Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    11. Listopad 2018. 06:45

Jutro 😀

Uglavnom, svašta sam pročitala, ništa nisam zapamtila 😂😂

Sretno na pregledima, a Kolačić nadam se da je sve ok sada.
    Ne mogu vjerovati da ti je od niskog toka došao na visoki.
    Ali bolje da si tamo pod kontrolom 🤗

Ja još nijednom nisam piskila kod doktorice radi proteina u urinu, i jucer mi je javila da se javim nakon 4d uzv (tad cu biti 30tt) i da ćemo ako je sve ok sljedeći pregled zakazati između 34 i 35 tt. Malo mi to predugo, ali eto, ona tako radi.

Barbie, ti si čudo koliko si zgodna 😍😍

Mina93
    11. Listopad 2018. 06:52

Jutro 😍 
    Ajme klikerice mogu mislit kako se osjecas u vezi trenirke, ja sam tako jos prije 5g koristila na muzevoj trenirci od lidla odstranjivac mrlja(ostavila njegova mama kad su se odselili) na njegovoj maslinastoj hoodici, i to izaslo flekavo ono posvijetlio taj dio di sam stavljala odstr, ajme plakala sam ko kisna godina  em voli tu trenirku em je preskupa, i nista ja od muke u desigual i nasla mu jos jednu bolju i kupila, ono najskuplja stvar ikad xD sto je najjace nakon par pranja je ova trenirka prva dosla sebi i mrlje prosle tako da je kod mene sve dobro proslo osim sta sam ja spiskala lovu na novu trenirku al neka lijepa je i topla 😍
    Sta se tice lidla ne mogu ici odma od 8 pa se iskreno nadam da ce me nesto docekat, svima sretan ulov 💪💪
    I sretno danas na pregledima ❤️

AllieH
    11. Listopad 2018. 07:05

Jutro! 
    Vidjela sam neku zgodnu trudnicu, ali nisam zapamtila tko je u pitanju 🤦🏽‍♀️😍😍
    Anna, sto je malcu? Nadam se da ce brzo biti bolje. 
    Klikerice, toga je i mene bilo strah, da necu pronaci dio u smecu i onda morati kupovati novi. Srecom ssm ja dobro prosla. Tebe bss krenulo isto 👎
    Ptico, vjerujem da vrijedi hemnesica te love, ali ne znam koliko ce ta soba ostati u stanju u kom ce biti kad beba dodje. U ostatak stana mi se ne uklapa da bi je mogla kasnije negdje iskoristiti i onda mi je zato besmisleno toliko dati za komodu. A predivna je 😍
    Ana, kojom rukom tipkas i drzis mob najcesce? Meni to zna biti kad previse buljim u mob i predugo ga drzim u rukama. Kim Kardashian je zavrsila s karpalnim tunelom radi previse selfieja i tipkanja. 🙊🙈
    zvrkice, nisam ni ja piskila radi proteina, ne znam dal da pitam sljedeci put, ne bih htjela da ispadne da pametujem. 
    U Lidl jutros ne letim, ako bude cega kasnije, super, ako ne  - nikom nista.  

Luka ❤

Klikerica
    11. Listopad 2018. 07:06

barbiemama

dobro jutro 😘

spremne za pohod Lidla? 😂

Prijavljujem tulum od jutra u stomaku + jutarnji posjet lidlu. Ovoga puta hvatam i za frendice koje rade

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivylee
    11. Listopad 2018. 07:12

Jutro cure! 
    Kod mene krenuli predporodni snovi 🙈 Sanjam da sam rodila dvije curice, jedna crna i jedna plavuša, porod bio super, ali nikako s dojenjem, cijelu noć se mučim, a djeca gladna 🤣🤣🤣 Ajme majko mila lude podsvjesti 😵

MareiKate
    11. Listopad 2018. 07:25

Jutro cure,
    Kod mene noć nikakva, a jutro još gore :( rigoleto party :( evo pijem čaj od mente i nadam se da će se smiriti... ne znam jel zakašnjela reakcija na ono pokvareno jaje ili mi jučer nešto drugo nije sjelo...
    Sretno u pohodu na Lidl! I ja bi, al vjerojatno ću preležat dan do tečaja.

Duda
    11. Listopad 2018. 07:26

Jutro svima ☺
    Bas ste zgodne, Vana (i super za pregled) i Barbie (i medvjedić je predivan)!
    A kombinacije s linoladom, mmmmljac! 😁
    Sretno u navali na lidl, a i ako tko ima pregled.
    Kolacici, bit ce sve dobro, nek si ti tako pod njihovim nadzorom. Kako god da je tebi u bolnici, izdržat ćeš, samo nek nam bebač lijepo raste..
    Barbie, i mene već par dana muči taj nož, samo u desnom guzu..jedva hodam! Rekla mi je prijateljica da se njoj prva bebica tako smjestila na živac i do pred porod joj je ostalo tako i jedva je hodala.. Ja se nadam da nas neće to držati do kraja. Al svaka čast da možeš na posao tako.
    Klikerice, danas ce biti bolji dan, zato ga i pocinjes u lidlu 😉 Meni za sad samo ispadaju stvari stalno i nekad nesto zaboravim.

Ana89
    11. Listopad 2018. 07:41

AllieH

Jutro!
    Vidjela sam neku zgodnu trudnicu, ali nisam zapamtila tko je u pitanju 🤦🏽‍♀️😍😍
    Anna, sto je malcu? Nadam se da ce brzo biti bolje.
    Klikerice, toga je i mene bilo strah, da necu pronaci dio u smecu i onda morati kupovati novi. Srecom ssm ja dobro prosla. Tebe bss krenulo isto 👎
    Ptico, vjerujem da vrijedi hemnesica te love, ali ne znam koliko ce ta soba ostati u stanju u kom ce biti kad beba dodje. U ostatak stana mi se ne uklapa da bi je mogla kasnije negdje iskoristiti i onda mi je zato besmisleno toliko dati za komodu. A predivna je 😍
    Ana, kojom rukom tipkas i drzis mob najcesce? Meni to zna biti kad previse buljim u mob i predugo ga drzim u rukama. Kim Kardashian je zavrsila s karpalnim tunelom radi previse selfieja i tipkanja. 🙊🙈
    zvrkice, nisam ni ja piskila radi proteina, ne znam dal da pitam sljedeci put, ne bih htjela da ispadne da pametujem.
    U Lidl jutros ne letim, ako bude cega kasnije, super, ako ne - nikom nista.

Desnom. Ali sad sam ok, prošlo je skroz . "Prekinula"sam malo dotok tamo do šake, iznad , a muž je " namjestio" rame.  To je trik koji je sveki pokazao doktor za karpalni tunel. Nama je to sad normalno zbog vode u tijelu u tunelima.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Jagodica86
    11. Listopad 2018. 07:41

Dobro jutro svima, evo ja sam čak navila alarm za lidl, sad se ustajem i pravac. 
    Moram potkošulje i grudnjak uzet za sebe, čula sam da su super. I za malca svašta. 
    Kolačići drži se i samo se opuštaj, bit će bolje i tebi i bebi, pozitivne misli. Vjerujem da si u šoku, svatko bi bio.. Neka tamo paze na tebe i naprave pretrage što treba pa da bude sve ok.
    Meni je jučer bio neki bzvz dan, vjerujem da će danas biti bolje... 
    Cure super sve izgledate, super se sve držimo s našim buhtlicama 😊😊 baš krasne trudnice sve redom

Bruna92
    11. Listopad 2018. 07:47

Jutroo svima, evo i ja sam budna... Tusiranje, pranje kose, depilacija... U 9i30 imam pregleeed 😍
    Kolacici, drzi se, bit ce to sve u redu. Bolje da te na vrijeme detaljno pregledaju u bolnici a ako ne budes necim zadovoljna lako mozes otici u Petrovu...
    Ana, meni zna desna ruka utrnuti ali samo dok spavam, nije inace po danu..
    Salatice, nek je muzu sretno na poslu 😊 to ga ti otpratila da svi vide da ima trudnu zenu i da ga ne diraju? 😂 Salim se malo, nemoj mi uzeti za zlo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.