Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    26. Listopad 2018. 07:58

Hvala cure, drago mi je da nisam jedina i da su sve bebe nestasne 😁😁
    Salatice, zaboravila sam ti reci, vezano za inzulin koji sam vadila paralelno sa secerom kad sam bila na ogtt, doktorica me isto iskritikovala zasto sam inzulin radila i bespotrebno trosila novac, jer je potpuno nemjerodavan u trudnoci kada je svakako povisen i nema apsolutno nikakvo klinicko tumacenje tada. Pa eto da mozda uzmes u obzir da kod tebe stanje nije inace strasno kada nisi trudna i mozda bude sve ok kad rodis, ne stresiraj se oko toga.

_svjesna
    26. Listopad 2018. 08:00

Ana, ako ti nije suvise gadno, skuhaj pirinac i popij vodu u kojoj se pirinac kuhao, meni su to savjetovali na hitnoj i mnogo mi je pomoglo oko probave kada sam bila na toaletu danima i nista nije pomagalo jer bih svaku tabletu povratila. I caj od sipka. 

Ana89
    26. Listopad 2018. 08:02

Salatica9192

Beba nam se na tikeru okrenula 😍
    Ana,
    sta mislis da skoknes do porodicnog doktora (ako ti je uslovno i blizu) da uzmes terapiju neku ili savjet. Ili ako Miranda, ugleda sta pises da te ona posavjetuje. Vjerujem da ti je dosadilo 5 dana 😶🙄

Ma, pitala ja obiteljsku već, kaže ona, viroza, proći će 🤣🤣🤣 Jedi što si se dosad izbjegavaj tešku hranu.
    Da beba u tickeru se okrenula 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    26. Listopad 2018. 08:15

AllieH, kak je prošla kolposkopija? Nadam se da je sve ok

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    26. Listopad 2018. 08:36

Pticaselica koliko sam skuzila Next popust je samo u ducanima. Idem bas sutra vidjeti, fali mi hlacica i malih rompera. 😍
    Jedva cekam.

Emily1801
    26. Listopad 2018. 08:37

Emily1801
    26. Listopad 2018. 08:38

Evo cure otirac kad se bebe rode. Ovaj je posebno dizajniran za svekrve. 😉

AllieH
    26. Listopad 2018. 08:39

Jutro! Taman se probudila, procitala zaostatke i krenula tipkati. 
    Maggie, bas divan trbuh i kako se samo sjaji 🤗
    Zvrkice, sve sam ti napisala na fb, bit ce to sve dobro 😘
    Sto se tice ovog spavanja na boku, dobro da ste o tome pisale, i mene to zadnjih dana muci. Bas me suta i migolji se dok sam na boku, onda se ja brinem da ga gnjecim pa si trazim polozak dok se ne umiri.
    Klikerice, nista od kolposkopije. Dosla sam tamo, cekala 2h, na kraju sretnem u cekaonici mladu dr. gin. koju znam privatno, ali nisam htjela potezati veze jer su me tako brzo narucili. I ona odmah da sta ja cekam, koliko dugo cekam, ode provjeriti zasto me nisu zvali, na kraju ispalo da doktor kod kojeg sam trazila termin jucer uopce ne radi. I rekla da necu ici kod ovog drugog ni slucajno, ode po moje papire i uputnicu, provjeri termine i kaze mi da dodjem sljedecu srijedu kod ovoga kod kojeg sam i trebala, da se pozovem na nju i da ce me ujutro prvu prozvati. Sam Bog ju je poslao da naidje, ja bih tako cekala tko zna dokad i onda jos doktor koji nije trebao biti.
    m.girl, presla si iznos od 160kn, imaju te pravo cariniti odnosno naplatiti PDV 25% na taj iznos koji si platila. Bas nisi imala srece☹ Frendica je narucivala ruksak s aliexpress od 300kn i prosla im je ispod radara.  

Luka ❤

AllieH
    26. Listopad 2018. 08:45

_svjesna

Ana, ako ti nije suvise gadno, skuhaj pirinac i popij vodu u kojoj se pirinac kuhao, meni su to savjetovali na hitnoj i mnogo mi je pomoglo oko probave kada sam bila na toaletu danima i nista nije pomagalo jer bih svaku tabletu povratila. I caj od sipka.

Jao ovo me sjetilo na moje iskusvo iz sushi restorana u Beogradu. Pitam ja konobaricu sto je pirinac, a ona jadna zbunjena, kako sto je pirinac 🤔 I nismo mi imali neta da provjerimo samo s googleom, a pametnjakovicima nam nije palo na pamet sto bi to moglo biti jer je zvucalo kad da se radi o nekoj zelenjavi. I razmislja ova, razmislja i pobjedonosno kaze Pa RICE!!! I naravno, onda nam je to bilo logicno 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Bas smo ispali biseri. 😂

Luka ❤

m.girl6
    26. Listopad 2018. 08:54

AllieH

Jutro! Taman se probudila, procitala zaostatke i krenula tipkati.
    Maggie, bas divan trbuh i kako se samo sjaji 🤗
    Zvrkice, sve sam ti napisala na fb, bit ce to sve dobro 😘
    Sto se tice ovog spavanja na boku, dobro da ste o tome pisale, i mene to zadnjih dana muci. Bas me suta i migolji se dok sam na boku, onda se ja brinem da ga gnjecim pa si trazim polozak dok se ne umiri.
    Klikerice, nista od kolposkopije. Dosla sam tamo, cekala 2h, na kraju sretnem u cekaonici mladu dr. gin. koju znam privatno, ali nisam htjela potezati veze jer su me tako brzo narucili. I ona odmah da sta ja cekam, koliko dugo cekam, ode provjeriti zasto me nisu zvali, na kraju ispalo da doktor kod kojeg sam trazila termin jucer uopce ne radi. I rekla da necu ici kod ovog drugog ni slucajno, ode po moje papire i uputnicu, provjeri termine i kaze mi da dodjem sljedecu srijedu kod ovoga kod kojeg sam i trebala, da se pozovem na nju i da ce me ujutro prvu prozvati. Sam Bog ju je poslao da naidje, ja bih tako cekala tko zna dokad i onda jos doktor koji nije trebao biti.
    m.girl, presla si iznos od 160kn, imaju te pravo cariniti odnosno naplatiti PDV 25% na taj iznos koji si platila. Bas nisi imala srece☹ Frendica je narucivala ruksak s aliexpress od 300kn i prosla im je ispod radara.

A daj me nemoj  a krasno, baš sam onda imala sreće... u biti je ruksak 120kn, a poštarina je preko 80kn, ali shvaćam da je ukupni iznos veći od 160kn i mogu se fućkati. A u najgorem slučaju i platit ću tu carinu tu pdv, na taj iznos to je 55kn, nadam se da nebude neka veća kazna, samo želim svoj mickey mousa.. :(
    Joj curke a meni je isto teško spavati i na boku i na leđima i svakako. Sad već teže i sjedim, beba mi pritišće rebra ili obrnuto nezz, hehe i onda ako nisam skoz uspravna na stolici baš me jako boli i nelagodno mi je, ko da me stišće neko. A čekajte curke di je još kraj 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.