Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    21. Listopad 2018. 12:36

Maggie ja susim na cottons extra dry i ako ostanu u susilici duze budu naguzvane ali svejedno ih samo po rukama rastegnem i slozim da.. peglanje smanjuje moc upijanja.. najbitnije ti je ustvari rubove cim vise poravnat da lakse slazes fold.. i nez jesi kod pranja ukljucila dodatno ispiranje isto da ode sav prasak full, bez omeksivaca itd

url=https://lilypie.com]

AllieH
    21. Listopad 2018. 13:06

du1988

cestitke cure na ulascima u velike tjedne 😊 allie, spominjes BF pa se mozda sjecas kakvi su popusti bili? 

Mi smo uzeli na Sancta Domenica webu, bili su oko 30% popusti najavljeni par dana prije, usporedjivala sam s cijenama i stvarno smo dobro prosli tad kad smo uzimali.  

Luka ❤

Maggie85
    21. Listopad 2018. 13:19

Mmama2, ne da sam stavila dodatno ispiranje, nego su nam se na kraju 4x ispirale 😂 1.  put s pranjem, 2. put smo mi stavili, ali su bile jako zgužvane, 3. put smo stavili da promijenimo način sušenja, ali onda nismo stigli složiti jer smo izlazili, tako da ćemo sad staviti 4. ispiranje i još jedno sušenje. Da, i mislila sam da su ravni rubovi najvažniji, a i išli smo slagati odmah nakon sušenja, znači nisu stajale u sušilici. Razmišljam da ih je možda bilo previše... ipak je to 46 tetri i 11 krpica 😁

Blaza26
    21. Listopad 2018. 13:20

Barbie potpuno te razumijem,i moja je perilica 5,5 kg,jako je mala,al snac cemo se nekako.
    Pticaselica ti bi na rucak kod nas,a ja bi bome kod tebe. Nije mi nesto sarma bila.
    Salatice i tvoj muz je gotov? Moj je se jucer porezao,ima par konaca,al ne kuka za to uopce,kaze da ga ne boli,nego ga boli rame di je primio tetanus,pa malo cvili. Al cini mi se da ce prezivjeti

Slampo
    21. Listopad 2018. 13:37

Sušilica je spass....je kupaonica puna mucica nakon susenja ali iskreno se ne sjecam kada sam  zadnji put ručnike sušila vani klasicno....a i sada kada je hrpetina baby robe za oprati a vani vrijeme tragicno spašava me...Moja preporuka je bosch sa toplinskom pumpom. A sto se tiče posudbe, ja sam prije par dana slikala po kategorijama bodi, hlacice, bla i na papiricu na slici imala sta je cije mislim da je najpratikcnije to tako.

VelikoSretnoDijete
    21. Listopad 2018. 13:41

Meni se prosli tjedan pogodilo da sam dobila od tri strane robice, vecinom je sve malo skroz. 50-68, ova 2-3 broja iznad par stvari imam ali super, vidjet cemo kolikince malac biti i kako ce napredovat. Kuca mi je bila veseraj, sve sam to ispremetala, ubacila u njegov ormar, nama na kraju u drugu sobu morala kupiti jedan novi 😂
    I svima sam rekla kad me pitali - primam sve sto ne moram vracat, nemam jetru za to :) 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    21. Listopad 2018. 13:44
    Evooo ga :) sad je slozeno a tamo negdje pocetkom prosinca vjerovatno cu krenut to sve prati i peglati.
    Evooo ga :) sad je slozeno a tamo negdje pocetkom prosinca vjerovatno cu krenut to sve prati i peglati.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

du1988
    21. Listopad 2018. 14:15

vsd, bome ima toga 😍

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    21. Listopad 2018. 14:23

Joj.. probudila sam se sad tek, po drugi put. Muci me kiselina i glavobolja. Rucak nisam spremila a muz dolazi veceras oko 7 sa 4dnevnog puta. A ja izgubljena u vremenu i prostoru. I gladna i bez ideje 😩
    Kakvo je ovo cudno vrijeme vani 😞
    Jesam se uskukala 🤐

pepe1907
    21. Listopad 2018. 14:36

ja od robice imam uglavnom samo 56, i nesto sitno 50, nista veće...dio dobila dio kupila, imam jako ouno hlačica i bodija a pidžamica par..to još moram uzet..mislim da za početak će biti okej..možda dobije za Božić robice od rodbine 😁 tetrica nemam puno uzela u dmu 10kom za 95kn, mislim da ih imam 20ak.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.