Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kittisak
    21. Listopad 2018. 11:43

The news is very good. Read it again.
    https://ufabet-group.com

barbiemama
    21. Listopad 2018. 11:45

i danas perem robu 😊 već mi je dosadilo 😂 imamo malu mašinu, 5.5 kg, a i moram prat na različitim temperaturama. i usput spremam po stanu. danas kod mene tricolore tjestenina s tunom. ne da mi se ništa drugo. ima namaza i kruha ako bude gladnih 😊

Blaza26
    21. Listopad 2018. 11:51

Svaka cast na platnenim pelenama.
    Kod nas je danas za rucak sarma,svekii pravila,tako da je cijeli dan uzivancija.
    Ja moram u razvrstavanje robe,a imam posudeno od sogorice i od kume,pa nezz kako da ja to oznacim sta je od koje. Jer sogorici moram sve vratit,a kumi ne moram,iako bi ja to najradije vratila da mi se ne gomila po stanu.

• kittisak
    21. Listopad 2018. 11:56

The news is very good. Read it again.

[table][tr][td]https://ufabet88899.com/[/td]
    [/tr]
    [tr][td]https://ufabet88899.com/[/td]
    [/tr]
    [/table]

du1988
    21. Listopad 2018. 12:01

ja sam rekla da mi ne donose to sto moram vracati...da se moram razmisljati cije je i hoce se ostetiti. Sta fali, kupit cemo i to je to. 

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    21. Listopad 2018. 12:04

Klikerice, 
    savrsen dann 😍 Volim i ja Hobite, uopste tu SF 😍 Ali imam problem sa uvaljivanjem u dnevnom. Nije bas uvala za trudnicu (garniture bez naslona - dvosjed, trosjed i fotelja) i ono jednome ce biti neudobno (covjeku od 110kg ili trudnici od 87kg haha) i tv je bojkot odavno vec, dok ne kupimo ugaonu 🤣
    A ja mislila danas malo zujati, provozati se, otici negdje, alii muza boli zeludac puno, slicno kao mene prije par dana. Evo nas lezimo i kuka, gotov je 🤣🤣🤣🤣
    Za haljinicu nisam ni ja. Gegice cu na cvjetice 😍 

Pticaselicazgst
    21. Listopad 2018. 12:17

Slazem se, bolje odjelce neko nego haljinica. A bit ce vremena za haljine 😍
    Miranda jesu ti stigle stvari sa pat pat-a? Kakva je kvaliteta? Jel bi mogla poslikat i stavit tu ako si zadovoljna? 😍 tortilje 😋😋 
    Njamii kod vas fini ruckovi od sarme do tunice 😋😋 mi cemo juhu od buce, blitvu s krumpirom i meso na naglo i salatu od svjeze paprike 😊 

Emily1801
    21. Listopad 2018. 12:24

I ja mislim sad kroz 11. mjesec jos nabaviti ostatak stvari na sajmu u Westgateu i BF, oprati i popeglati sto je ostalo i sto ce jos stici i onda lagano pripreme za Bozic i iscekivanje.
    Ja mislim poslikati sto mi stigne od koga da znam cije je sto kad cu vracati stvari.

Jucer sam kuhala cufte, pa cu danas samo jos pirea i salatice i mislim bucnicu za kasnije.
    Sutra bi tortilje. Jeli smo ih sinoc kod kumova i sad mi se opet jedu. 🤤
    Danas je plan samo laganini.

Salatica9192
    21. Listopad 2018. 12:25

Kod mene roštilj plata oko 15:00h. Ali radije bih vase tortilje, tjesteninu sa tunom 😍 ili krompir sa blitvom... Nisam ja nesto za rostilja (ali bude pomfrit, pa mozee on).

barbiemama
    21. Listopad 2018. 12:33

joj, ja bih poludila da još moram nekome vraćati robu. i ovako se za neke stvari ne sjećam ni kad sam to kupila uopće 😂 ma, baš mi je ful drago da nisam od nikoga ništa uzela pa mogu delati sa svime kaj hoću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.