Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    26. Listopad 2018. 08:58

m.girl, baš nisi imala sreće. carinit će te nažalost. zato ja ne naručujem ništa izvan EU ili ako naručim, jako pazim na iznose. tipa, naručujem masku za mob s ebaya za 2 dolara.

i mene počeo svrbiti trbuh zadnja 2-3 dana. moram si uzeti nešto masnije.

AllieH
    26. Listopad 2018. 09:00

Mozda ce biti jos 20-30kn nekog troska obrade ili nesto, nisam sigurna, nisam dugo dobila pismo s carine pa se ne sjecam 😊 Da, i shipping nazalost zbrajaju. Nemoj im slati racun, probaj poslati samo link od artikla ili screenshot ili nesto gdje se vidi samo cijena ruksaka, mozda onda progledaju kroz prste. Osim ako nisu imali racun u samom paketu. 

Luka ❤

AllieH
    26. Listopad 2018. 09:05

Evo nas sa 29+1 i jedna gdje smo obuceni, tu bas sad gledam kako se od naprijed ne kuzi puno. 

Luka ❤

• zvrkica
    26. Listopad 2018. 09:05

Evo javljam se iz ambulante, prvi put radila ctg, odličan je. Imala jednu malu kontrakciju koju nisam osjetila, ali tlak je 130 jer sam uzrujana i dalje malo 😂😂 nisam nikada imala toliki tlak 😂😂
    sad čekam doktoricu da vidim što ćemo.

E da, i vaga pokazuje 2 kg više od jučer i ja kažem to je od odjeće  jer sam se ubundala 😁😂😂😂😂 

Ugl, u toj trudnickoj ambulanti radi neka divna smirena sestra

• zvrkica
    26. Listopad 2018. 09:06

Allie 😍😍😍😍😍😍🤗🤗

barbiemama
    26. Listopad 2018. 09:09

Zvrkice, odlične vijesti s pregleda! 

Allie, divna kao i uvijek :*

Pticaselicazgst
    26. Listopad 2018. 09:22

Jutro svima,
    Daaa velikih 35 tjedana 😍😍 ajme meni, panika me odmah hvata 😅😅 i kad je vidim ovako okrenutu prema dolje znam da se termin opasno pribliZava  😊
    Sto se tice polozaja ista stvar, polubok je rjesenje onda. 💪 neki dan me toliko mlatila ispod rebara da sam mislila da ce izletit van 😅
    Zvrkice super za pregled, tlak hoce porast od uzbuđenja. Bit ce to sve ok 🤗
    Allie prekrasna trudnica 😍
    Emily idem bas bacit oko u Next da vidim sta imaju 😁 sretno s shoppingom 💪
    Evo i nas od jucer, saljemo pozz Nika koja dubi na glavi i ja 😂😍

du1988
    26. Listopad 2018. 09:31

ptico, allie divne ste 😍😍
    zvrkice, bas mi je zao da moras u bolnicu, nadam se da ce biti sve ok! Tj.vjerujem da hoce! i meni su u bolnici radili prvi ctg, super osjecaj 😊😊 cure, neke su se bas priblizile terminu! jedva cekam da krenu prve bebice ❤️

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    26. Listopad 2018. 09:32

Hvala na komplimentima cure. Ja se svaku večer mackam bademovim uljem, i to dok je koža još mokra, ujutro baš bude mekana koža na trbuhu.
    Super za okrenute tickere, ima nas sve više! 
    Zvrkice, držim fige da uskoro ideš doma, pa makar zakrpali taj cerviks. Bit će to sve ok!

barbiemama
    26. Listopad 2018. 09:32

Pticaselica, zgodna trudnica!  i imaš jako lijep dnevni boravak, ako smijem primijetiti :)

moram se pohvaliti, dobila 10% povećanja na osnovnu plaću. taman prije porodiljnog pa mi je zadnja plaća veća :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.