Ana,
srecno na zahvatuuu 😊 Dobro ga drzi i pazi hahahha. Sjecam se i svog kad su mu urasle dlake na repnjaci, pa isao rijesiti, sve znam 🤣 Posudi mu jastuk taman hahah 😋
A jeste, ima i tog, znam... Pozelis da te upitaju, vjer da mi niko ne pise bilo bi tako... ali i ovo ugusi nekada, vjer mi. Evo od jutros mama daje razne dijagnoze, izmedju ostalog anemiju i sta ce oni meni davati, itd hahaha.
A cim sam krenula u kuknjavu neku haha, zivnula sam 🤣🤣🤣
Nali, hvalaaaa 😘😘😘😘
Ma nemam pojma Ana sva san zbunjena..inace prosla trudnoca uspavans beba los ctg ranije sazrijevanke podteljice ostavili su mi ipak strah u meni....strepila san zadnja dva mj.svaki dan..znam nije pravilo ali ne mos ti to je jace od tebe strah je takav vise ne virujes sebi sto je ok sto ne...
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, sretno na pregledima 😀
Salatice, Kolačići mantram da vas obke danas puste kućici 🤗
Nali ti danas odmaraj 😁
Ana molim te pazi ma muza danas, ipak ide na operaciju 😂😂 koje su to bebe, ti muškarci 😂😂
Salatice ja mrzim.posjete u bolnici. Kad sam prije par godina bila 5 dana i kad god je muž došao ili starci ja sam se raspekmezila. Jednostavno tako utječe na mene i ne volim to.
Ma nemam pojma Ana sva san zbunjena..inace prosla trudnoca uspavans beba los ctg ranije sazrijevanke podteljice ostavili su mi ipak strah u meni….strepila san zadnja dva mj.svaki dan..znam nije pravilo ali ne mos ti to je jace od tebe strah je takav vise ne virujes sebi sto je ok sto ne…
Salatice, ja te skroz kuzim. Inace sam pamicar, sad sam odjednom u trudnoci vise manje kul (osim povremenih ispada kao jucer😂) ali ja bih rekla da je ana u pravu. Bebe imaju svoj ritam. A i sigurno je vec narasta i ima manje mista za akrobacije. A i nekad to rade da nas nazivciraju, kad ti zelis da se on mice, miran je i obratno.
Samo bez zivciranja😘
I da, danas sam obezbedjenje ovdje hahahahha. Muz od 7 do 3 radi jos uvijek. Svercovace se on kod mene i ja kod njega vani hahahha (mogu malo lunjati ispred, kako nisam na mirovanju) i plus vidim ga sa prozora hahhahaha. Njegov dio gdje je zaduzen. 😍😍😍😍 A poludim za njim kad odem ovako. Toliko mi treba i toliko je priseban i ne dize paniku 😍 A ostali… tata pobjeze nakon 5 min juce hahaha i brat. Mama me gleda ocima kao da ce razguliti jaukati, zapitkuje meee non stop, kad nije uzivo, onda pise. Svekrva kad me ispracala stala ispred kuce, hoce jaukat, sekunda (tad sam joj zabranila dolazak hahaha zena lako place, nmg to) i ono jednostavno mi to smeta. Ako ne mogu glumiti, necu da dolaze. Taman se umirim i vidim njih i puknem, dodju crnjaci u misli. 😶 A rasirilo se "carsijom" naravno, medju porodicom sirom, nema ko ne pise, GDJE SI TI 😶😶😶 itd, a nepuna dva dana ovdje tek hahahahahha. Nikome ne odg. Od koga su čuli da sam ovdje, neka im i kaze. Ne pravim se fina, nmg, moram misliti na sebe/bebu. To me potresa i ignorisem. Jer svi ono, OPET NESTO, nmg..
Moja mama je takva, plače ko kišna godina na sve, evo na svadbi je plakala, kad smo koj rekli da sam trudna..ma.na sve sve...ja ne volim takve cmoljave ljude..ona baš histerizira i umjesto da je u nekim trenucima jaka i ne prepusti se ona je još gora 🙈
BusyBee,
ovo je za Zadranku vjer 🤣 😋😋 Moja je nemirko sada, a dobro je jer su mi rekli su mi da pratim pokrete zbog vode. CTG izbija kad radimo 🤣 tu je posebno nemirna.
A u pravu si sve inace 😊
Zvrkice,
Nadam seee 😊😊😊 Mislim ako je oke sve, primila sam upravo zadnju injekciju tih boca za brze sazrijevanje pluca, znaci oni su uradili sta se moze. Dalje je do sta bude. Cekam vizitu, nema ih. Nadam se novom uzv da vidimo situaciju. Javim se 😊 Inace jos nema dorucka. Zene bude u pola 6 (ja ustala u pola 5) i znaci evo preko 2 i po sata pustaju da zene gladuju, trudnice 😶 Pa ovo mi jos gore od lose hrane, Boze dragi. A ja se dog sa svojima, zamezicy ovdje doručak, muz poslije pomfrit ce donijeti i mama za rucak nesto onda. Crkoooo 🤤🤤🤤😤😤
Jutrooo, ja se kao naspavala, al sam slomljena 😱
Sretno curama koje su na ogttu ❤️
Salatice sve me strah kako ce biti sa tom hranom u bolnici, ja npr volim obilan dorucak, cini mi se da ce mi pola torbe biti hrana 🤣
Hahahahah i poslije 3 sata poslije budjenja trudnica, na danasnjem meniju: 3 snjite bijelog hljeba (da nas zatrpa, zasiti), jedno jaje, buter i medic. Nigdje veze sa vezom hahaha. Iz nekog razloga se boje i viljuske dati hahahaha.
Nisam politicki orijentisana, ali Mile Dodiku jedes li ti ovo ujutru ili ti je jela snajka ili kcerka u trudnoci 😶
Cekam pomfrit poslije 🤣
Hahahahah i poslije 3 sata poslije budjenja trudnica, na danasnjem meniju: 3 snjite bijelog hljeba (da nas zatrpa, zasiti), jedno jaje, buter i medic. Nigdje veze sa vezom hahaha. Iz nekog razloga se boje i viljuske dati hahahaha.
Nisam politicki orijentisana, ali Mile Dodiku jedes li ti ovo ujutru ili ti je jela snajka ili kcerka u trudnoci 😶
Cekam pomfrit poslije 🤣
ja ću si potrpati neki sendvič sa pohanom piletinom za nakon poroda..tj.dali nam ideju na tečaju, kažu da muževi idu odma u mcdonalds po hranu(makar oni čuvaju obrok za žene koje rađaju) ako rodiš u noći...ma samo hrane nek mi donesu u posjetama i punnoo slatkog 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji