Nali nisam u maloj u tisku sam radila....nisu bass mala firma...tako da def oni znaju sto mene spada samo se bojim toga isteka je ugovor i pojeo vuk magarca..ali necu im sati zasto i bi...nisan dana iskoristila...samo nezz jel se placa zaj.s placom il mozda uplata ide dr dan da se vidi da je to ipak placen godisnji odmor....sutra ih zovem def.i necu odustat..hvala ti Nali.
url=https://lilypie.com]
Barbie ja hocu tvoju sliku odmah sada nisi nam je poslala duuuuugoooo a tak me zanima rvoja busa 🙈🙈 Pepe bas je prava beba mis mali sada vec💙❤💙💙
Vanda divnaaaaaa busica
Barbie, da, sutra je novi dan. 😘 taj medo..predivan je. Bas predivan. Njezan. 🙂
Kani i zvrkice, vase kombinacije su mi odlicne. Jos nemam ta ludila u ovoj trudnoci, al s malim sam iz jedne ruke grizla jabuku, iz druge kapulu 🙄
Allie i ja se gasim Jamnicom. Ne pomaze bas. Zimska salama mi se vraca, a pojela sam dvije fetice 😒
Kani i zvrkice, vase kombinacije su mi odlicne. Jos nemam ta ludila u ovoj trudnoci, al s malim sam iz jedne ruke grizla jabuku, iz druge kapulu 🙄
Allie i ja se gasim Jamnicom. Ne pomaze bas. Zimska salama mi se vraca, a pojela sam dvije fetice 😒
Pticice😂😂😂😂jabuka i kapula,tako nekako imam napade .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Vana zgodna trudnica 😍😍
Hahaha cure, kako vam padaju na pamet ove kombinacije hrane 😂😂 bome ste sve fino izmjesale 😋😋
Barbie super je medek 😍
Allie da vrijeme bome leti, kod nas u stanu sve u kutijama, jedva cekam sve raspakirat 😊 dio cu nosit za zg, necu sve pa kad se vratimo u st cu sve uredit kako sam i mislila 🤩 koju si prematalicu uzela?
Barbie ja hocu tvoju sliku odmah sada nisi nam je poslala duuuuugoooo a tak me zanima rvoja busa 🙈🙈 Pepe bas je prava beba mis mali sada vec💙❤💙💙
Vanda divnaaaaaa busica
evo baš jučer stavila u našu fejs grupu.
usporedba prošlo ljeto vs. 31+2 😊
Barbiemama jakooo simpatican trudnicki trbuscic i figura za dest..Tila san te pitat ono sto si napisali trollati sad slucajno procitala i ono mislim se jesi ti to mislila na mene ili??Malo me zbunilo ono ne znam zasto bi netko tako nesto napisao i u jednu me zacudilo jer ono ti si ovdje bass neutralna i skrozz mi ok cura..Pa cisto pitanje bez ljutnje jel to bilo upuceno meni??
Barbie, di skrivas dijete, priznaj!!!!! 😃😉😂😂 izgledas ko bomba zeno, 😍😍😍di ti je drobciiiic???
Mamma, imas sliku barbie na fb, mislim na nekom jucerasnjem postu.
ptico, evo slika komode. Planiram jos uzeti onu duplu Malmicu i to je to. Muci me sto nije komplet sve, cak sam gledala i onu Hemnes duplu komodu, ali 1.900kn ne dam za nju. 😏
Luka ❤
Barbiemama jakooo simpatican trudnicki trbuscic i figura za dest..Tila san te pitat ono sto si napisali trollati sad slucajno procitala i ono mislim se jesi ti to mislila na mene ili??Malo me zbunilo ono ne znam zasto bi netko tako nesto napisao i u jednu me zacudilo jer ono ti si ovdje bass neutralna i skrozz mi ok cura..Pa cisto pitanje bez ljutnje jel to bilo upuceno meni??
ma ne, nije uopće tebi upućeno nego toj postavljačici teme. nisam ni pomislila da bi ti možda krivo mogla shvatiti, ali sad vidim da sam odmah ispod tvog komentara napisala.
otvara već mjesecima razne profile i pita jel trudna. uvijek isto. kao menga joj kasni ful puno dana, bude doktoru išla, ali još nije, test je nekako pokvaren, itd. znači, doslovno mjesecima to radi, samo s drugim profilima. pa ju pitam kako joj se da trollati. pitanje i jel uopće žensko. uglavnom, neka fakat poremećena. pa joj ne treba ni odgovarat, samo hranimo poremećenost.
Sortiraj odgovore
Najstariji