Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    21. Listopad 2018. 14:41

Vsd koliko ima tu robice😊 ja imam jednu takvu policu i mislim si jos koja stvarcica i dosta za pocetak..😂sad si mislim da imam premalo toga🤣
    A ovo za vracanje robice mi je bzvz..onda radije necu nekome ni posudivati nego da to trazim nazad..ok za velike stvari to mi je jasno kolica,kimba ali za robicu mi nije jasno ili das ili nedas.😏

VelikoSretnoDijete
    21. Listopad 2018. 15:08

Ma tu je sve sto sam dobila, ima svega, vidjet cemo sto ce trebati uopce od toga, u neke stvari imam osjecaj da nece ni stati, bas je neko mini :) ima i nesto tetrica, vreca za spavanje...skupilo se. Ali za sve imam zeleno svjetlo da se rjesavam tako da kako prerastemo nesto si cuvam za drugo, a ostalo cu odmah slati dalje...nema smisla to sve cuvati. Ali to mi i kazu da na pocetku cudesa dobijes a kasnije manje i vise iznose pa je manje toga, vidjet cemo. Mi smo stvarno sve naslijedili, par stvari sam kupila iz gusta dok jos nisu stigle posiljke. Super mi je to za pocetak a poslije si kupimo sto nam fali ili ne bude prakticno...i definitivno je previse toga ali nisam uspjela napraviti vecu selekciju kada mi je sve slatko 🤦🏼‍♀️🤗

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Bruna92
    21. Listopad 2018. 15:15

Evo da se i ja javim 😊
    Divno je kako smo vec pocele s pranjem robice, slaganjem, zadnjim pripremama 😍😍😍
    Meni je sogorica dala nesto robe za koju sam vec pisala da nije u najboljem stanju, miguce zbog nacina pranja, uvjetima drzanja itd... To cu ovih dana ubaciti u masinu i opeglati pa cu vidjet u kakvom ce stanju biti. Ako ne bude okej, spremiti cu u vrece i u ormar pa joj vratiti jer pretpostaavljam da ocekuje vracanje. Takoder mi je kolegica ovaj tjedan poslala hrpu robe koju joj ne trebam vracati a razlika je ogromnaaaaa! Znaci, kolegica je sve fino oprala i popeglala, ta rroba je divna, mirisna, ocuvana, ma za ne povjerovati. Nisam htjela vaditi i gledati kako je sve fino poslozila...
    Jucer smo bili u berbi maslina na selu i bome sad cijelo jutro brala bez ikakvih problema, bas sam uzivala na svjezem zraku i zaspala ko top navecer 😊
    Danas sam kod svojih, tata kuha rucak, muz radi dnevnu i dobro jeee 😁

Maggie85
    21. Listopad 2018. 15:16

Klikerice, i mi obožavamo Hobbita, općenito filmove te vrste. Svake godine oko Božića obavezno gledamo sve nastavke LOTR-a, i to produžene verzije. 
    Ove godine ćemo možda ipak napraviti iznimku. 😍
    Btw. super je bilo da smo otišli na Rodino savjetovanje. Iako imamo ISOFIX i mislili smo da je sve ok, ipak je ispalo da nije. Naime, stražnja sjedala su nam dosta zakošena (onaj dio na kojem se sjedi) i to tako da je dio kod koljena viši u odnosu na dio ispod stražnjice. Kad na takvo sjedalo stavimo ISOFIX bazu i AS, naslon AS bude preokomit i beba bi zapravo sjedila, a treba biti u poluležećem položaju. Zato su nam savjetovali da dok beba ne bude mogla držati glavicu samostalno, ne koristimo bazu nego da vežemo AS pojasom. Na taj način možemo utjecati na kut naslona AS. Za naš auto konkretno čak moramo ispod AS (onog dijela koji je do naslona stražnjeg sjedala) staviti smotani veliki ručnik ili sl. da bi postigli optimalan kut (45°). 
    Također, pojasevi AS su nam bili previsoko postavljeni. Naša BE SAFE ima 3 pozicije, a pojasevi trebaju za novorođenče biti u najnižoj poziciji jer je važno da pojasevi iz AS izlaze otprilike kod bebinih ramena. Ako izlaze predaleko, tj. previsoko, onda ostaje prostor u kojem beba leti prilikom sudara. 
    Nadam se da sam dobro objasnila. Budem slikala pa vam stavila.

AllieH
    21. Listopad 2018. 15:45

Ajme VelikoSretnoDijete, predivno ti izgleda ormar! 😍😍😍 
    Nego, meni je susilica u ostavi, dolje su bijele plocice sjajne, ali ne primjecujem mucice nista posebno. 🤔 Filter cistim nakon svakog susenja, a prozor nam je u toj ostavi uvijek otvoren na kip, ne znam ima li i to veze. 
    Obavili Ikeu, Malmica kupljena, na kraju ipak ona klasicna s 4 ladice. 😊 I od punih dvojih kolica, nije bilo puno toga za bebaca, ali zato ce stan dobiti hrpu novih dekoracija 🙈
    U Mulleru iskoristila bon na 15% pa uzela Ariannu, bocicu, deterdzent, kutiju za vlazne maramice i ostalo sto mi je falilo za higijenu. Jos ljekarnu obavim i mislim da sam spremna. 😳😱

Luka ❤

du1988
    21. Listopad 2018. 16:28

AllieH

Ajme VelikoSretnoDijete, predivno ti izgleda ormar! 😍😍😍
    Nego, meni je susilica u ostavi, dolje su bijele plocice sjajne, ali ne primjecujem mucice nista posebno. 🤔 Filter cistim nakon svakog susenja, a prozor nam je u toj ostavi uvijek otvoren na kip, ne znam ima li i to veze.
    Obavili Ikeu, Malmica kupljena, na kraju ipak ona klasicna s 4 ladice. 😊 I od punih dvojih kolica, nije bilo puno toga za bebaca, ali zato ce stan dobiti hrpu novih dekoracija 🙈
    U Mulleru iskoristila bon na 15% pa uzela Ariannu, bocicu, deterdzent, kutiju za vlazne maramice i ostalo sto mi je falilo za higijenu. Jos ljekarnu obavim i mislim da sam spremna. 😳😱

traze li da se isprinta kupon ili se moze pokazati preko mobitela? 

url=https://lilypie.com]

Ana89
    21. Listopad 2018. 16:31

Mene muči promjena vremena. Boli me glava i umorna sam ful.  Promijenila sam posteljinu i imala silne planove za danas, međutim niš od toga. Tu sam i gledam reprizu Bonda od jučer😅.
    Slažem se za LOTR i hobbite, obožavam ih. Ove jeseni čekam Bohemian Rhapsody, biografski igrani o Freddyju Mercuryju 😊😊. Glumi ga onaj mali iz Mr Robota, Rami Malek ☺️

I isto tako znam kako je imati whiny muža. Nije spavao jednu pol noć i odmah je bio van svih komunikacija i razuma😅😅😅 Čekaj da se mali rodi pa ćeš tek onda spoznati umor😆😆😆.
    Uglavnom veselo.

Ja još moram prepakirati torbu za bolnicu. Sastojke imam. Što da nosim ja, što da mi nose.

Sad mi je samo čekati i spremati gdje nabavljati par stvarčica koje ću trebati kasnije tipa hranilicu i nosiljku.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    21. Listopad 2018. 16:54

du1988

traze li da se isprinta kupon ili se moze pokazati preko mobitela?

Pokazala sam na mobu, onda ga je ona skenirala sa svog bona koji joj stoji iz blagajnu za takve situacije. Nije joj htjelo skenirati moj s moba. 

Luka ❤

AllieH
    21. Listopad 2018. 16:55

Ana, Bohemian je poceo igrati u kinu, mi bas idemo gledati ovaj tjedan. 

Luka ❤

AllieH
    21. Listopad 2018. 16:58

Ustvari, pretpremijere su, pa taman od 26. pocinje igrati. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.