Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    06. Lipanj 2018. 19:56

Pticaselicazgst

Maggie super ti je rucak 😍😍 ja se natalost ne mogu pohvalit da sam danas zdravo papala. 😓 za rucak cevapi, s lukom i kajmakom.
    Sutra cu nadoknadit. 💪
    Maggie jel osjecas vec zadebljanje na donjem dijelu trbuha? I druge curke jel osjetite to? Meni je donji dio trbuha bas zadebljan. Pretpostavljam da je tu bebica 😍
    Mmama hihihi znam kako ti je. Ni ja ne mogu docekat, nama je prvo i bas smo uzbudeni 🤗 muz ponosno govori svima, znate ja vam cekam curicu 😍
    Mogla bi ti s nama podjelit iskustva, s obzirom da imas vec djece i prosla si sve prvo 😉

Dolje sam zadebljanja malo, da. I ujutro i navečer 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    06. Lipanj 2018. 20:04

Ne osjetim ja nikakvo zadebljanje...hehe... ali zato jer sam se nekako zaokružila cijela u zadnjih tjedan dana, ne znam kako to opisati. Kad ležim, baš imam lopticu koja mi iskoči dok prije tjedan dana toga nije bilo i trbuh je bio ravan. 
    Mmama2, možeš misliti kako je tek nama prvorotkama, jedva čekamo naše male smotuljke. 
    Mi smo jučer prvi put ušli u dućan s dječjom robicom, kupovali smo bodi za prijatelje koji čekaju bebu i pokazala sam mužu slatki kompletić (mislim da je pidžama) s kapicom u obliku miša (ima uši kao Mickey Mouse). Kad smo išli van iz dućana odjednom nema mog muža, a kad on drži u rukama taj kompletić i čudi se maloj kapici... Awww... sva sam se rastopila  Na kraju nama nismo ništa kupili, još odolijevamo, ali sam ipak danas dobila prvu stvar za bebu, čarapice, od kolegice s posla.

Pticaselicazgst
    06. Lipanj 2018. 20:09

Maggie kad stignes uslikaj nam se. Ja jos nisam sigurna jel to lagani trbuscic od bebe ili napuhnutost 😑
    Hihihi a slatki su muzeki 😁😁😊 
    Mi smo isto isli gledat, al ove velike stvari tipa kolica, kinderber itd.. jedva cekam prosetat malenu 😍 a robice svuda za poludit, sva sreca pa mi muz brani ja bi vec sigurno nesto kupila 😊
    Znam da je rano al jel neka od vas vec razmisljala o kolicima? To su dosta skupa stavka a ima ih stvarno raznih. Mi vec imamo 2-3 favorita.

Bruna92
    06. Lipanj 2018. 20:40

Ja sam vec pikirala Kunert Lavado.. diiivna su mi 😁

AllieH
    06. Lipanj 2018. 21:01

Evo i mene napokon. Danas sam sva neka premorena, preforsirala sam se s peglanjem i sad sam zrela za krevet. 
    Ja sam ekonomist po struci, radim kao key account manager u prodaji, poslom i uvjetima sam zadovoljna, naravno da uvijek tezim boljem, ali ne mogu se pozaliti. 😊
    Sto se kolica tice, meni se svidjaju Bugaboo Bee5 radi velicine i prakticnosti, muzu Joolz Day, ali vidjet cemo jos kad za to dodje vrijeme i odemo ih prouciti uzivo. Svakako planiramo uzeti 2u1, a AS uzimati posebno. 

Luka ❤

Miranda
    06. Lipanj 2018. 21:06

Uu i ja bi ove tikvice 😋
    Ana funkcionira ti homeopatsko?
    Nema na cemu salatice 😊 Rezerve i hemoglobin su bitni za anemiju. Kod nas jos mnogi daju uputnice samo za Ferrum a samo iz njega ne mozes iscitati puno vise nego iz vremenske prognoze 🙄
    4Mommy jesam, u Zagrebu sam. Hvala na info 😊
    I ja sam nestrpljiva, najradije bi ih odmah. Nisam jos nista od opreme gledala, cekam nifty nalaz a i da barem udem u 2. tromjesecje pa cu se baciti na proucavanje. Bolje da ne zbrajam jos troskove koji nas cekaju 🙈

Miranda
    06. Lipanj 2018. 21:09

AllieH

Evo i mene napokon. Danas sam sva neka premorena, preforsirala sam se s peglanjem i sad sam zrela za krevet.
    Ja sam ekonomist po struci, radim kao key account manager u prodaji, poslom i uvjetima sam zadovoljna, naravno da uvijek tezim boljem, ali ne mogu se pozaliti. 😊
    Sto se kolica tice, meni se svidjaju Bugaboo Bee5 radi velicine i prakticnosti, muzu Joolz Day, ali vidjet cemo jos kad za to dodje vrijeme i odemo ih prouciti uzivo. Svakako planiramo uzeti 2u1, a AS uzimati posebno.

I mi cemo posebno AS. I za curku smo. 
    To pazite, ako cete 3u1 kolica proucite kako je i je li uopce autosjedalica prosla testove. A i usporedite s AS koje dobro prolaze, cesto te autosjedalice iz 3u1 paketa imaju jako malo mjesta pa ih beba brzo i preraste a i nazalost nisu bas posebno kvalitetne. 

Ana89
    06. Lipanj 2018. 21:30

Budem tek probala tek homeopatsko. Ovo prirodno se pokazalo dobrim, samo se moram sjetiti otkud mi. 

url=https://daisypath.com]

VelikoSretnoDijete
    06. Lipanj 2018. 22:33

Ja sam agronom, ne radim u struci i super mi je posao :)
    Citam da vas ima s mukama, se vozite javnim prijevozom? Ja sam usla u 8.tjedan i zlo mi je za popi****, ne povracam ali mi se vrti i muka mi je, teturam, energije nista- nakon 200m hoda se uspusem i danas me sve to posebno nervira, osjecam se tako falicno 🤬🤦🏼‍♀️
    Danas jedem cevap, prerezem ga i smrdi mi po nekakvoj stali 😂😂😂 pa grooozno! 
    I sto god u sebe stavim - napusem se kao da sam trudna 5 a ne 2 mj!! Kako rjesavate to?

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

mmama2
    06. Lipanj 2018. 22:34

Pticaselicazgst

Maggie super ti je rucak 😍😍 ja se natalost ne mogu pohvalit da sam danas zdravo papala. 😓 za rucak cevapi, s lukom i kajmakom.
    Sutra cu nadoknadit. 💪
    Maggie jel osjecas vec zadebljanje na donjem dijelu trbuha? I druge curke jel osjetite to? Meni je donji dio trbuha bas zadebljan. Pretpostavljam da je tu bebica 😍
    Mmama hihihi znam kako ti je. Ni ja ne mogu docekat, nama je prvo i bas smo uzbudeni 🤗 muz ponosno govori svima, znate ja vam cekam curicu 😍
    Mogla bi ti s nama podjelit iskustva, s obzirom da imas vec djece i prosla si sve prvo 😉

Kaj god vas zanima pitajte, pisala sam jako puno tu na klokanici kada sam dr rodila, i nosila.. zato imam toliko milinona komentara 😂😂 i jos sam par puta nekaj za klokanicu pisala bas o platnenim pelenama, nosenju i opcenito.. naravno svaka trudnoca je drugacija, ja u svakoj uzivam i volim trudnice inace ❤ sva se raznjezim kada vidim koju 😂😂 a roditeljstvo kao takvo jao, puno uspona i padova 😬😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.