Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    02. Studeni 2018. 14:02

pepercorn

Da se i mi javimo nakon pregleda, sve u skladu s tjednima trudnoce. Za cure u mojim tjednima ako zele usporediti mjere:
    BiP 6.23, AC 20.9, FL 4.54.
    Ja sam zatvorena i dobila Normabel za bolje spavanje.
    Ako netko zna sto znace skracenice MCARI i UARI neka javi.

pepercorn

Da se i mi javimo nakon pregleda, sve u skladu s tjednima trudnoce. Za cure u mojim tjednima ako zele usporediti mjere:

Brvo za bebaca😉,zalila sam se i ja ali nedaju tu nista od tabletica za to.Prezivit cu valjda samo moji ukucani s mojim zivcima nadrljali😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    02. Studeni 2018. 14:06

Pepe, kutak je predivan ❤️

ja kod doktorice. čekam red. imam 2 kg manje nego doma pa sam hepi 😂

javim se s vijestima 😘

Kolačići
    02. Studeni 2018. 14:11

Zadranka, nisi jedina. Mene isto svaki drugi dan otprilike uhvati nego grčić kao menstrualni i traje minut-dva pa prođe, i to uglavnom kad ležim ili sjedim. Tako već 10-ak dana. Nisam se zabrinjavala čak sam zaboravila reći doktoru na kontroli koliko se rijetko desi a on je ionako rekao da je sve ok pa računam da to jednostavno tako treba biti.

MareiKate
    02. Studeni 2018. 14:12

Bok curke!
    Koji tmuran dan vani, dođe mi da izvučem božićne ukrase i lampice da se razveselim 😄 
    Cure super ste sredile sobe/kutke! 
    Maggie komoda je je bila vrijedna čekanja, baš je posebna, a Duda je super obukla medu 😊
    Zadranka pojma ti nemam o tim bolovima, možda se netko još javi od cura...
    Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna... 
    Ugodan ostatak dana vam želim 😘

Ivana_G
    02. Studeni 2018. 14:21

pepercorn

...pitanjce, tu smo negdje - po ZM sam tjedan dana više tj 25 tjedana pa me zanima da li ti je dala točne mjere cerviksa. (Sta znaci tocno zatvorena tj koje mjere ili po cemu znas. Ko pala s Marsa sam) Meni je na zadnjem pregledu 22. tjedan bio 3,8 (mislim da sam dobro to napisala 🤣)Ne razumijem se u kratice i do sada nisam niti gledala nista samo zapamtila tezinu i da je sve ok 😂 i taj cerviks....

Ivana_G
    02. Studeni 2018. 14:23

MareiKate

Bok curke!
    Koji tmuran dan vani, dođe mi da izvučem božićne ukrase i lampice da se razveselim 😄
    Maggie komoda je je bila vrijedna čekanja, baš je posebna, a Duda je super obukla medu 😊
    Zadranka pojma ti nemam o tim bolovima, možda se netko još javi od cura…
    Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…

Ja pretpostavljam da se moja još nije okrenula jer najcesce osjecam udarce skroz nisko dolje (prije 2 tjedna bila na zadak)... i nemam pojma kako i da li se moze osjetiti da li se beba okrece. I mene to interesira...pratim 😁

Ivana_G
    02. Studeni 2018. 14:28

pepe1907

pepe1907

dužna sam slikice našeg kutka, jučer smo sastavili krevetić, prve 4 ladice od komode su robica i stvari za bebu, sad samo čekam ukrase za zid i moram maknut ove gluposti sa komode 😊

Pepe1907 jako ti je lijepi kutak za bebija 😍.
    Mi u sobi jedva da imamo mjesta za kindač i to će biti na kotače jer gdje god ga smjestimo - smeta 🙄😤

• Marti8
    02. Studeni 2018. 14:30

Pepe kutak je super..imamo i mi isti krevetic😍

MareiKate
    02. Studeni 2018. 14:36

Ivana_G

MareiKate

Bok curke!
    Zadranka pojma ti nemam o tim bolovima, možda se netko još javi od cura…
    Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…

Ja pretpostavljam da se moja još nije okrenula jer najcesce osjecam udarce skroz nisko dolje (prije 2 tjedna bila na zadak)… i nemam pojma kako i da li se moze osjetiti da li se beba okrece. I mene to interesira…pratim 😁

Ivana, ja sam zadnjih par tjedana uvijek mogla napipati glavicu, čak i muž bez problema i znali smo i po uzv da je bočno, glava na desnoj strani točno mi je na tu stranu trbuh bio malo nagnut, tj. veći...
    Sad više ne mogu opipati glavicu nigdje, stalno mi se piški, ali ono baš stalno, i drugačiji su nekako udarci... Ugl mislim da se moja definitivno okrenula nekud samo je pitanje kuda 😂
    Čitam da se to može napipati sve ali ja nema šanse, znala smanji jedino napipati glavicu dok je bila bočno...

pepe1907
    02. Studeni 2018. 14:39
    ovak izgleda za podlogom za prematanje
    ovak izgleda za podlogom za prematanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.