meni malo gležnjevi i stopala otiču. no, i prije trudnoće mi je znalo biti tako nakon cijelog dana na poslu. mislim da sam sklona tome. nisam primijetila neko značajnije oticanje u trudnoći. imam celulita na bedrima i dupetu pa se nadam da je to voda 😂
Ja nisam nikad oticala prije i sad mi je ružno vidjeti te male loptice na gležnjevima. Sad me nekad navečer strefi. Do jutra splasne sve. Isto oko gležnjeva nogu i povremeno prsti ruku do jutra. Onda se unormale i oni.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I da vas pitam..kako su vam bebe bile aktivne sa 23tt? Moja malena je bas bas aktivna. Svaki sat je osjetim i bas divlja. I onda mi odjednom padne na pamet da mozda nemam doviljno plidne vode da amortizira udarce. 🙈 znam da sam idiot 😅
Moj kliker je jako živ vec od 18.tjedna, bas ga osjetim i to puno puno puta dnevno. Kazu da u tome razdoblju jos imaju jako puno mjesta za akrobacije,pa nek se vrte koliko ih je volja... igraju se sa pupčanom vrpcom... bas sam super video na instagramu vidjela na tu temu. Kasnije postanu manje aktivni jer im se prostor kretanja smanjuje. A to sto su zivlji samo znaci da imaju dovoljno energije i hrane 😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Luks tak i moja sveki, kupa se svaki dan. 😅 kuzim ja da je toplo al mislim da je more vec dosta hladnije, ja se ne usudim ic kupat. Nek gustaju ako im se da kupat 😊
Sto se vode tice, uvijek uz sebe imam bocicu od pola litre, kroz trudnocu pijem cca 4 litre vode dnevno. Kazu da treba poduplati unos. Na svu srecu nemam problema s oticanjem, ne znam jel radi toga. Probaj pa ces vidit dal se smanjuje 💪
Ja nisam nikad oticala prije i sad mi je ružno vidjeti te male loptice na gležnjevima. Sad me nekad navečer strefi. Do jutra splasne sve. Isto oko gležnjeva nogu i povremeno prsti ruku do jutra. Onda se unormale i oni.
je, meni je isto ful ružno. pogotovo kad imam npr kraće traperice pa se samo nateknuti gležnjevi ističu 😂 ruke i prsti mi nisu nikad oticali, pa ni sada. barem to ne. a dok sam pila Yaz, svu tu vodu sam ispiškila i imala sam jedno 2-3 kg manje odmah. s tim pilulama mi je bilo super. mislim da ću ih nastaviti pit nakon dojenja.
Pozdrav cure, dam se da ste dobro, da prehlade prolaze i da su bebaci super 😊
Htjela sam vas pitati posto ste vi malo ispred mene sa trudnocom, da li vam se mozda prije desavalo da osjetite blagu tubu bol u predjelu stidne kosti?kod pokretanja nogu.. citam po internetu i zgrazam se na ono sto procitam jer znam da sve najgore samo mogu vidit.
O da i to su poceli bas u ovim tvojim tjednima, prvo samo kod micanja nogu,pa prepone prvo desna pa se siri na stidnu kost to je trajalo cca 2tjedna pa pocela desna i tako negdje sve ukupno 3tjedna s tim da je bio period da sam 4 dana doslovno prelezala i jedva do wc isla kolko je bolilo. Sad tu i tamo zaboli najvise ako predugo hodam ili ako dugo sjedim... tako da sve je to normalno sire se ti ligamenti pa mora i boluckat nekog jace nekog slabije bez brige malo vise odmaraj🤗🤗
Cure hvala svima koje brinete da nekoga ne izostavim pustili su me doma virus vlada zove se norovirus i stvarno je gadan ali kad sam dosla doma morala sam se primiti svega ko da me nije bilo tjedan dana...malac je relativno ok sad ga proljev muci ali bit ce on dobro samo da muza ne pokosi onda sam nagrabusila...pusa svima....
Pozdrav cure, dam se da ste dobro, da prehlade prolaze i da su bebaci super 😊
Htjela sam vas pitati posto ste vi malo ispred mene sa trudnocom, da li vam se mozda prije desavalo da osjetite blagu tubu bol u predjelu stidne kosti?kod pokretanja nogu.. citam po internetu i zgrazam se na ono sto procitam jer znam da sve najgore samo mogu vidit.
O da i to su poceli bas u ovim tvojim tjednima, prvo samo kod micanja nogu,pa prepone prvo desna pa se siri na stidnu kost to je trajalo cca 2tjedna pa pocela desna i tako negdje sve ukupno 3tjedna s tim da je bio period da sam 4 dana doslovno prelezala i jedva do wc isla kolko je bolilo. Sad tu i tamo zaboli najvise ako predugo hodam ili ako dugo sjedim… tako da sve je to normalno sire se ti ligamenti pa mora i boluckat nekog jace nekog slabije bez brige malo vise odmaraj🤗🤗
Hvala ti na odgovoru 😘😘
Oooo, dobro je, nedjelja pa nema puno zaostataka
Ja se pripremam psihički na OGTT sutra ujutro, jedem napolitanke dok još mogu, 4 male i to je to za danas. Nema večere, kasno smo ručali ionako pa nema veze. Čitala sam da se normalno jede, samo 12 sati prije ne, i to bi taman trebalo biti ok.
Evo maleni se odmah javi čim pojedem nešto slatko, presmiješan je, baš udara ovih dana. Ima faze kad se javi povremeno, ali od početka je mirniji pa se ne brinem, jednostavno ima neki svoj ritam. Sad zadnjih para dana baš ima prave vratolomije, nekad me tako ritne da poskočim haha, nekako je baš nisko,pa dolje udara popišanac
nemam problema sa disanjem i žgaravicom. jednostavno je tako posložen već dugo.
Salatice je draga treca ali isto san se ja popunila...iako za sad san na +10kg....ali dobro ne zalim se ja ja se uvik u trudnoci nekako popunim kasnije brzo padnem...hvala vam cure...meni moj stomo ko uvik isti..nema vise onih oscilacija da kazem vidi sto je narasta...ali bitno da je moj bebonjo unutra dobro..jedva cekam jos dva tj da odem na taj pregled..narucili me za 4tj.nikako to doc...a uvik nesto bolucka...al ne dam se ..sutim mucim i krizam dane do pregleda...😉😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji