Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi_92
    10. Listopad 2018. 21:40

Zenske, pozdrav svima od nas dvoje, danas punih 32 tt 🤗 pa reko da se malo javimo 😂 

Kolačići
    10. Listopad 2018. 21:42

Na prošloj kontroli tlak nizak, šećer mi je konstantno nizak, čak i sad nakon ovih kila koje sam natukla. Trudnoća sve do sada školska. I razmišljam,  5 god smo se liječili u Petrovoj na kraju smo bebu dobili kao dar s neba, nakon 6 postupaka prirodnim putem, sad mudrujem da ove pretrage obavim u Osijeku kamo pripadam i  odmah se javim svojoj doktorici u Petrovu, mislim da bi me primili. Kad sam otkazala dolazak na postupak zbog trudnoće svi su mi se javili i stavili na raspolaganje, i sestre sa odjela i doktorica. 
    Javim kako sam prošla. Sad sam baš van sebe nekako. 

luks
    10. Listopad 2018. 21:43

baš ste se danas raspisale, pa sad dok sam sve pročitala... Zadranka naravno da imaš pravo na isplatu za neiskorišteni godišnji prilikom isteka ugovora, i ide sa zadnjom isplatom plaće. Tako da, ako znaš da je išla isplata plaće za 9.mjesec, onda ih zovi i provjeri zašto ti nije isplaćeno.
    Kolačići  nije mi ništa od toga poznato, ali svakako ako je dr procjenio, bolje da si u bolnici, a ti se umiri i proć će pretrage brzo, a i ako moraš tamo ostati, bolje i to  makar još koji tjedan. Sretno
    Mi zadnji vikend idemo u Zg, pa se vraćamo za malmicom i onda i ja krećem slagati sve, zasad je samo u kutiji 62/68 😊😊

Lovre

• nali
    10. Listopad 2018. 21:44

kolacici jesi vec imala visoki tlak? Kolki su ti izmjerili? i ja se bojim tih proteina u urinu. Drzim fige da bude sve ok 💜😘
    Barbie vaaauuu 😍 

Ana89
    10. Listopad 2018. 21:49

Anavi😍 Okrenut će se on kako treba već 😍
    Kolačići, tu smo, štogod možemo pomoći 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Kolačići
    10. Listopad 2018. 21:53

nali

kolacicijesi vec imala visoki tlak? Kolki su ti izmjerili? i ja se bojim tih proteina u urinu. Drzim fige da bude sve ok 💜😘
    Barbie vaaauuu 😍

Do sada čak i nizak tlak. Ovo nešto buknilo odjednom. Papire sam već spakovala a ne znam ti na pamet reći koliki je bio, nije previsok ali čim su se pojavili proteini njima dovoljno za akciju. Ma, i sama se tješim, bolje da sam u bolnici nego doma. Samo baš nisam oduševljena što je to Osječka bolnica ali kad je frka..... ipak je bolnica.

Pticaselicazgst
    10. Listopad 2018. 22:09

Allie komoda je lijepa 😍 s tom duplom hemnesicom sam se pocastila kad sam uređivala svoju sobu u zg-u, prekrasna je 🤩 ali da, skupa je ali mislim da vrijedi svake lipe 🔝
    Pticice hihihi daaa, idem ja tam gdje mi je sigurnije. 😅 nazalost previse losih iskustva i misljenje jednog od doktora u kojeg imam bezgranicno povjerenje da Split ipak nije opcija kad vec imam mogucnost rodit u Zagrebu 😊 nadam se da ce nam svima porod proc kako treba i kako si zelimo, da nece biti traumaticnih iskustava 🙏
    Kolacici nisam se susrela s tvojom situacijom, slazem se da ste u bolnici najsigurniji. Odradit ce ti sve pretrage i odlucit sta i kako dalje. Mislim da bez problema mozes otic u Petrovu, imas pravo izbora gdje ces se lijecit, pogotovo jer si trudnica. Nadam se da ce sve bit u redu i molim te obavjestavaj nas 😊 
    Anavi jako zgodna 😍

Maggie85
    10. Listopad 2018. 22:21

MessyBun

Hej, dosta toga su nam spomenuli već jučer pa ti već mogu odgovoriti. Ostalo ću pričekati ili, ako na koncu ništa ne kažu, budem digla ruku i pitala. xD
    1. Skin to skin je 45 min do 1 sat
    2. Ovo nisu rekli
    3. Nisu konkretno spominjali lopte, ali su rekli da nemaju alternativu rađanju na krevetu.
    4. Smiješ se kretati dok te ne prikače na CTG, ako sam dobro shvatila. Dakle, kad jednom uđeš u box, prikače te na CTG, onda si samo tamo. S tim da si me sad pokolebala i nisam sigurna jesam dobro shvatila.
    5. Ovo nisu spominjali, ali obratim pažnju.

Javim još sve kaj vele. Meni je pozitivno to što im je postotak epiziotomija 27 posto i rekla je doktorica da rade samo u slučaju da baš nema neke bolje alternative. Plus, reče ona da svi doktori pokušavaju ispoštovati sve iz plana poroda! Sto me se isto dojmilo.

I da, nosim curicu :)

Hvala ti puno na odgovorima. U vezi 4. pitanja za Merkur su rekli da smiješ šetati čak i s priključenim CTG-om u radijusu 2m, koliki je kabel, a ako moraš na wc, onda sve skinu sa tebe pa ponovo prikapčaju.
    U vezi 3. pitanja, znam da se svuda rađa na krevetu ležeći, samo me lopta zanimala kao mogućnost u satima pred izgon, dok se žena otvara.
    U Merkuru skin to skin traje 2h (u idealnim uvjetima, ako imaju mjesta) što mi puno znači obzirom da (barem su nam tako rekli) se oko 40. minute pokušava ostvariti prvi podoj, a u Petrovoj bi on onda trajao jako kratko, ili ga ne bi ni bilo. Jesu to šta spominjali, što se radi za vrijeme skin to skin?

Maggie85
    10. Listopad 2018. 22:42

Kolačići, vjerujem da će sve biti u redu. Samo mirno i polako. Šaljem pozitivne vibre!  💚💚
    Vana, i ja se veselim tvom pregledu kao da je moj obzirom da smo blizu po terminima. Meni nisu radili UZV prije 2 tj. pa ne znam težinu, a ovako ću zamišljati da smo tu negdje. 😊
    MateiKate, stavit ću ja sutra na ruku ljubičastu narukvicu koju je Truskawka napravila za nas s Merkurovog tečaja pa me nađi na tečaju u Sigetu da se upoznamo.

Klikerica
    10. Listopad 2018. 23:06

Ako je ovo morao biti dan za trudnicke failove,takav je bio i kod mene... razmisljam o Allie i kako je trazila dio usisavaca koji je nesvjesno bacila... pa kopala po smecu. Ja sam istu glupost danas napravila,i samo trudnocu krivim ...
    Isla sam promjeniti toner na printeru,i idem staviti novi,prije nekoliko tjedana sam bacila stari iiii skupa s njim i nosa u koji se toner stavi. Samo sto je moje smece otišlo davno sa smećarima... sada imam novi toner i trebam kupiti dio koji dodje 500tinjak kn. No... nije to sve! Ružičasta trenerka je završila u plavom vešu,pa je to sada ružičasto plava trenerka izgleda fuj. Ako tko ima ideju kako da ovo popravim javite.
    Ni to nije sve... muževa nova trenerka donji dio adidas,je završila u sušilici,mada lijepo piše da ne smije u sušilicu. Sada je 2 broja manja i skoro pa ju ja mogu nositi. Najbolja i najskuplja trenerka koju si je kupio...

Ne znam šta reći... idem spavati prije nego pokidam klokanicu...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.