Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamica2
    02. Studeni 2018. 14:44

Pepe kutak je savrsen. Kad sve ovo vase gledam dodje mi da i ja uredim al je prerano. Ja cu to povet u 12mj pa do Bozica da bude sve spremno

• pepercorn
    02. Studeni 2018. 14:44

Ivana_G

pepercorn

Da se i mi javimo nakon pregleda, sve u skladu s tjednima trudnoce. Za cure u mojim tjednima ako zele usporediti mjere:
    BiP 6.23, AC 20.9, FL 4.54.
    Ja sam zatvorena i dobila Normabel za bolje spavanje.
    Ako netko zna sto znace skracenice MCARI i UARI neka javi.

…pitanjce, tu smo negdje - po ZM sam tjedan dana više tj 25 tjedana pa me zanima da li ti je dala točne mjere cerviksa. (Sta znaci tocno zatvorena tj koje mjere ili po cemu znas. Ko pala s Marsa sam) Meni je na zadnjem pregledu 22. tjedan bio 3,8 (mislim da sam dobro to napisala 🤣)Ne razumijem se u kratice i do sada nisam niti gledala nista samo zapamtila tezinu i da je sve ok 😂 i taj cerviks….

Pise mi na nalazu T oblik, 38mm. T oblik znaci da je skroz zatvoreno😀

barbiemama
    02. Studeni 2018. 14:46

mi smo na 2400g, cca 👌🏻 sad smo opet veliki. imam i dalje E. coli, ali na manjoj razini pa kao ajd ok. sve drugo je uredno i dobila sam uputnicu za TA 😍

• pepercorn
    02. Studeni 2018. 14:47

Kani07

pepercorn

Da se i mi javimo nakon pregleda, sve u skladu s tjednima trudnoce. 

Brvo za bebaca😉,zalila sam se i ja ali nedaju tu nista od tabletica za to.Prezivit cu valjda samo moji ukucani s mojim zivcima nadrljali😂😂😂

Ja uopce nisam ocekivala da ce mi ista dati, kad ono iznenadenje 😁
    Mislim da ce muz biti sretan kad se moji zivci smire napokon 🤣

Katarinak
    02. Studeni 2018. 14:47

MareiKate

Bok curke!
    Koji tmuran dan vani, dođe mi da izvučem božićne ukrase i lampice da se razveselim 😄
    Cure super ste sredile sobe/kutke!
    Maggie komoda je je bila vrijedna čekanja, baš je posebna, a Duda je super obukla medu 😊
    Zadranka pojma ti nemam o tim bolovima, možda se netko još javi od cura…
    Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…
    Ugodan ostatak dana vam želim 😘

Vezano za polozaj, moja bebi je u 30. tt bila sa glavicom dolje i mislila sam to je to, aliii ipak ne 🙄 U 34. tt na kontroli jos govorim u šali doktorici kako mi se cijelo vrijeme gura guzom na rebra s desne strane i da bi stvarno voljela da se malo pomjeri u lijevo da odahnem (pametnica zakljucila da je guza - tvrdo, okruglo🙈), kad na uzv govori mi dok. to nije guza, to te ona gura glavicom, na zadak je. I evo 36. tt jos uvjek je u istom polozaju, napipam glavicu, a i kad je u pokretu tocno se glavica ispupci, a dolje osjetim lupkanje nogicama. Kazu da se jos stigne opet okrenuti, tako da ne dramim puno oko toga, ali kad god je u pokretu svakako pratim da vidim hoce li se okrenuti 🤞

• pepercorn
    02. Studeni 2018. 14:48

Ivana_G

MareiKate

Bok curke!
    Koji tmuran dan vani, dođe mi da izvučem božićne ukrase i lampice da se razveselim 😄
    Maggie komoda je je bila vrijedna čekanja, baš je posebna, a Duda je super obukla medu 😊
    Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…

Ja pretpostavljam da se moja još nije okrenula jer najcesce osjecam udarce skroz nisko dolje (prije 2 tjedna bila na zadak)… i nemam pojma kako i da li se moze osjetiti da li se beba okrece. I mene to interesira…pratim 😁

Mene moja lupa nisko dolje, a vec se okrenula...

pepe1907
    02. Studeni 2018. 14:49

MareiKate

Bok curke!

meni je on vec dugo s glavom dolje, skoro na svakom pregledu, jednom se samo okrenuo..i ne mogu napipat glavicu jer je skroozzz dolje iza pubicne kosti..ali zato guzu,.leđa i noge mogu..oko pupka je zamotan i stopala mu lupaju u moju desnu stranu trbuha 😁

_svjesna
    02. Studeni 2018. 14:49

Cure koliko su vam bebe aktivne? Da li se bas stalno javljaju ili se ne jave po par sati? 
    I osjetite li kao da stomak treperi, kao da drhti, je li to normalno, djeluje mi kao da se beba tako brzo mice da me malo plasi, jesu to neki refleksi i je li normalno uopce? 

• Kani07
    02. Studeni 2018. 14:50

barbiemama

mi smo na 2400g, cca 👌🏻 sad smo opet veliki. imam i dalje E. coli, ali na manjoj razini pa kao ajd ok. sve drugo je uredno i dobila sam uputnicu za TA 😍

barbiemama

Veliki decko😍,i moj je danas na 2400 procjenjen a par dana sam manje od tebe trudna .Sad polako odbrojavamo😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    02. Studeni 2018. 14:51

barbiemama

vidis ti njega kak je sve nadoknadio, a oni kažu mala beba...vidim da ga super hraniš 😊😋❤ bit će on taman beba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.