Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    22. Listopad 2018. 14:36

Što se dojenja tiče, odlučila sam da o tome više neću ništa zabrijavati u glavi, nego ću se nadati gladnom malom sisavcu, koji će navaliti tako da ću ja biti sretna što ga mogu hraniti i što se možemo na taj način puuuuno maziti.
    Eto! Ja sam inače živčenjak, a u trudnoći sam totalni zen. Sama se sebi čudim svaki dan. Muž mi se čudi pogotovo. Ja pojma nemam odakle meni ovolika smirenost... valjda je to plod višegodišnje psihološke pripreme da kada i ako budem trudna, da ću opustiti sve te control freak konce i udri brigu na veselje. Nadam se da će ovaj feeling potrajati i kada kliker dođe. Jer se stvarno brutalno veselim, i dojenju, i maženju, i neprospavanim noćima... jednostavno valjda mi je ovo sve došlo točno u trenutku kada sam sazrela za sve te slatke brige.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    22. Listopad 2018. 15:08

prije sam se oko svega sekirala. i analizirala. onda su mi se u životu dogodili svakakvi scenariji koje si nikad ne bih poželjela. i iz tih situacija sam naučila ostati smirena i ne živcirati se oko gluposti. koliko god je to možda glupo reći, ali da mi se nisu dogodile teške situacije cijelo vrijeme bih se opterećivala s glupostima poput tko mi je što rekao, kako me pogledao i što misli o meni. jednostavno me doista nije briga. baš je nemoguće doprijeti do mene na taj način. tako da se ja uopće ne sekiram oko toga tko će što misliti o mom dojenju/nedojenju, odgoju, stvarima koje ne kupujem ili kupujem i slično. stalno sam slušala druge i iz neke obzirnosti ispunjavala tuđe želje na svoj uštrb. nikada to više ne bih radila. nemam problema odrezati nekog iz života na način da mu u jednom razgovoru istresem sve što mi smeta i na fino se pozdravim. bolje i to nego se nervirati oko osoba koje to nikako nisu zaslužile. meni je moj mir s godinama postao neprocjenjiv.

• nali
    22. Listopad 2018. 15:09

Miranda super za bebice 💙💜 a cerviks neka ostane takav kakav je, laganini i miruj sto vise.
    Annchy drzim fige da bude sve ok. A zasto ti je propisao tu terapiju?
    A ja se moram izjadat.. Svako malo mi stize neki paket, next, hm, ljekarna, svasta sam narucivala ovih dana od robice do opreme..Napokon sam se opustila i pocela kupovati. I moja draga sveki gura nos u svaki paket i komentira. Mislim, sve je za bebu.. pa pita zasto sam nesto narucila.. Kao sta ce mi to.. Izludit cu. Ozbiljno razmisljam naruciti neki dildo, biceve, lisice i korzet pa nek joj bude neugodno sto gura nos. 😆 

Salatica9192
    22. Listopad 2018. 15:15

Annchy, 
    a gdje se nalazi polip? Cervikalni? Meni ginekolog rekao u 17 nedelji da imam to, sada u bolnici niko ne spomenu nista. Uglavnom, mislim da on ne moze napraviti neke velike probleme, pogotovo u odmakloj trudnoci. Samo te zakida i nervira 😒😒😒😒 Najveci problem moze biti infekcija, ali eto kod mene sve uredno (brisevi), nadam se da je i kod tebe. Takodje smatram da je dr u pravu, bolje ne cackati to sada (pred kraj mozes odraditi npr), jer eto i ja sam dva dana imala smedjkasto sad kad su mi u bolnici uzimali bris, bas bas je gruba zena bila, a vidis mozda je i od polipa. Kakvo je sad stanje? 

Blaza26
    22. Listopad 2018. 15:16

Evo mene s nalazima... nema dijete!!!!! Jeeeee
    Na taste:    3,8
    Nakon 60min: 6,5
    Nakon 120min: 5,8
    TSH mi je 2,88 kaze da je i to ok.
    Zeljezo mi je nisko,tocnije hemoglobin,nije previse ali moramo ga nadomjestit. HGB je 118. 
    Tako da sam dobila Heferol i vitamin C,pa kaze ako ga ne budem podnosila promijenit ce mi neki drugi.
    Kako ga vi uzimate? On kaze da bi najbolje bilo na prazan zeludac,ili ako ne mognem onda nesto malo pojest.
    Anchy cuvaj se,samo miruj i bit ce to ok.
    Emily lijepo to izgleda

Blaza26
    22. Listopad 2018. 15:23

Mislim da bi zaista trebala neki ogroman vibrator narucit da joj iskoci kad turi nos 

Mina93
    22. Listopad 2018. 15:26

nali

Mirandasuper za bebice 💙💜 a cerviks neka ostane takav kakav je, laganini i miruj sto vise.
    Annchydrzim fige da bude sve ok. A zasto ti je propisao tu terapiju?
    A ja se moram izjadat.. Svako malo mi stize neki paket, next, hm, ljekarna, svasta sam narucivala ovih dana od robice do opreme..Napokon sam se opustila i pocela kupovati. I moja draga sveki gura nos u svaki paket i komentira. Mislim, sve je za bebu.. pa pita zasto sam nesto narucila.. Kao sta ce mi to.. Izludit cu. Ozbiljno razmisljam naruciti neki dildo, biceve, lisice i korzet pa nek joj bude neugodno sto gura nos. 😆

🤣🤣🤣 Trebala bi tako par igrackica narucit pa nek se misli kad je vegeta 😂😂😂

du1988
    22. Listopad 2018. 15:27

nali 😂😂😂
    anchy samo miruj i prati upute doktora, bit ce sve ok! 😘blazo, odlicno za dobar ogtt! Ja sam upravo pokupila uputnicu za bolnicu i u srijedu ujutro idem. Drzala sam se vec sada dijete i nadam se da ce profili biti ok!

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    22. Listopad 2018. 15:33

Miranda bravo za bebice, lijepo napreduju i rastu 😍 u samom finisu si, malo se pripazi i bit ce sve ok 😊
    Anchy zao mi je radi krvarenja, drzi se uputa da izdrzis sto je vise moguce 😊 samo miruj i bit ce sve u redu 🙂
    Blaza super za odlican ogtt 💪💪 
    Nali hahaha ajme daaa, mislim da kad bi ju docekao vibrator da joj vise nikad ne bi palo na pamet njuskat 🤩😂 uzaaas, te vegete su stvarno nekad nemoguce, zasto imaju potrebu sve vidit, komentirat 🙄🙄

Ana89
    22. Listopad 2018. 15:56

Meni je slijedeći pregled na ulazu u 36. tt cca i nadam se da se cerviks, plodna voda i beba junački drže, jer je mami sve teže 😅😅😅
    Dojenje ću lako. Neću si postavljatu visoko očekivanja jer sam prvorotke i hoću opušteno ući u to.
    Idem i ja sad jesti tortilje. Shame on You cure za rađenje slina😋😋😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.