Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    14. Listopad 2018. 20:35

Dobro sad sam malo veca bundeva😂😂😂😂ali sto cu to tako racunam fobit bar jos 7do 8kg.poznavajuc sebe kroz trudnocu..ali ne zamaram se jedino ono isto posizdim kad vidim nemam sto obuc sve malo sve usko ja kako god se okrenem imam me sa svake strane poprilicnoo...ali etoo nek je bebi dobro to je meni bitno..jos dva tjedns😣😣😣😣😣ppsizdit cu do tad...

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    14. Listopad 2018. 20:46

Koja zgodna ekipa na ovom forumu 😍😍😍
    Pepe jel to homemade?! Oči mi ispadoše!!!
    Kolačići i Salatica, drž'te se curke 😘

• zvrkica
    14. Listopad 2018. 20:46

Ana, Zadranka, Ptičice 😍😍😍😍

Pepe tvoj desert sam.vidjela na Instancu, odmas sam i ja napravila sebi isto to 😁😁

Salatice mantram da idete kući čim prije.

Kolačići užas je taj KBC Osijek, sramota od večere za trudnicu. Ako nešto trebaš javi, ja ne mogu doći, ali mogu poslati muža sa gotovom klopom

Kolačići
    14. Listopad 2018. 20:52

Zvrkica hvala ti na ponudi. Danas me moj dragi osigurao domaćom kuhinjom. Svekrva poslala svašta. Sutra kako bude a prekosutra kidam odavde glavom bez obzira. Još ovaj nalaz završim, uvjerena sam da će biti dobar kao i svi dosadašnji i ode kući. 
    Jedna lijepa zanimljivost, od četvrtka navečer niti jedna bebica a danas 5❣ svi smo happy 💝 odmah je atmosfera na odjelu bolja.

pepe1907
    14. Listopad 2018. 20:56

ovaj put nije hommade, ali inaće radim sama sa smjesom za puding od cokolade, ili ako nemam to onda gustin i kakao 😊 meni ne glava ne prestaje, očito je nizak tlak vani ili nešto...
    bolnička hrana ie užas! baš mi se gadi 😏 nadam se da nas nakon poroda bolje hrane 😏

Ana89
    14. Listopad 2018. 20:59

Salatica9192

Tu sam, tu sam cure. Nas 4 u sobi, jednoj kontrakcije krenuse, 35 plus 3. Oko nje sve, mjerimo joj. A zbog visokog pritiska ovdje duze vec i trebala na carski i pregleda je dezurni doktor i kao prirodno, nece carski. Njenog doktora nema. A pritisak joj 160/100 stalno, a bio i oko 200 par puta 😶 E sad da li je on procijenio da ce ona brzo se otvarati, jer i ide brzo, kontrakcije na 10, pa na 8, pa na 6 za bas kratko vrijeme. Sad cekamo vijesti 😊 Druga cura 38 plus, krenula voda, i ona ce brzoo. I imamo ja i jos jedna sto smo manje i necemo te price. CTG uredan i dns, beba standard se igra. Cekamo sutra, zavrsavam sa injekcijama, valjda ce neko reci sta planiraju, kad ce ponovo mjeriti vodu, itd 😋
    Zadranka,
    ti si bomba mama 😍
    Pticice,
    predivna haljine, cipele i naravno stomak kao najljepsi modni dodatakkk 😍😍😍😍🤗 Uvijek se sjetis svih. I mene zanima Truskawka, mislim da je ona aktivnija na fb, mozda je tamo prozvati haha 😋😋

Kako uzbudljivo, prve bebice oko tebe Salatice 😀 Ali ti i Lena se strpite 😋😋😋 Bar do 37.tt 😀😀

url=https://daisypath.com]

Ana89
    14. Listopad 2018. 21:01

Kolačići

Zvrkica hvala ti na ponudi. Danas me moj dragi osigurao domaćom kuhinjom. Svekrva poslala svašta. Sutra kako bude a prekosutra kidam odavde glavom bez obzira. Još ovaj nalaz završim, uvjerena sam da će biti dobar kao i svi dosadašnji i ode kući.
    Jedna lijepa zanimljivost, od četvrtka navečer niti jedna bebica a danas 5❣ svi smo happy 💝 odmah je atmosfera na odjelu bolja.

Bebice 😍😍😍

url=https://daisypath.com]

truskawka
    14. Listopad 2018. 21:03

Drage moje klokse, vidim da pitate za mene i Strudlica mi je javila na mess da brinete gdje sam 😁 
    To je bas lijepo od vas 😍😘
    Evo mi smo u takvim ogromnim radovima da stvarno ne stignem pratiti forum pa sam malo aktivnija na fb jer ovdje dok procitam zaostatak od 200 str vise ne znam ni tko je sta pisao niti koje su bile teme niti nista drugo. 
    Ugl bila sam u bolnici u cetvrtak, provjerili mi cerviks, zatvoren je skroz i rekli mi javiti se za 2 tjedna za uvz. Eto to su novosti sto se nas tice. Bebe su aktivne pomalo svaki dan, malo se meskolje i namjestaju, malo plesu na mjuzu i tako. Uglavnom dobro nam je. 
    Ja pomazem u radovima koliko mogu, ali vecinom sam glava operacije 😅😅 
    Danas sam malo uzivala na sunceku dok je dragi kurio smece koje smo izvukli iz kuce i garaze i pokosenu travu 😁😁

❤N i V💙

Salatica9192
    14. Listopad 2018. 21:09

Pa ja bih kuci haha. Nista oni meni nemaju dati kad zavrsim sa injekcijama, a ipak sam blizu, mogu svaki dan na CTG. Jer ja se razboli ovdje, vec me hvata bolnicko blijedilo hahahh. Javim vam sutraa.  
    A daaa, uzbudljivo jee 😍😍😍😍 Stalno odlaze, dolaze. Sve su pozitivne vijesti koliko cujem. 😊
    Truskawka, 
    ma vidi vas sto ste porasliii  😍 I samo tako, uvala i naredba 😊 Tako nam se javi ponekad 😘😘

_lily_0
    14. Listopad 2018. 21:21

truskawka

Drage moje klokse, vidim da pitate za mene i Strudlica mi je javila na mess da brinete gdje sam 😁
    To je bas lijepo od vas 😍😘
    Evo mi smo u takvim ogromnim radovima da stvarno ne stignem pratiti forum pa sam malo aktivnija na fb jer ovdje dok procitam zaostatak od 200 str vise ne znam ni tko je sta pisao niti koje su bile teme niti nista drugo.
    Ugl bila sam u bolnici u cetvrtak, provjerili mi cerviks, zatvoren je skroz i rekli mi javiti se za 2 tjedna za uvz. Eto to su novosti sto se nas tice. Bebe su aktivne pomalo svaki dan, malo se meskolje i namjestaju, malo plesu na mjuzu i tako. Uglavnom dobro nam je.
    Ja pomazem u radovima koliko mogu, ali vecinom sam glava operacije 😅😅
    Danas sam malo uzivala na sunceku dok je dragi kurio smece koje smo izvukli iz kuce i garaze i pokosenu travu 😁😁

Ma samo ti nama uskoci kad god mozes a ne da se brinemo di si neke od nas nisu na fb pa zato 
    I naravno prekrasni steee 😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.