Cure koje kupujete prematalicu onu tvrdu koja se stavi na krevetić, gdje je planirate držati? Negdje pored na podu ili?
Malo o mom trbuhu 😁 Isto sam svijetle puti ali nemam lineu. Pupak mi je sad skoro ravan (inače uvučen). Strije za sad nemam al me počelo isto sve jako svrbiti pa je moguće da nastaju..
Ne gegam se al sam jako spora, što zbog mirovanja što zbog težine koja raste..
Ja zbog ovakvih ljudi svaki put namjerno pustim majke s djecom na blagajnu ili bankomat ispred sebe...makar i žurim... i onda se zagonetno smješkam svim tim pogledima punim mržnje. A jesam zajebana...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Bruna,kasnije vidim ovo za lineu, ja ju imam već neko vrijeme, počela je s donje strane, pa oko pupka, prema gore, sad ju imam već sigurno oko mjesec dana skroz do vrha trbuha. Ja sam jako svijetle puti, ne znam jel to ima ikakve veze pa se jače vidi
Tako je i meni, krenula ispod pupka, pa krug oko pupka i sad zadnjih 20ak dana je i gore otisla. Bas mi je to simpaticno 😁
A pupak mi se skoro izravnao, nije ispupcen ali je u ravnini sa ostatkom trbuha 😂
Ja sam isto svjetlije puti, tko zna dal to utjece 😁
Hahaha, kod mene identična situacija :D Bit će da imamo iste pupke i kod mene ravan, ni van ni unutra.
Ja se jos ne gegam,ali nakon duzeg hoda pocinjem se i ja gegat. Uz stepenice mi treba 100 godina,uspusem se za cas,al sasvim sam ok za nekog ko miruje vec 4-5 mjeseci
Pupak mi.je jos uvijek uvucen,za sada strija nemam,ali sve me svrbi pa se bas mazem par puta dnevno. A tu lineu sam jutros primjetila na ogledalu,naravno dolje ne vidim za sad je ispod pupka i jako svijetla.
Ma kakvo pustanje preko reda?? Jeste li vi normalne?? 😂😂
Mene sa trbusinom da me fkt ne mozes fulat nitko ne pusti preko reda, dozivjela sam cak u policiji di me je sluzbenica pozvala preko reda jer sam trudna da me jedan (moram tako rec, oprostite) debil verbalno napao i opsovao mi sve zivo. Toliko o postovanju i manirima.
Doduse imala sam u zadnjih tjedan dana par iskustva di su me pustili preko reda, jedna bakica draga dok sam dosla na dio sa salamama me je pustila da idem ispred nje iako sam bila odmah iza nje i dvije djelatnice su radile tako da se radilo o samo par sekundi cekanja iza nje, ali bakica me pustila i jos se lijepo razgovarala samnom.
Jedan srariji gospodin me pustio da si sjednem u cekaoni dok sam cekala za vadenje krvi.
Ali uglavnom nitko me ne sljivi pol posto. Cak i kad vide da sepam od bolova ili samo da ne padnem u nesvijest.
❤N i V💙
Mene su znali pustiti, jednom u Lidlu na Krku, usred sezone, čovjek vidio da sam trudna i pušta me, ja ma ne treba, u redu je, i tako se mi prepirali nekoliko puta, inzistirao je pa sam popustila. ali većinom baš i ne, a za kontrole štitne uredno stavim trudničku pa me ranije prozove. makar sam jednom sat i pol čekala. no tad nisam bila puno trudna.
Svakakvih baš ljudi ima, većina se prave mutavi. Ja ne očekujem da se klanjaju, ali sad kako ovo odmiče sve dalje, teže mi je stvarno.
Salatice ja ne mogu vjerovati da te nisu prozvali preko reda za vađenje krvi i da si normalno čekala, pa trudnice svugdje imaju prednost po bolnicama kad je labos u pitanju i slično.
E da, u Decathlonu sad nedavno stojim u redu s dečkom, i mene cura na blagajni maše i zove, kaže mi, pa vi ste trudni, što čekate u redu!! Nije red za vas, uvijek kod nas imate prednost. To mi je tako nekako lijepo bilo. Mlada cura, baš je bila jako ljubazna.
Vana koja je to d-manoza? ima.u ljekarnama?
Svjesna nisam dobila ništa, čak ni preventivno, samo Utrogestan 3x2. I to ću morati pisati doktoricu do kada stavljam to.
Uf znači sada kreću dosadni vaginalni pregledi 🙄🙄
Svaki doktor očito radi drugačije,ima liječnika koji uopće me gledaju cervika.
Evo recimo ja sam krv i urin samo na početku vadila, ne znam kada i hoće li me uopće opet slati na to, moram ju pitati
Salatice da, izdramio je i moj. Kažem, svatko drugačije tretira trudnice, ali to iritira. Al baš baš
jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Pticice, aaaa hvala ti! Haljina je ustvari sitno karirana i bas je preprelagana i udobna.
pepe, super ste ti i Teo!
barbie, nista me ne cudi, ali vec sam rekla kako sam iznenadjena koliko su kod nas ljudi obzirni, doslovno svuda pustaju preko reda ili mi se ustaju. Ni sama nisam mogla vjerovati koliko ispada da su svi osjetljivi na trudnice.
Ajme truskawka, pa to su vec pravi mali ljudi, znam hrpu blizanaca koji su s otprilike tom tezinom rodjeni u terminu. Sto se bolova tice, suosjecam, vise ni ne zalim, kontam da mi nema pomoci.
Ja moram jos uzeti onu mekanu podlogu za prematanje sto ide na prematalicu, ali sve su mi neke presarene ili s nekim motivima koji mi se ne svidjaju. Valjda naidje nesto.
Koliko ranije cete prati i slagati svu robicu? Ok, vi sto ste vec na pragu 9. mjeseca ili usle u 9., vi ste mozda vec krenule ili zavrsile s tim. Ne znam koliko ima smisla to sve prerano odraditi, a opet da me ne bi iznenadilo nesto.
Luka ❤
jagodice, sa 26+6 mi je procijenjen na 1.400g, prosjek je navodno 1.200g. Sad u ponedjeljak sam opet na kontroli, vidjet cemo sto cemo reci. Ja sam ti isto sitna, 163cm i trenutno sam na 60kg, ali bas imam osjecaj da mi je vecina toga u trbuhu, bas dosta usko, a izbaceno na van nosim.
Pardon, sa 28+6 je bio 1.400g.
Luka ❤
Ja jos nisam nista pocela ni prati ni slagati. Vesmasina mi je kod roditelja u kuci, u mojoj kuci prst prasine svaki dan novi tako da mi se ne isplati nista prati. Ako ne operem nista prije bolnice onda cu mamu zaduziti da mi opere najnuznije, a ja cu kad se vratim nastaviti.
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji