i da, u rodinim materijalima npr.pise da se pusti da dijete bude na cici koliko hoce (dok ne pusti ili ne zaspe), a patronazne s jesenskih su rekle da doje max pola sata jer sve preko toga dijete koristi cicu umjesto dude. E sad ti budi pametan!
url=https://lilypie.com]
Cure hvala za popust! I Du hvala za savjet za rucnik iz Plodina, pogledat cu sljedeci put kad cu ici tamo. Bila sam u petak po baby gym ali naravno da nije bilo ni B od baby opreme iz kataloga.
Vezano za c&a online cure koje su narucivale.
Za koji iznos je shipping besplatan?
I restockaju li iteme? Gledam obicne bijele bodije 2 u paketu, bocno kopcanje, 50 kn vec mjesec i pol ali uvijek su van zaliha.
Cure hvala za popust! I Duhvala za savjet za rucnik iz Plodina, pogledat cu sljedeci put kad cu ici tamo. Bila sam u petak po baby gym ali naravno da nije bilo ni B od baby opreme iz kataloga.
I restockaju li iteme? Gledam obicne bijele bodije 2 u paketu, bocno kopcanje, 50 kn vec mjesec i pol ali uvijek su van zaliha.
za restock ne znam, ali dostava im je 4.95 eura bez obzira na iznos narudzbe. Sto se plodina tice, i ja sam obisla dvoje dok nisam upecala baby gym (bio je samo u hipermarketu i to su ga zavukli skroz iza, kao da ga ne zele prodati). A rucnika je bilo dosta, jedino je akcija jos iduca tri dana pa valjda ces uspjeti naci jos koji.
M.girl hvala za popust!
Klikerica odlican je baldahin! Ja sam isto u potrazi za tim cudom. Cekam da dode krevetic pa da vidim koje mi dimenzije trebaju.
Kakav drzac ide na tvoj baldahin i gdje si ga kupila?
Sto se dojenja tice prijateljica je rodila prije 3 mjeseca i bilo joj je dosta tesko u pocetku, mala je ponekad spavala na njoj satima. Ali sada vec sisa kao velika i vidi se na njoj da je bas zadovoljna beba. I pedijatrica ih je pohvalila.
Tako da sam psihicki valjda spremna na to da ce biti i takvih dana. Skuhat cu i zamrznuti 5-6 jela prije rodilista bas za takve dane kad bude nervozna i u nacicavanju. Prezivjet cemo nekako, samo da svladamo dojenje. Mantram si da ce do proljeca biti lakse. 😂
Cure hvala za popust! I Duhvala za savjet za rucnik iz Plodina, pogledat cu sljedeci put kad cu ici tamo. Bila sam u petak po baby gym ali naravno da nije bilo ni B od baby opreme iz kataloga.
za restock ne znam, ali dostava im je 4.95 eura bez obzira na iznos narudzbe. Sto se plodina tice, i ja sam obisla dvoje dok nisam upecala baby gym (bio je samo u hipermarketu i to su ga zavukli skroz iza, kao da ga ne zele prodati). A rucnika je bilo dosta, jedino je akcija jos iduca tri dana pa valjda ces uspjeti naci jos koji.
4.95 eura! Koji pljackasi. A nista prosetat cu se do ducana. Rekla mi je svekrva da se moram puno kretati da bi mi porod bio laksi. 😂
Ahahah netko si je to sigurno skrio za kasnije i sad si mu kupila baby gym pred nosom. 🤣🤣
4.95 eura! Koji pljackasi. A nista prosetat cu se do ducana. Rekla mi je svekrva da se moram puno kretati da bi mi porod bio laksi. 😂
Ahahah netko si je to sigurno skrio za kasnije i sad si mu kupila baby gym pred nosom. 🤣🤣
hahahaha nije nije, ljubazna teta u ducanu ga je izvukla iza hrpe neceg drugog (nisam vidjela cega). Samo sam uspjela vidjeti da ih je bilo jos mozda komad ili dva, tako da se nisu pretrgli. Ali za tu lovu je super!
Ma normalno. Za te novce i da se bebi ne svidi nije mi zao, poklonila bi nekoj drugoj bebi.
Vecer klokse..ja i moj malisa budni gledamo tv filmove odreda on bass aktivan i evo usli u 30tj.😍😍😍😚😚😚SRETNO NAM...i svima vama drage moje klokse....jos malooooo...
Bacila sam skic na jesenske mame, ali onu grupu nakon poroda pa vidim da ima svakakvih borbi s dojenjem 😊 ja bi rekla da tek tad krene sto upitnika nad glavom, bar sto se nas prvorotki tice 😂
E da, ja zato stalno ponavljam porod je laksi dio.. citajte i educirajte se sada dok imate cajta jer ostane sve to u glavi negdje i puno znaci kada jednom beha pocne urlat 3 sata, a ti je znas di bi sa sobom
ako sam dobro shvatila, u pocetku treba biti uporan! Skokovi u razvoju su normalna stvar i nema druge nego ih pregrmiti…e sad za ostale stvari mi treba jos materijala i iscitavanja! Vidim da neke kombiniraju cicu i bocicu, ja bi to (ako je ikako moguce) probala izbjeci 🤔 mozda sam nadobudna, al eto…neuka sam 😂
Pogledaj Rodin film o dojenju,i 2 puta ako treba jer si nakon prvog gledanja bas zbunjen. Svasta oni tamo kazu u vrlo kratko vremena... ja sam morala neke stvari premotavati da skontam sta su htjeli reci. Tipa kad hladan a kad topal oblog... tipa kad da krenes povuci s izdajalicom,a kad ne... Tipa kad kombinirati dojke lijeva-desna u jednom podoju,a kad isprazniti jednu,pa onda sljedeci put drugu... imam osjecaj i sada da mi je glava puna svega,a ne znam hoce mi to sve koristiti
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerica odlican je baldahin! Ja sam isto u potrazi za tim cudom. Cekam da dode krevetic pa da vidim koje mi dimenzije trebaju.
Kakav drzac ide na tvoj baldahin i gdje si ga kupila?
Ja cu ti to zakaciti za kukicu na strop. Nemam nikakav poseban drzac,jer je tonovaj tip od stropa do poda,nije samo preko krevetica.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji