Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaaiva
    14. Listopad 2018. 20:13

Zadranka meni i dalje izgledaš predobro 😃😃
    Ptičice divna haljina a ti isto izgledaš vrh 

Rita

• Strudlica
    14. Listopad 2018. 20:23

Evo poslala ja truskawoj poruku da se javi,čule smo se neki dan,u velikim je radovima :)

Ptičica
    14. Listopad 2018. 20:23

Ma hvala vam svima od reda. E! 😍 znate, zbog vas sam naucila primat komplimente. Prije bi iskompleksirano reagirala sramezljivoscu i glupim odgovorima tipa- ma niiiiiisaaaamm. Sad sam naucila zahvalit. A kosa je, eto neznam. Nije nečural, naravno. Moja frizerka ima zapisane omjere boja koje mi mijesa. U biti to je neki milkshake preljev, nije boja 🤷‍♀️ i hvala 😁
    Pepe za Boga miloga kako da to napravim sebi??

• Kani07
    14. Listopad 2018. 20:24

Ptičica

Ana prekrasne vijesti! I predivan mali inbox 😊
    Lily ovo je ina smjesa za muffine, cokoladna? Mljac! Ja si kuham spinat. Posluzit ce. Bas se silim da imam dva hranjiva obroka dnevno 🙂
    Salatice sta ima?
    E, ako se ova truskawka ne javi, poslat cu joj mail. Ne moze nas drzat u neznanju o svojim bebama. Ma znamo da je sve u redu, al isto ocemo cut od nje. Ko neki stalker sam 😂
    Anna cuvaj se.
    Zadranka ne piz**. Dakle, 💣 si.
    Klikerice kazu da se bebi zna karakter vec u trbuhu. Barbie ce po tome imat malu mazu, a ti i ja cirkusante 😅 neka divljaju, samo nek su dobro.
    Kani drzi se. Zivim u uvjerenju da ce ti bit lakse kad se relaksin smiri. Molim te reci mi za par dana da sam bila u pravu inace…😆 saljem veliki zagrljaj zeno, majko, zmaju 🐉
    I evo slija s rodendana za kraj. U stiklama sam izdrzala samo dok sam se nasminkala. 😏😅

Ptičica

Lily ovo je ina smjesa za muffine, cokoladna? Mljac! Ja si kuham spinat. Posluzit ce. Bas se silim da imam dva hranjiva obroka dnevno 🙂
    Salatice sta ima?
    E, ako se ova truskawka ne javi, poslat cu joj mail. Ne moze nas drzat u neznanju o svojim bebama. Ma znamo da je sve u redu, al isto ocemo cut od nje. Ko neki stalker sam 😂
    Anna cuvaj se.
    Klikerice kazu da se bebi zna karakter vec u trbuhu. Barbie ce po tome imat malu mazu, a ti i ja cirkusante 😅 neka divljaju, samo nek su dobro.
    Kani drzi se. Zivim u uvjerenju da ce ti bit lakse kad se relaksin smiri. Molim te reci mi za par dana da sam bila u pravu inace…😆 saljem veliki zagrljaj zeno, majko, zmaju 🐉
    I evo slija s rodendana za kraj. U stiklama sam izdrzala samo dok sam se nasminkala. 😏😅

Divna si😍😍😍
    Hvala ti i nadam se da si u pravu ,u petak sam opet na kontroli kod oboje dr .Prijavljujem i ja jednog nemirka malog al neka kaze dr da je to jako dobar znak.

💜Karla💜Nicol💙Anton

_lily_0
    14. Listopad 2018. 20:24

Ptičica

Salatice sta ima?
    Anna cuvaj se.

Je draga taman je na akciji ta smjesa u kauflandu 😁😁
    I da naravno izgledate predivno i haljina je prekrasna😍😍😍

Salatica9192
    14. Listopad 2018. 20:28

Tu sam, tu sam cure. Nas 4 u sobi, jednoj kontrakcije krenuse, 35 plus 3. Oko nje sve, mjerimo joj. A zbog visokog pritiska ovdje duze vec i trebala na carski i pregleda je dezurni doktor i kao prirodno, nece carski. Njenog doktora nema. A pritisak joj 160/100 stalno, a bio i oko 200 par puta 😶 E sad da li je on procijenio da ce ona brzo se otvarati, jer i ide brzo, kontrakcije na 10, pa na 8, pa na 6 za bas kratko vrijeme. Sad cekamo vijesti 😊 Druga cura 38 plus, krenula voda, i ona ce brzoo. I imamo ja i jos jedna sto smo manje i necemo te price. CTG uredan i dns, beba standard se igra. Cekamo sutra, zavrsavam sa injekcijama, valjda ce neko reci sta planiraju, kad ce ponovo mjeriti vodu, itd 😋
    Zadranka, 
    ti si bomba mama 😍
    Pticice, 
    predivna haljine, cipele i naravno stomak kao najljepsi modni dodatakkk 😍😍😍😍🤗 Uvijek se sjetis svih. I mene zanima Truskawka, mislim da je ona aktivnija na fb, mozda je tamo prozvati haha 😋😋

• Kani07
    14. Listopad 2018. 20:29

Joj hrana nemojte me drazit😱,ja smazala sipak poslali mi iz Podaca sladune,izgleda da cu sad po nuteli s kaskom😂😂😂.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    14. Listopad 2018. 20:32

Ptičica

Klikerice kazu da se bebi zna karakter vec u trbuhu.  😏😅

Onda ce biti temperamentan i sportaš na mamu... Uopce me ne čudi što je on toliko živ i nemiran, prve tjedne trudnoće je bilo ono svjetsko prvenstvo,ja sam gledala sve utakmice Hrvatske,i sve ostale utakmice,jos neko vrijeme dok nisam znala da sam trudna sam igrala nogomet,nakon toga je bila nasa svadba,moja djevojačka,još sam morala u Berlin,pa u Pariz... pa smo išli na more... znači toliko uzbuđenja za tako malu bebicu.. a ja sam i ovako svaki dan uzbuđena samom činjenicom što je +1 dan... takvoga sam karaktera,veselim se ko malo prase svemu... pa i pretragama,i pregledu,tako da ako on to sve zaista osjeća,zaista me ne može čuditi što se non stop bacaka i vrti po stomaku... i to i kad sjedim,i stojim... a najviše kada sjednem za stol i prije nego krenem jesti... to je onda kickboxing iz svih pravaca😂 Nekada me i štrecne da nesvjesno jauknem,jer osjećam kak postaje sve jači,pa su i ta bockanja sve jača😁

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    14. Listopad 2018. 20:32

Salatica9192

Tu sam, tu sam cure. Nas 4 u sobi, jednoj kontrakcije krenuse, 35 plus 3. Oko nje sve, mjerimo joj. A zbog visokog pritiska ovdje duze vec i trebala na carski i pregleda je dezurni doktor i kao prirodno, nece carski. Njenog doktora nema. A pritisak joj 160/100 stalno, a bio i oko 200 par puta 😶 E sad da li je on procijenio da ce ona brzo se otvarati, jer i ide brzo, kontrakcije na 10, pa na 8, pa na 6 za bas kratko vrijeme. Sad cekamo vijesti 😊 Druga cura 38 plus, krenula voda, i ona ce brzoo. I imamo ja i jos jedna sto smo manje i necemo te price. CTG uredan i dns, beba standard se igra. Cekamo sutra, zavrsavam sa injekcijama, valjda ce neko reci sta planiraju, kad ce ponovo mjeriti vodu, itd 😋
    Zadranka,
    ti si bomba mama 😍
    Pticice,
    predivna haljine, cipele i naravno stomak kao najljepsi modni dodatakkk 😍😍😍😍🤗 Uvijek se sjetis svih. I mene zanima Truskawka, mislim da je ona aktivnija na fb, mozda je tamo prozvati haha 😋😋

Salatica9192

Zadranka,
    ti si bomba mama 😍
    Pticice,

Taman sam te htjela dozivat,neka je sve ok,a sutra ce ti valjda vise rec dokle ce te drzat,samo pozitiva.

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    14. Listopad 2018. 20:35

Dobro sad sam malo veca bundeva😂😂😂😂ali sto cu to tako racunam fobit bar jos 7do 8kg.poznavajuc sebe kroz trudnocu..ali ne zamaram se jedino ono isto posizdim kad vidim nemam sto obuc sve malo sve usko ja kako god se okrenem imam me sa svake strane poprilicnoo...ali etoo nek je bebi dobro to je meni bitno..jos dva tjedns😣😣😣😣😣ppsizdit cu do tad...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.