Jutro cure 😀
Sretno na pregledima.
Vama trima Čestitam na ulasku u 34 TT 😍😍
Salatice Jel ti bolje?
Jutro cure...Salatice drzi se..Jos maloo i Lena stizeee....Ja evo ima sat vremena budna na kaucu..moja cura ima terensku nastavu morali smo se ranije dignut spremit marendat i ona je posla a ja na kauc...ali mislim da cu ja zavrsit opet u krevetu....lipo se izvalit i probat zaspat...danas Moje cure idu na vikend baki ja i muz sami cijeliiii vikend a u nedilju planiramo poc izet jos sto treba za bebaca i meni za u bo...Nadam se dobrom vikendu...Basss cu odmarat ono full...Falit ce mi cure nisam basss navikla ovako ali isto dobro ce doc...Ipak svaki dan skola obaveze sad cu na koji dan bass se izlezavat...sretno na pregledima tko ima danas i odoh daljeee..izvjestaj za klokanicu obavljen..🤣🤣😂
url=https://lilypie.com]
Cestitam curke na jucerasnjim pregledima, neka se niz lijepih vijesti nastavi i sretno ako netko ima danas pregled.
Cestitam i curkama koje su usle u 34 tjedan, jos malo brojite 😊😍
Salatice- kako si?
Jutro 🤗
Nikakvo vam ss javit jucer 😢
Allie robica je premeddna 😍
Lidl spavavice odlicne, ja dosla kasno popodne sve se razgrabrilo. Ici cu opet danas 💪
Barbie nadam se da iscjedka vise nema 😊
Salatice ajme drzi se, bit ce da si pojela nesto i sad si to izbacila. Nadam se da ce ti bit bolje 🙏😊
Ana daaa, bome 34 tjedan 😍😍 jos malo i bebice su s nama ❤
Mucnina i mene muci, isto bez povracanja sva sreca. Nesanica se javlja dosta cesto, sinoc sam zaspala oko 3 i maloprije se probudila 😐
Jutrooo
Kao Salatice nadam se da ti je bolje
Prijavljujem prvu noć nakon duuugo vremena da nisam imala moćni pohod na WC napokon
Pticice,
Evo mjere: 583 gr, bdp 5,24, femur 4,1, ac 18,6, hc 20,23.
Poslije je jos jednom izmjerila glavicu (jer smo se muz i ja zabrinuli) pa je ispalo da glavica odgovara mjerama 22 plus 6 tt (ali mi nije zapisala velicinu).
Zbog toga se ja uopce ne brinem oko tih mjera jer moja dr ima stvarno vrhunski uzv, ali kaze da jednostavno odstupanja postoje i kad isti dr mjeri u par min razlike jer je beba super zivahna :)
Napisi i ti svoje.
Bas sam si sad glupa ispala kad sam samo o kg pricala, al takvi smo, kad je sve ok, onda u necem drugom trazis problem.
Jagodice i Busybee odlicne vijesti s pregleda, cestitam na velikim i zdravim bebicama 😊😊
Sretno curama koje danas imaju 🙂
Ti sam cure. Odspavala kod svojih malo. Sad moram popiti nesto i trunku pojesti, radi Lene, pa cemo vidjeti sta ce biti. Za sad po budjenju, trunku bolje.
Ma strpala sam svašta u sebe, poslije bolnicke dijete, mislim da je to problem sa stisnutim želucem. Jer da je neki virus, imala bih malaksalost tešku, temperaturu kontam. Javljacu se 😘
(brat je def istraumiran hahahaha i ne da mi vise da budem trudna, kaze Lena i drugo usvajamo hahahah 🤣).
Ti sam cure. Odspavala kod svojih malo. Sad moram popiti nesto i trunku pojesti, radi Lene, pa cemo vidjeti sta ce biti. Za sad po budjenju, trunku bolje.
Ma strpala sam svašta u sebe, poslije bolnicke dijete, mislim da je to problem sa stisnutim želucem. Jer da je neki virus, imala bih malaksalost tešku, temperaturu kontam. Javljacu se 😘
(brat je def istraumiran hahahaha i ne da mi vise da budem trudna, kaze Lena i drugo usvajamo hahahah 🤣).
Haha za brata 😆😆😆😆. Svi imate taj gen za humor haha 😆😆. Ajde drago mi je da je bolje. I sad lagano jesti, čajevi, dvopeci, palenta 😊😊 Bar danas 😉. Bit će sve super. Preporučam kamilicu 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji