Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    12. Listopad 2018. 13:31

Strudlica

Evo i nas sa kontrole
    Zatvorena, cerviks 3.5 i više ga neće mjerit,sve drugo super, momak je napredniji za 2 tjedna po mjerama, kaže da ne očekujem standardnu veličinu na porodu
    Tata je bio s nama i Petar nam je dao najljepši osmjehić na svijetu

😍😍

MareiKate
    12. Listopad 2018. 13:31

Bruna92

Joooj Ptico, Neda, Luks, sve diiiivne vijesti s pregleda 😍😍 diiivne bebice velikeee ❤️❤️
    Gledam sad uputnice koje mi je jucer dala ginekologica za stitnjacu sta idem svaki mjesec i malo se sokiram… Dosad mi je uvijek pisalo "nadzor nad normalnom trudnocom" i pogledam sad i pise "nadzor nad visokorizicnom trudnocom"… Wtf? Mislite da je mozda nesto pogrijesila pa tako stavila ili je to mozda sad zbog tjedana trudnoce? 😕

Bruna, ne znam da li to ima veze sa tom štitnjačom možda, baš sam nedavno ja pitala nešto u sličnom kontekstu, jer koliko sam shvatila kad krenemo u trudničku ambulantu ima obična ambulanta i za visokorizične trudnoće. Mene su zanimali kriteriji za visokorizičnu trudnoću pa sam našla da je to ako trudnica ima neku bolest koju trudnoća može pogoršati ili koja može pogoršati stanje trudnoće, tako nešto, pa možda zato. Ja sam rizična i zbog prethodnog spontanog pa nisam sigurna da li je štitnjača sama po sebi kriterij za rizičnu trudnoću pa je tako stavila jer ti se bliži vrijeme za TA...

Ana89
    12. Listopad 2018. 13:41

Ja sam u običnoj trudničkoj ambulanti već od 17. tt kao visokorizična. Jedina razlika između mene i drugih trudnica je što normalne  dođu u 36.tt. I pregledava ih tko je tamo, mene uvijek profesor primarijus i njegova desna ruka doktorica.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

busybee
    12. Listopad 2018. 13:44

Bruna, ne mora te to uopće brinuti. Tako meni piše prijeteći pobačaj, a imam školsku trudnoću baš po svemu, samo mi je zbog jedne kapljice smeđe krvi dala utriće na kratko korištenje u 2. mjesecu... baš to, možda ti je dala da ubrza nalaze.

Bruna92
    12. Listopad 2018. 13:49

Hvala cure! Ma eto, nije da se nesto brinem jer je jucer rrekla da je sve super i da nema nikakvu zamjerku ali me iznenadilo. Kroz cijelu trudnocu je sve u redu stvarno pa sam ostala malo paf...
    Ali nema veze, jos bolje ako ce to ubrzati nalaze 😊

luks
    12. Listopad 2018. 13:53

samo da javim, jučer smo mame spominjale, a danas pite... i ja zovem moju onako usput, i pitam šta je za ručak (a pomislila, ona često petkom pite razvlači) kaže ona evo pita zeljanica.... i ja šutim (a zna ona da ja priznam samo odkumpira). i sad me zove tata, ajd navrati na pitu, ostalo tijesta pa je jednu i tebi napravila   mame su baš zakon, ali koliko god da godina imaš!!

Lovre

MareiKate
    12. Listopad 2018. 14:13

Moji nalazi već stigli, ogtt dobar čini mi se. Prva i zadnja vrijednost 4,1 a nakon 60 minuta je 5,6.
    Krvna slika se malo popravila u dijelu koji se tiče željeza a muči me jedino urin... Sve je negativno, osim leukocita imam 100 onih jedinica, nema ovdje znakića a treba biti negativno, i dosta je zamućen, taman, i piše da ima dosta bakterija i sluzi. Ja nemam nikakvih simptoma neke infekcije, da li takav nalaz nužno znači neku infekciju ili je moguće to tako malo da se pošeremeti u trudnoći?

Ana89
    12. Listopad 2018. 14:17

MareiKate

Moji nalazi već stigli, ogtt dobar čini mi se. Prva i zadnja vrijednost 4,1 a nakon 60 minuta je 5,6.
    Krvna slika se malo popravila u dijelu koji se tiče željeza a muči me jedino urin… Sve je negativno, osim leukocita imam 100 onih jedinica, nema ovdje znakića a treba biti negativno, i dosta je zamućen, taman, i piše da ima dosta bakterija i sluzi. Ja nemam nikakvih simptoma neke infekcije, da li takav nalaz nužno znači neku infekciju ili je moguće to tako malo da se pošeremeti u trudnoći?

Napravi urinokulturu, znati ćeš bolje. Tako je meni bio na početku, 7tt. I onda sam radila urino nakon što sam 5 dana pila brusnicu. I čista je bila 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

MareiKate
    12. Listopad 2018. 14:35

Vidjet ću što će dok reći u ponedjeljak, ali nekako si i ja mislim da nije ništa ozbiljnije...
    Hvala 😘

_lily_0
    12. Listopad 2018. 14:35

Cestitke svima 
    Du prekrasne ste 😘😍❤️
    Klikerice sta rec osim kapa do poda svaka cast zeno blog je 🔝🔝🔝
    Eto na moju kilazu niko nis nije komentiro 
    Bilo me jako strah da se nisam pocela otvarat s obzirom na radove koje imam doma i koliko sam mozda i pretjerala i nisam bas mirovala kako i inace ali rezultat je Zatvorena hvala bogu...
    Nego cure pitanje sljedeca kontrola mi je za 4tjedna tada cu bit 29 tjedana jel moguce ako do sad nisam radila ogtt da ni necu ili neki imaju u praksi to radit predkraj iako meni ima vise smisla prije nego poslje neka me ispravi neko ako grijesim, eto meni se jos od 8tjedna nista od pretraga nije dalo da vadim iako se i pikam i svasta nesto jedino kaj redovno kontroliram je stitnjacu ali to vodi endokrinolog ali ovo tipa krvna slika brisevi ogtt  niko nis ne govori cak me niko nije pito ni dali imam krvnu grupu onak ?????!!! 
    Mozda u trudnickoj imaju drukciju politiku nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.