Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    26. Listopad 2018. 09:32

E moram vam ispricati sta mi se maloprije desilo, ostala sam pafff 😂
    Izlazim iz apoteke, starija gospodja mi otvara vrata i pusta me van, ja joj se ljubazno zahvalim, a ona mi kaze: “ajde, ajde, mozda je musko, da se ne ogrijesim”. 😱😱😱
    Ja samo nastavila bez rijeci, ono ne mogu da vjerujem ajde da je neki muskarac to rekao 😔

m.girl6
    26. Listopad 2018. 09:32

Ah, kaj sad, baš mi je žao, ali daj Bože da ne bude neki veliki iznos jer na kraju će me torba ispasti kod da sam ju i kod nas naručivala tj. kupila. 
    Hm, morala sam im baš poslati račun, odnosno narudžbu di se točno vidi cijena i naziv artikla koji sam naručila. O carini nisu ništa pričali, ali naplatiti će 100%. Kao dok provjere stiže paket kroz par dana do mene, a fuck. 
    AllieH, predivna i slatka kao i uvijek, nema se tu kaj puno komentirati. 
    Da, uopće ti se puno ne vidi dok si obučena, baš ste zgodni. 

Noa 💙

_svjesna
    26. Listopad 2018. 09:33

E moram vam ispricati sta mi se maloprije desilo, ostala sam pafff 😂
    Izlazim iz apoteke, starija gospodja mi otvara vrata i pusta me van, ja joj se ljubazno zahvalim, a ona mi kaze: “ajde, ajde, mozda je musko, da se ne ogrijesim”. 😱😱😱
    Ja samo nastavila bez rijeci, ono ne mogu da vjerujem ajde da je neki muskarac to rekao 😔

m.girl6
    26. Listopad 2018. 09:34

Pticaselicazgst

Jutro svima,
    Daaa velikih 35 tjedana 😍😍 ajme meni, panika me odmah hvata 😅😅 i kad je vidim ovako okrenutu prema dolje znam da se termin opasno pribliZava 😊
    Sto se tice polozaja ista stvar, polubok je rjesenje onda. 💪 neki dan me toliko mlatila ispod rebara da sam mislila da ce izletit van 😅
    Zvrkice super za pregled, tlak hoce porast od uzbuđenja. Bit ce to sve ok 🤗
    Allie prekrasna trudnica 😍
    Emily idem bas bacit oko u Next da vidim sta imaju 😁 sretno s shoppingom 💪
    Evo i nas od jucer, saljemo pozz Nika koja dubi na glavi i ja 😂😍

Ajme što smo divni!! Pa tu sve neke zgodne trudnice! Čitam dolje tjedne u stickeru i ne vjerujem. i ti izgledaš fantastično 

Noa 💙

• zvrkica
    26. Listopad 2018. 09:38

Ptico 😍😍

Svjesna 😂😂😂😂 e bako bako 😂😂😂😂

Cure tu oko mene sve trudnice iznad 36 tjedana 😀😀 
    Ja jedina sa 30 😂

• nali
    26. Listopad 2018. 09:43

Predivne buse, a i trudnice 💜
    Moram se pohvaliti, tj svoju curku, napokon ju usjetim malo iznad pupka, par centimetara..mozda se podigla, nadam se da nije privremeno, da ce tako nastaviti.. Inace je ful nisko bila cijelo vrijeme. Jedva cekam pregled da mi doktorica kaze jel jos nisko. Kad ste vi pocele iznad pupka osjecat udarce? 

pepe1907
    26. Listopad 2018. 09:45

m.girl6

Jutro curke,
    evo još jednih poluspavalica.Muž otišao na posao, a ja sam kojim sat vremena zurila tj pokušavala zaspati i odem na klokanicu da vam natipkam nešto i onda sam ajde zaspala na pola sata do kojih pola 7.
    U noći me probudio strašan svrbež na trbuhu, pa to je za neizdržati, digla se, otišla na wc i na debelo se namazala biobazom, trenutno je pomoglo, ali sada opet. Očito mi nije dovoljno jaka i danas idem po bademovo ulje i karite maslac jer ću si razderati svu kožu, kako je iritantno, jooooj. Na poslu znam nekoliko puta odlaziti preko dana na wc i keljiti se nivea kremom za ruke.
    Zvrkice, jako mi je žao kaj moraš u bolnicu i kaj ti se cerviks tak skratio, samo da bude sve ok sa bebom i tobom, sve ćeš ti pretrpiti. Mislim da smo sve malo možda preaktivne s obzirom na naše tjednepa nije ni čudo da nam se cerviksi skraćuju
    Ana, sad vidim da se i tvoj sticker okrenuoooooo, znači to je tu isto ga i maggie. Držite se!
    I tvoja salatice, ajmeeee bližimo se danu D cure!

Samo da prijavim da je stigla torba od mickey mousa, ali je zapela na carini i stigao mi jučer telegram od HP-a da moram odmah poslati specifikaciju proizvoda i cijenu jer na paketu piše da je pošiljatelj nepoznat, jjoooj poludila sam, neće mi ju valjda uništiti ili da još carinu platim, pa torba sa poštarinom je 219kn. Cure držite fige da nam što prije dođe i pazite od koga naručujete, jer ovaj seller je imao baš dobre ocjene a na kraju šipak.

carina se plaća za proizvode iznad 150,160kn..samo nadi njihive podatke i kolko si platila i bit ce okej..moze im ja mislim screen shotati pa mailom poslati, ne znam.kak si kupovala...

Mina93
    26. Listopad 2018. 09:49

Ana caj od djumbira ti je najbolje da sama radis, kupis korijen, ocistis i izribas u vodu, ja dodam zlicu meda da ne bude prejak 😊

Mgirl znam kako ti je sa svrbezom, ja sam na dane, nekad nista, a nekad me ubija pa se isto packam kremom al idem do dma pa cu vidit jel ima tamo neki maslac da si kupim kad je tako neizdrzivo..
    Sretan ulazak u pune tjedne 😍😍 bebe su se pocele okretaaaat, nmg vjerovat da smo tako blizu 😍😁
    Zvrkice super za vijesti s pregleda i za smirenu sestru, puno to znaci kad si ti u nervozi.. 
    Allie divni 😍
    Ptico prekrasna 😁 i super mi je dnevni 😍
    Barbie bravo 😘

Bruna92
    26. Listopad 2018. 09:55

Ptico i Allie, diiivne ste 😍
    Barbie, bravoo i super za povecanje place! 😘
    Svjesna, haha jaooo koja baba i koji komentar 🙄
    Zvrkice, ma pustit ce oni tebe kuci, nek te samo malo pregledaju i imaju na oku 😘

AllieH
    26. Listopad 2018. 09:56

Hvala cure!
    ptico, pa bas si divna i fit trudnica 😍😍
    zvrkice, nisi sama, ima nas jos 😤😂 I odlicno za pregled, nadam se da te nece zadrzati cisto radi tebe, ali ako i budu, samo misli na krajnji cilj i zasto sve to moramo izgurati. 😊
    barbie, cestitam na povisici!
    svjesna, nista me ne cudi. 😂 Mene jedna baka pitala kako ce se mali zvati, ja joj kazem, a ona na to "Ni po jednom djedu necete dati ime?" 🤦🏽‍♀️

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.