Za sprjecavanje prijevremenog poroda odnosno daljnjeg otvaranja mje rekao, ne uzimam ih jer mi moj ginekolog nije napisao uputnicu. Kaze da su dosta lose, jel pila koja to? Rekao je ako budu abnormalni bolovi onda moze to, da za jednu stvar koriste, a za 5 drugih stete.
Decidualni mi je moj napisao, a sad ovaj na odjelu gl.doktor placentarni polip, velicine badema. Jos krvarim malo, kaze da bude tak do kraja trudnoce vjerojatno. 2.11.idem na briseve i sve ostalo kaj mi je napisal +uzv cervikmetrija i obican UZV.
bude previse ak bi sad privat isla na 4D?
Za sprjecavanje prijevremenog poroda odnosno daljnjeg otvaranja mje rekao, ne uzimam ih jer mi moj ginekolog nije napisao uputnicu. Kaze da su dosta lose, jel pila koja to? Rekao je ako budu abnormalni bolovi onda moze to, da za jednu stvar koriste, a za 5 drugih stete.
Decidualni mi je moj napisao, a sad ovaj na odjelu gl.doktor placentarni polip, velicine badema. Jos krvarim malo, kaze da bude tak do kraja trudnoce vjerojatno. 2.11.idem na briseve i sve ostalo kaj mi je napisal +uzv cervikmetrija i obican UZV.
bude previse ak bi sad privat isla na 4D?
Hm, ja sam dobila injekcije za sprjecavanje prijevremenog poroda -kortikosteroide-deksometazon i progesteron. Meni je inace od deksometazona uzasno lose, morala sam ga nekad i prije dobivati zbog nekih testova i koma mi je bilo. A za ovo prvi put cujem sto je tebi dao, neznam da li je slican sastav kao ovo moje.
Barbiemama, mi kao da imamo istu sestru. Mogu imati redial uključen na mobitelu, ta se neće 10 dana javit na telefon.
AllieH, i moja dr. ima jedan sat u danu kad se može zvati, ali na svoje oči sam vidla da ona taj 1h ima dignutu slušalicu! I prokomentirala sam joj to, a sestra kaže: Ma ne prestaju zvati!
Miranda, bravo za bebače!
Ja jedva čekam iduću srijedu saznati koliki je naš malac!
Ali prvo sutra kavica u gradu s nekima od vas! Jeee!
I ja sam dobila Deksometazon 4 komada u 48h, ali nista osjetila nisam (osim peckanja pri ubodu).
A Annchy, mislim da mozes i na 4D uzv, pa na normalan. Ne radis to cijelu trudnocu tako. Nista biti nece, mislim kako u bolnici pregledaju stalno (mene su u pet dana 4 puta na uzv gledali, plus bebino srce uzv). Samo ti ajde kako si planirala 😊 I bice to sve oke 😘
Miranda bebice super napreduju ,bas mo je drago da je ok sve malo uspori bit ce to sve ok i skolski😘.
Anchy drzi se i slusaj dr miruj bit ce to sve ok.Ja sam u zadnjoj trudnoci svako malo krvarila pa je na kraju sve ok bilo.Pila sam prepar e sad ne znam je li to slican lijek ali da se tesko podnosi je ,srce ti lupa i treses se od njeg ali prode sve i zaboravi se kad je beba ok.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam danas bila u bolnici u kojoj cu rodit ,sve je divno i krasno i ljubazni su jako.Uveli su me u sustav i moju povijest trudnoca i svega ,5.11 imam termin s dr pa ce mo detaljno razgovarat i odlucit oce li normalan porod ili carski .Nekako mi je lakse sad kad sam vidila bolnicu .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo mene s nalazima… nema dijete!!!!! Jeeeee
Na taste: 3,8
Nakon 60min: 6,5
Nakon 120min: 5,8
TSH mi je 2,88 kaze da je i to ok.
Zeljezo mi je nisko,tocnije hemoglobin,nije previse ali moramo ga nadomjestit. HGB je 118.
Tako da sam dobila Heferol i vitamin C,pa kaze ako ga ne budem podnosila promijenit ce mi neki drugi.
Kako ga vi uzimate? On kaze da bi najbolje bilo na prazan zeludac,ili ako ne mognem onda nesto malo pojest.
Anchycuvaj se,samo miruj i bit ce to ok.
Emily lijepo to izgleda
i ja ga dobila prije par dan...prvih 2,3 dana mi je bio okej..pila sam ga navečer i imala uzasnu zgaravicu, probala nakon dorucka opet isto...sad ga vise ne pijem 😏
Curke koje imaju iskustva sa pakiranjem torbe za rodiliste, kako ste ju pakirale? Tj sta ste stavile na dno torbe, sto na vrh? Meni osobno treba za Petrovu, al mislim da je za vecinu bolnica ista procedura. Da li odvajat neke stvari u posebnu vrecicu za boks ili ne treba?
Hvala 🤗
Cure koje ste bile na pregledima i ogtt super za dobre nalaze i da bebice dobro nspreduju. 😍
Anchy, zao mi je zbog krvarenja, samo miruj cim vise i slusaj doktora, bit ce sve ok.
AllieH, hvala ti 😙 malo sam se zaprepastila kad sam vidjela brojku 6 ispred kilaze, ali iskreno ns meni se ne vidi da sam toliko dobila. Veceram malo jace nego inace pa jedem i kruh i sve zivo tak da nije ni cudo. Ali umirile ste me kad ste i vi druge tu negdje sa kilazom tak da mi je lakse.
Kod mene sve ok, uloziva za vrsak prsta i cerviks malo omeksan, ugl kao i prosli put, bitno da se nista nije pogorsalo s obzirom na moje aktivnosti. Sutra 4D kod Kosa, tome se jako veselimo da napokon vidimo svog bebija. 💙
Isli u c&a i uzeli kompletic za iz bolnice i u plodinama rucnik, premekani je. 😊
E cure od veceras je na bubamari na webshopu sve -15% tak da mozete naruciti ako kaj trebate.
Noa 💙
Ovsj mj gotova s kupovanjem, uzmem jos samo madrac i gotovo 🙈😊
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji