkcionira. Ja idem kod svog do kraja, a uputnica za rodilište od 34 il 35 tjedna se dobije ako zatreba, na dan termina se javljam u rodilište na kontrolu plodne vode. 

Lovre

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 07:43

Dalal,
    ja ne vjerujem koliko smo povezane na ovom forumu. Ti si cetvrta ili peta koja od juce pise za bolove. Toliko puta se desilo da u isto vrijeme imamo iste tegobe. 
    I mene je proslo, nije se pojavljivalo jutros. I Barbie, i super da je i tebe. Koja si nedelja? Nemas tikera pa nmg zapamtiti. 😋
    Ja se izgotivi sa ovim šećerom hahahahha, slatko, njami xD Mislim prvih par gutova, kasnije vec ono na silu, ali podnosljivo. Alii gladna sam, bojim se da mi se ne slosi od gladi i ono nagle te glukoze. Jadan muz radio cijelu noc i sa mnom sada 😍

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 07:51

Nali, 
    i tebeee. Sta nam je svima. Mislim i ja to smatram normalnim da znas. Osim kad ne bi prestajalo, bilo redovno, itd. I ne spominjem doktoru, on bi me porodio hahahahhaha.
    A za ambulantu, razumijem, i kod nas tako znaju slati zene gore na preglede, ali u 39, 40 nedelji. A ne u 35, na odjel i da leže, sto onaj moj hoce 🤣

• nali
    02. Studeni 2018. 08:07

Salatica9192

Nali,
    i tebeee. Sta nam je svima. Mislim i ja to smatram normalnim da znas. Osim kad ne bi prestajalo, bilo redovno, itd. I ne spominjem doktoru, on bi me porodio hahahahhaha.
    A za ambulantu, razumijem, i kod nas tako znaju slati zene gore na preglede, ali u 39, 40 nedelji. A ne u 35, na odjel i da leže, sto onaj moj hoce 🤣

Maaa kod mene su ti stalno neki bolovi, pa se ne sekiram previse. I ja mislim da je normalno, pogotovo nama s komplikacijama. Ali kad vidim da bude i drugim curkama, onda me panika uhvati 😆 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.