Pony, napisale su ti već cure. Mogu to biti podloge za presvlačenje bebe ili one za starije osobe, svejedno. Mislim da su moje ove druge, jer mi ih je mama, medicinska sestra, tonu nabavila 😁
Nama su na tečaju u Merkuru rekli da ako žena prokrvari preko dana, može u bilo kojem trenutku zatražiti čistu, njihovu spavaćicu pa se nadam da je tako i s plahtom, da ne čekaš drugi dan, makar... koga briga... njima teže oprat kad se jednom posuši.
Ja si sve mislim, kad danas te podloge pokupim, da od drugog tjedna stavljam sebi doma i preko noći. Čujem da neki, ako im vodenjak pukne u krevetu, čak kupuju i nove madrace. Kaj je to stvarno tak puno vode i da se ne bi moglo posušiti, ili pogotovo - dati očistiti onim servisima kaj doma dolaze? Mislim, madrac je koštao 5000 kn, nije baš piece of cake.
Mina,ja sam vidjela one podloge neke jednokratne pokraj uložaka stoje, jel to to? Ne sjećam se koliko je komada unutra, mislim da neka plavo bijela ambalaža
Salatice, nemoj mi pizzu stavljat, to mi je najveća slabost u životu
Znam da ima od babylove i violete u dmu, proguglaj pa ce ti odma izbaciti, al mislim da je to to sta si vidjela
Pony, napisale su ti već cure. Mogu to biti podloge za presvlačenje bebe ili one za starije osobe, svejedno. Mislim da su moje ove druge, jer mi ih je mama, medicinska sestra, tonu nabavila 😁
Nama su na tečaju u Merkuru rekli da ako žena prokrvari preko dana, može u bilo kojem trenutku zatražiti čistu, njihovu spavaćicu pa se nadam da je tako i s plahtom, da ne čekaš drugi dan, makar… koga briga… njima teže oprat kad se jednom posuši.
Ja si sve mislim, kad danas te podloge pokupim, da od drugog tjedna stavljam sebi doma i preko noći. Čujem da neki, ako im vodenjak pukne u krevetu, čak kupuju i nove madrace. Kaj je to stvarno tak puno vode i da se ne bi moglo posušiti, ili pogotovo - dati očistiti onim servisima kaj doma dolaze? Mislim, madrac je koštao 5000 kn, nije baš piece of cake.
Ja o tome uopće nisam razmišljala! 😨😨 U pravu si, mislim da ću i ja ispod sebe stavljati za par tjedana
Nama su na tečaju u Merkuru rekli da ako žena prokrvari preko dana, može u bilo kojem trenutku zatražiti čistu, njihovu spavaćicu pa se nadam da je tako i s plahtom, da ne čekaš drugi dan, makar… koga briga… njima teže oprat kad se jednom posuši.
O stavljanju podloge na krevet doma sam i ja mislila. Mojoj sestri je pukao vodenjak kao da je netko kantu vode izlio. Nije stigla reagirat. Stvarno je bilo puno toga. Nije na madracu, nego u kupaoni, ali mislim da bi to natopilo svaki madrac.
Jutro cure!
Svima na kontroli sretno i cekamo dobre vijesti😊.
Mi svoju zavrsili taman u 8 imali termin,bebac super ctg uredan,nemirko mamin,kaze dr jedan zdrav decko😍.Procjenjen na 2400,u 35 smo tjednu ,prst otvorena ,i da sad rodim ona kaze ne bi bilo problema ali neka njega jos bar 2 tjedna.Tlak i dalje nizak ,pola kg za 2 tjedna dobila sto je super mislila sam ako nastavim s 3 mjesecno opet cu 100 nagurat al eto i ja se iznenadila.U ponedeljak imam razgovor u bolnici pa ce mo vidit plan i program😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kani baš lijepe vijesti ❤️
Ja sam si uzela podloge za bolnicu iako ih prvi put nisam trebala al nek se nađu. Doma na madracu imam nepropusnu podlogu pa ne brinem. Prvi put mi nije pukao vodenjak pa uopće nemam predodžbu kako to izgleda.
Danas sam baš nervozna od jutra, svađalački raspoložena prema svima, a kod mene će na ručku biti cijela muževa family 🙈 Wish me luck 🤞
Ja sam si uzela podloge za bolnicu iako ih prvi put nisam trebala al nek se nađu. Doma na madracu imam nepropusnu podlogu pa ne brinem. Prvi put mi nije pukao vodenjak pa uopće nemam predodžbu kako to izgleda.
Danas sam baš nervozna od jutra, svađalački raspoložena prema svima, a kod mene će na ručku biti cijela muževa family 🙈 Wish me luck 🤞
Sad mi sestra dala taj spisak za bolnicu ,ja sve spakovala na kraju oni imaju sve ja samo moram imati za poslije svoje pidzame i kozmetiku ,i za bebu kad izlazi odjecu,i boce vode dobijem i hranu i energetske plocice ,al nema veze nekako volim imati i uloske i tufere za grudnjak itd.Nek stoji 😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure. Kao sto je pticica napisala cim nadem neki zivot doceka me zaostataka.
Barbie jel jutros bolje? Jel to sve proslo? Pony i Dalal kolko ste vi trudne? Nemojte da vas ista boli jos neko vrijeme,neka vas 2u1 cim vise.
Cestitke na punim tjednima,i sretno na pregledima danas. Jedva cekam vijesti
Mene je stvarno sramota da kažem da ja taj tiker ne znam napraviti. .S vama sam od 5 mjeseca i čak su mi se cure nudile da pomognu da i ja to napravim, ali uzalud. ..tehnički sam nepismena totalno ..A vjerujte da inače nisam takva 😀😀😀..Radila 11 godina u računovodstvu 😀😀. ..
Ja sam danas 32+2 ..dakle, 33 tjedan 😀😀
Nali pitala si za sajam. Ja sam sve kupila a ostavila sam si za sajam u West gate kolica ( našla sam koja samo me zanima oče bit na snizenju) kadica ( jer dragi želi onu aquascale ) i par sitnica tipa lančić za dudu par tetrica ogradicu i gnijezdo jer je to sve handmade. Ja sam radila na tom sajmu prije 4 godine i bio je super sniženja i ponuda. Čak i puno poklona po štandovima. Nadam se da nije puno promijenilo.
Hvala 😘 Glupo pitanje, ali da li se tamo na sajmu moze odmah sve kupiti ili imaju samo izlozbene primjerke pa ti dodes u ducan kasnije po to..kak to funkcionira?
Manje stvari tamo a veće pokupis ili dostave. Kako ko. Ali većinu možeš odmah :)
Sortiraj odgovore
Najstariji