Monika, citala sam oko volumena da to zapravo ne mora biti. Ja imam perilicu od 9, igrom slucaja kupili susilicu od 7kg, jer nam se ova od 8kg koju samo prvu planirali rasprodala to jutro na Black Friday. I koliko god napunim perilicu, gurnem sve u susilicu i sve osusi bez ikakvih problema. Ogroman mi je bubanj u susilici, a iako je deklarirana na 7kg, ne vidim nikakvih problema u susenju. 🤷🏽♀️
Meni je perilica od 5kg, a sušilica od 7kg. To nam je rekao prodavač u trgovini. Tako da ja uvijek imam manje rublja. A vjerojatno je tako kako ti kažeš.
Važno je da je ona dobra i snažna da može upuhivati dovoljnu količinu vrućeg zraka. Svejedno neprekidno okreće bubanj i rublje se stalno okreće tamo vamo.
Ma da, i nama su to rekli, onda sam svejedno uzela ovu od 7kg jer kao rijetko kad cu nakrcati full punu perilicu. Na kraju mi se zna dogoditi i ipak sve bez problema osusi. Pogotovo jer su perilice od 9kg rjedje, ne znam gdje bih nasla susilicu s vecim kapacitetom, obicno su 7-8kg.
Luka ❤
Du tocno ta :) Mozgali smo dugo sto cemo, gledala sam 2 u 1 i prica svakojakih, - a ne stane nam oboje u kupaonu. Na kraju kupili odvojeno prvo susilicu i stavili ju u tzv šok sobu/veseraj koja ce jednom postat nasa spavaca a do onda ce mi ili postat svejedno ili cu ju nagurat u hodnik negdje. Na kraju kupili i Beko perilicu zbog jace centrifuge i stvarno ova nova na 800 okretaja izbaci robu toliko susju nego ona stara masina sto je isto kao bitno kad se prebacuje u susilicu.
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
mi nemamo nikako mjesta za sušilicu 😪 veš se nekad ful brzo osuši, a nekad mu treba 3 dana. sušilicu ću si definitivno uzeti kad budemo imali veći stan.
jutro svima 😘 mi smo danas zajedno punih 33.tt. čini mi se kao da mi se malo trbuh spustio 😊
Dobro jutro cure, evo ja prijavljujem punih 30 tjedana danas. Ajmeee koji broj. Činio se baš daleko, a vrijeme leti.
Mi kupujemo sušilicu, čitala sam puno, skoro se odlučila ta gorenje, ali mislim da će na kraju ipak biti Bosch. 7 kg, jer imam usku perilicu od 6.
Doslovno nemam kud s njom, ali ću ju za prvu ruku staviti kod mame koja mi je blizu, autom 2 min, pa dok sredimo gornji kat, bit će mjesta za nju.
Jutro curke, nikako vas poloviti 😅
Ja spavala do maloprije, napokon odmorna, jucer isli na izlet da iskoristimo jos sunceko dok ga imamo. Danas odmor 😊
Cure sve ste prekrasne trudnice 😍😍
Robica je preslatka, malena i medena. 🤗
Ja sam neki dan odvajala bas velicine 50,56 i 62 jer cu njih nosit za zg, ostatak ostaje tu. Mogu rec da sam zadovoljna kolicinom 😍😍
Curke koje cekate curice hocete im za izlazak iz bolnice obuci neku haljinu ili?? Meni par cura govori kao pa ljepse je da curka izadje u haljini a decki u hlacama 😏
Meni je ten isto super, iako nisam imala problema sa tenom nikada. Kosu perem jedanput tjedno, prije sam morala 2 put. Nokti super 🔝
Mislila sam i ja o susilici ali nemam ju trenutno gdje stavit tak da ce pricekat da se malo reorganiziramo 💪
Kakvi su planovi za nedjelju, sto je za rucak? 😋
I cestitam curkama na ulasku u 30 i 33 tjedan. 🤗 velike su to brojke 😍
Nego, presmijesno mi je kako mi mama svako malo salje linkove Klikericinih postova ili objava s facebooka i lajka njene objave 😂
Ahaha... pa legenda od žene!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
cestitke cure na ulascima u velike tjedne 😊 allie, spominjes BF pa se mozda sjecas kakvi su popusti bili? Ovdje danas sugavo vrijeme, kisa i okrenut ce na buru (iako se njoj veselim). Sto se kuhanja tice, danas je TŠU-tko što uhvati. Lijena sam i ne da mi se...jucer sam provela dan u kuhanju i ciscenju, necu i danas. Danas lagano dorucak, kavica i knjiga!
url=https://lilypie.com]
ptico, ja joj necu oblaciti haljinicu za van...ionako ce biti pod dekicom i imamo 10 min autom do kuce. Obuci cu joj bodi dugi rukav i preko plisani kompletic-majica i gegice. Poslikam kad se odlucim za tocnu kombinaciju 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji