Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    26. Listopad 2018. 14:59

Kolacici, joj za tatu joj bas nemaju rijeci hvale ovdje. Mozda je bio ok doktor, ali pristup i komunikacija su mu bili uzas nad uzasima, ne znam kojoj zeni bi bilo ok da se s njom tako razgovara. Ne znam, neke stvari su relativne, a i ja uvijek polazim od toga da se svakom doktoru moze nesto zamjeriti, nema sanse da je ijedan savrsen i da nije imao neku kriticnu situaciju. 

Luka ❤

Jagodica86

AllieH

Odlicne vijesti, zvrkice!! 👏🏼👏🏼👏🏼
    Koja doktorica ti je bila? Moja sva iskustva dosad i sa Osijekom i s VK su stvarno ok, svi su ljubazni i dragi i zaista s te strane nemam sto prigovoriti.
    Vana, bravo za bebicu! I ja osobno bih bila sretnija da mi ga procjenjuju na manje i da raste u skladu s tim nego ovako sto se bojim da ce biti ogroman i kako cu ja to roditi 🙈🙊

Allie, koliki je tvoj sad? Meni je prošli tjedan točno bio na 1800 g, ja sam dosta sitna, i nemam široke bokove i zdjelicu, sve me isto strah. Kažu da mjere zdjelicu pa procjenu rade kad dođeš na porod, ne znam jeli to istina.
    Figurica meni je termin isto 31.12 ali nekako mislim da su jako male šanse da me baš onda uhvati, makar se nikada ne zna...Ja bi to isto riješila tamo do Božića radije hahaha. 
    Cure, prekrasne su bušice svima, stavim ja svoju danas dok me dečko uslika, nemam neko veliko ogledalo u kući, nikako da nađem da mi se sviđa neko

Opet sam imala citat 20 strana a nije me bilo od jučer popodne.
    Kupila kinderbet i prematalicu. Kinderbet vozim po sobi jer ne znam koja je najbolja pozicija za njega. 
    Gegam se zadnjih tri tjedna jer mi je trbuh jako narastao. Stišće mi mjehur koji popušta a meni je mučno već jedno 3 dana. Užas. 
    Osim szuz  sveki ( s kojom nakon obracuna ne pričam zadnjih 6 dana; čekam ispriku. ) Imam super susjedu 100 godina koju sam vidjela dvaput i koja priča po zgradi da mi je termin sljedeći tjedan hahaha

barbiemama
    26. Listopad 2018. 15:12

Pticaselica, dobit ću naknadu od poslodavca. radim u državnoj upravi. mislim da je netko rekao da je oko 1700 kn, ali moram još to provjeriti. imamo na to pravo po kolektivnom ugovoru za državne službenike.

dobila i ja blagu linea negru. mislim da je imam oko 2 tjedna već. strija za sada nemam, ali me zadnjih par dana svrbi trbuh pa si sve mislim da je to zato kaj će se pojaviti. no, možda se i previše mažem. u biti svako malo namažem sloj nečega. a miješam kreme i moguće da me to iritira. čak se i u uredu znam namazati. 

Klikerica
    26. Listopad 2018. 15:13

Ja vec treci dan zaredom osjetim probadanje i zatezenje na istom mjestu,desna strana trbuha u ravnini pupka,i to je bas onako oštra bol. E sad... ne djeluje meni to uopce kao nesto čudno,jer mu je tu čini mi se guza i nozice,i u to mjesto udara najvise. No,opet nemam pojma jel normalno da me bas tako presijeca svaki put kad se ustajem,sjedam,legnem... u ponedjeljak je pregled,jedva cekam!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    26. Listopad 2018. 15:14

Sarah, 
    sta se desilo sa sveki? Jesi li nam pisala? Vjerni clanovi SZUZ pokreta 🤣
    Zvrkice, 
    mislim da je tvoj izdramio i da se nakon 30 nedelje i ne mjeri cerviks vise, samo se gleda ulozivost. Izgleda da taj tvoj voli dramu kao i ovaj moj xD Pusti danas to sve, opusti se i odmori glavu. Sve je super 🤗

_svjesna
    26. Listopad 2018. 15:14

Zvrkica jel ti dr dao Dexametazon ako sam dobro upratila?
    Meni moja isto dala da primim 12mg odjednom Dexametazona prije 30 punih nedjelja, kaze da tako preventivno daje svakoj svojoj trudnici, inace vodi rizicnije trudnoce nije “obicna” doktorica pa stoga mislim da je opreznija nego inace. Kaze da nema nikakve propratne negativne efekte, pa sam rekla da cu otici to da primim. Cerviks mi je cvrst, zatvoren, s bebom sve ok ne znam cemu ali eto... nije ga mjerila nijednom do sada. Koje sam silne lijekove do sad uzela, nekad me bas bude strah hoce li to sve biti ok, Aspirin, Heparin, Siofor, Depo progesteron, pa sad Dexametazon... Boze da samo ovo izguram do kraja 😌

_svjesna
    26. Listopad 2018. 15:17

Zaboravila sam pitati, je li koja uzimala Monural? Prasak koji se samo jednom popije da procisti urinarne kanale od bakterija. Je li kome poznato? I to sam dobila.

pepe1907
    26. Listopad 2018. 15:21

Maggie85

I ja sam se scimala na Bruninu objavu 😁
    Nego cure, netko je spomenuo geganje. Jel se stvarno gegate ili još normalno hodate? Pitam jer sam primijetila još prije 2 mjeseca frendicu koja je trudna koliko i ja i stvarno je već tad hodala široko, kao na štulama, a ja još sad, čini mi se barem, hodam normalno, nogu pred nogu. Ajme kako glupo zvuči to napisano 😂 Jel to znači da se beba još nije nimalo spustila prema zdjelici? Ne brine me to, samo mi je zanimljivo 😊
    Figurica, dobrodošla!

gegam se već min.mjesec dana 😏🤷‍♀️

Ptičica
    26. Listopad 2018. 15:23

Mamiceeeee 😄😄😄
    Brdo lijepih vijesti i predivnih trudnica iz dana u dan! 
    Super za preglede, sve od reda. 
    Vana tebe bas pratim, zbog pustih epiteta koje su ti pripisali. I svaki put me posebno obradujes.
    Zvrkice, salatice, nali, potpisujem sve sto sam i za Vanu rekla.
    Allie, tako, fino uspori. Nek te tetose.
    P.s. na svakoj slici me, osim figurom, odusevis i sajlingom. Pa ovaj sivi dzemper/haljina je prekrasan 😲 
    Maggie 😏😏😏 svi jedva cekamo biti kao maggieeeee 😁
    Naravno da sam vas pola pozaboravljala 😢
    A da! Ptica, Ana i Salatica. I 35i tt! W O W 🙂
    I klikerica. Zadnje tromjesecje!
    Bruna nas je bas zdrmala s objavom o necaku. Svi vec zamisljamo prve objave 🙂
    E nek imamo "frisko" lijepo iskustvo iz St.
    Eto. Raspisala se.
    Kad nisam dugo.
    Ana jesi bolje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.