Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    25. Listopad 2018. 23:13

Cure molim vas za savjet ili za vasa iskustva, kako spavate, u kojem polozaju? Meni postaje dosta teze, oduvijek spavam na lijevom boku i mislila sam, posto se u trudnoci preporucuje da ce mi to biti olaksavajuca okolnost, medjutim kada legnem na lijevi ili desni bok imam osjecaj kao da legnem na bebu, i on me pocne jako udarati i pocne se migoljiti kao da sam ga priklijestila. Onda se moram vratitit na ledja a tako mi ne odgovara pocnu me boljeti ledja i teze disem. Imam i jastuk za trudnice. Mislite li da na lijevom boku mogu bebu nekako pritisnuti da joj to ne odgovara? Na pregledu glava je bila dolje na lijevoj strani a nogice iznad mog pupka. Cudno mi da se bas uvijek migolji kada sam na bilo kojem boku. 🤷🏽‍♀️

Blaza26
    25. Listopad 2018. 23:37

_svjesna

Cure molim vas za savjet ili za vasa iskustva, kako spavate, u kojem polozaju? Meni postaje dosta teze, oduvijek spavam na lijevom boku i mislila sam, posto se u trudnoci preporucuje da ce mi to biti olaksavajuca okolnost, medjutim kada legnem na lijevi ili desni bok imam osjecaj kao da legnem na bebu, i on me pocne jako udarati i pocne se migoljiti kao da sam ga priklijestila. Onda se moram vratitit na ledja a tako mi ne odgovara pocnu me boljeti ledja i teze disem. Imam i jastuk za trudnice. Mislite li da na lijevom boku mogu bebu nekako pritisnuti da joj to ne odgovara? Na pregledu glava je bila dolje na lijevoj strani a nogice iznad mog pupka. Cudno mi da se bas uvijek migolji kada sam na bilo kojem boku. 🤷🏽‍♀️

Ja spavam vecinom na boku al ih mijenjam jer me pocne bolit ako sam predugo na jednom.
    A nezz jesi citala da ako bebu ne osjetis duze vremena da pojedes nesto slatko i legnes u mirnu sobu na lijevi bok,da bi se beba kroz 10-15 min trebala javit(ovo se odnosi ako bebu ne osjetis,pa da ne zoves doktora bezze). Kao tada dobivaju najvise kisika,i hrane,pa mozda mu to pase,pa bas postane aktivan na boku.
    Mislim da stvarno nemas brige oko toga,ja isto kad legnem na bok malenu osjetim,nekad imam osjecaj da se osloni nogama na krevet i skace prema gore.

Bruna92
    25. Listopad 2018. 23:51

Moja isto bas skace kad sam na bilo kojem boku. Kako Blaza kaze, ko da se odbija od krevet i skace 😂
    Mislim da ti se to vise cini kao da si zgnjecila bebu ali zapravo samo drugacije osjetis jer se na neki nacin bebini pokreti prenose na krevet jer lezis.
    Nemas razloga za brigu 😊

pepe1907
    26. Listopad 2018. 00:09

_svjesna

ista stvar kod mene...ista! evo zato vec 3 noci ne spavam... bas udara kad sam na boku onda legnem na leđa i pomazim ga da se smiri 😂 

Klikerica
    26. Listopad 2018. 00:13

Ja sam sinoc sat vremena pjevala zeko i potocic i mazila ga da se smiri da mogu zaspati. Znaci mali je akrobat!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    26. Listopad 2018. 00:34

zaboravila sam komentirati maggien timeline- 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

• Dalal
    26. Listopad 2018. 01:50

Svjesna ..ista stvar i kod mene. Lijevi bok nikako a desni ok..samo što ja stavim jastuk za dojenje iza leđa pa se nekako na njega naslonim pa to onda dođe kao neki polu bok 😀

Blaza26
    26. Listopad 2018. 01:51

Neka me nesanica uhvatila. Ne spavam a spava mi se. Idem pokusat spavat,nadam se da,cu usplet

Mina93
    26. Listopad 2018. 05:31

Meni najcesce kad lezim na ledjima fali zraka, onda idem na bok pa me isto tako izudara, jos sam sinoc prije spavanja pojela milku 😅😁
    Ne smeta to njima nego samo ti drukcije osjetis, nebi bila preporuka spavat na boku da im to smeta 😊

du1988
    26. Listopad 2018. 05:43

ne znam je li to ulazak u trece tromjesecje ili koji vrag...ja vec cetvrtu noc ne spavam!! par sati i evo me 😳😳

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.