Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    14. Listopad 2018. 21:37

truskawka

Eto javit cu vam se samo da znate da je sve super, al zao mi je sto se ne mogu bas ukljuciti u teme jer ne stignem vas pratiti. Toliko posla da mi je svaki dan glava pred eksplozijom. Imam jedno 5 zapisnika svaki dan sta treba napraviti jos, kupiti, popraviti, promijeniti, pofarbati, pogletati itd.. ahh ovo zvuci koda uredujemo cijelu zgradu, a ne samo dvije prostorije, ali drage moje nemate pojma koliko posla ima tu. Strasno. Sve smo morali od nule napraviti i prepraviti pa smo usput sve prilagodili nasim potrebama tako da je bilo tu i rusenja djelova zidova i skidanje lamperije, mjenjanje u knauf, gletanje, poravnavanje zidova, struja nas hebe, sve krivo spojeno, ventili nam svako malo neki novi procure pa to treba sanirati. Jos uvijek se ne mogu otusirati normalno u kadi i tako. Bas jako, jako puno posla ima. Treba sve to pratiti. Bojim se da necemo stici sve napraviti na vrijeme.

Uživaj sa bebicama, baš ste predivni svo troje 😉😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    14. Listopad 2018. 21:48

Pticice prekrasna si 😍😍 divan trbuh, haljina i frizura, ma sve ❤🔝
    Maggie ovak na slici se cini ko po spagi slozeno i ispeglano 😁 
    Truskawka nazalost znam kak ti je, imam osjecaj da je lakse sazidat novu kucu nego renovirat 2 prostorije u kuci 😅 divni ste vas 3, lijepo rastete 😍
    Za cure iz Splita jedna info. Isli smo danas na tecaj u klub trudnica, bit ce sveukupno nekih 5,6 predavanja kroz cijeli mjesec. Bila nam je ginekologica iz solina i puna je rijeci hvale za splitsko rodiliste, ohrabrivala je cure itd.. po meni je bila malo nadobudna, tj htjela je max siriti pozitivnu atmosferu s obzirom na sve ovo sto se zadnjih dana pise po novinama. Uglavnom sam zadovoljna sa zenskom, lijepo sve objasni 😊 ako necete ic na tecaj u bolnicu mozete u Klub trudnica, opustenija je atmosfera 😊

Ptičica
    14. Listopad 2018. 21:48

Evo jeeeee ! Truskawka 💃💃💃 
    Prijetila sam da cu ti mail slati 😁 pa vas troje ste predivni! I blizite se kraju 😊 ma sve ces stici, a ako i ne stignes nemas vajde od zivciranja. Samo polako, sve ce se rijesit. Ne zamaraj se sto nas ne mozes pratit, al povremeno nam se javi, makar s pregleda! Grlimmmm 🤗
    Salatice pa bebe oko tebe! Diiiivno!! I kod tebe kolacici. A joj 😄😄

m.girl6
    14. Listopad 2018. 22:07

Jagodica86

Oooo, dobro je, nedjelja pa nema puno zaostataka
    Ja se pripremam psihički na OGTT sutra ujutro, jedem napolitanke dok još mogu, 4 male i to je to za danas. Nema večere, kasno smo ručali ionako pa nema veze. Čitala sam da se normalno jede, samo 12 sati prije ne, i to bi taman trebalo biti ok.
    Evo maleni se odmah javi čim pojedem nešto slatko, presmiješan je, baš udara ovih dana. Ima faze kad se javi povremeno, ali od početka je mirniji pa se ne brinem, jednostavno ima neki svoj ritam. Sad zadnjih para dana baš ima prave vratolomije, nekad me tako ritne da poskočim haha, nekako je baš nisko,pa dolje udara popišanac
    nemam problema sa disanjem i žgaravicom. jednostavno je tako posložen već dugo.

I ja idem na ogtt i pojela bi sad sve zivo oko sebe. Muz je jeo cvarke i dimljeni sir, a ja slinila kraj njega. Jedva cekam da se sutra najedem 😁 i samo da ne ispovracam to sve. Sretno nam 

Noa 💙

Blaza26
    14. Listopad 2018. 22:17

m.girl6

Jagodica86

Oooo, dobro je, nedjelja pa nema puno zaostataka
    Ja se pripremam psihički na OGTT sutra ujutro, jedem napolitanke dok još mogu, 4 male i to je to za danas. Nema večere, kasno smo ručali ionako pa nema veze. Čitala sam da se normalno jede, samo 12 sati prije ne, i to bi taman trebalo biti ok.
    Evo maleni se odmah javi čim pojedem nešto slatko, presmiješan je, baš udara ovih dana. Ima faze kad se javi povremeno, ali od početka je mirniji pa se ne brinem, jednostavno ima neki svoj ritam. Sad zadnjih para dana baš ima prave vratolomije, nekad me tako ritne da poskočim haha, nekako je baš nisko,pa dolje udara popišanac
    nemam problema sa disanjem i žgaravicom. jednostavno je tako posložen već dugo.

I ja idem na ogtt i pojela bi sad sve zivo oko sebe. Muz je jeo cvarke i dimljeni sir, a ja slinila kraj njega. Jedva cekam da se sutra najedem 😁 i samo da ne ispovracam to sve. Sretno nam

Sad mi je zao sto necu sutra na ogtt da se skupa zalimo haha,al mislim da nije to tako strasno.
    Ja cu isto ovaj tjedan,nezz jos koji cu dan. Sretno vam

m.girl6
    14. Listopad 2018. 22:21

Hvala Blaza :)
    Cure sve sa slika, divne ste, zab sam po nadimcima koje sve ali znam da ste mrak 😍

Noa 💙

Jagodica86
    14. Listopad 2018. 22:29

Ja sva sreća nisam nimalo gladna, najela se do 7 i sad mir. Već sam u krpama, dižem se u 6 i 20,to mi je baš rano, navikla oko 8 zadnjih dana 😊😊
    Sretno nam da  bude sve dobro. Ja vodim mamu sa sobom da mi pravi društvo 😊😊
    Cure, sve ste redom prekrasne trudnice, baš zračite sve. Dobro nam stoji trudnoća koliko vidim. 
    Eh da, koja jad i bijeda od večere, kako ih nije sram to donijeti trudnici, pa bilo kome u bolnici!! Baš odvratno..ja već vidim da će morati meni nositi svaki dan da preživim. 

zadranka86
    14. Listopad 2018. 23:31

Cure rekla san da se necu zalit..al ne mogu to je vec par dana tako...inace moj mali mis je od prvog dana javljanja jakoooo aktivna beba mislim da san to vec i pisala..stalno lupa buba i to bass jako i snazno..ima skoro tj.dan pratim ga jer mi se cini da se umirio..on se javi aliii...puno rjede i njegovo javljanje je vise migoljenje nego neko lupanje...evo od nekih pet sati do sad javio se onako kao neki leptiric par puta..inace drob mi stalno skakuce..jakoooo se vec brinem a ne zelim panicarit...razmisljam sutra se javit doktoru i umirit se na nacin da me pogleda...evo cistila san po kuci vamo tamo legla on nista...obicno bi poceo jako lupkat nakon neke aktivnosti..nisam pametna sto da radim a jako san zabrinuta...znaci on se javlja ali rijede i slabije...dajte mi recite sto bi vi i kako reagirale..totalno nezz vise sto bi....sve pokusavam skrenut misli al ne mogu muci me to☹☹☹

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    14. Listopad 2018. 23:58

zadranka86

Cure rekla san da se necu zalit..al ne mogu to je vec par dana tako…inace moj mali mis je od prvog dana javljanja jakoooo aktivna beba mislim da san to vec i pisala..stalno lupa buba i to bass jako i snazno..ima skoro tj.dan pratim ga jer mi se cini da se umirio..on se javi aliii…puno rjede i njegovo javljanje je vise migoljenje nego neko lupanje…evo od nekih pet sati do sad javio se onako kao neki leptiric par puta..inace drob mi stalno skakuce..jakoooo se vec brinem a ne zelim panicarit…razmisljam sutra se javit doktoru i umirit se na nacin da me pogleda…evo cistila san po kuci vamo tamo legla on nista…obicno bi poceo jako lupkat nakon neke aktivnosti..nisam pametna sto da radim a jako san zabrinuta…znaci on se javlja ali rijede i slabije…dajte mi recite sto bi vi i kako reagirale..totalno nezz vise sto bi….sve pokusavam skrenut misli al ne mogu muci me to☹☹☹

Ja sam svaki put panicila, tacno se izgubim od straha i ne prestajem lezati i gledati u stomak dok ne krene. I svaki put je bila lazna uzbuna, pa cak i sad kod doktora kad je bila mirna, jednostavno i takva je bebica i oni se mijenjaju, pocinju vise spavati, itd. Protoci su uredni, dinamika sinoc uredna, a opet jutros mirna, na CTG divlja, onda opet mirna i predvece luda kuca... Prati ga malo i javice se, ne brigaj, zaspao je samo 😊😘

truskawka
    14. Listopad 2018. 23:59

Pticaselica bome mislim da bi deff bilo lakse sagradit novu kucu nego ovo. Ispravljat i prepravljat tudje greske-uzas! 

Pticica hahaha vidjela sam, bas si me dobro nasmijala 😅😅😅

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.