Ima li jos zombie-ja? Digla se na piš-piš, onaku polunesvjesna, u polusnu. Vratim se spavati, i Antonela podivlja. Znaci, tulum. I ćao. Budna sam ko zec.
Ima li jos zombie-ja? Digla se na piš-piš, onaku polunesvjesna, u polusnu. Vratim se spavati, i Antonela podivlja. Znaci, tulum. I ćao. Budna sam ko zec.
Da da, imamo i mi tulum 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ima nas još... mm navio grijanje i zaspao u boravku u gaćama, ja u sobi ukuhala. Dok sam stabilizirala grijanje, obavila piš i njega natjerala u krevet... Nema šanse više zaspat, a on naravno evo spava i dalje ko kanta 😁
Maggie, javim ti se sutra, muž je dobio dopuštenje za izaći s posla!
Evo cure cijelu noc budna sa malim zavrsila u zaraznoj on spava ja se nemogu namjestiti nadam se da ujutro idemo domeka a ovaj u trbuhu lupa liga lupa
Jutroo 😊
Ja pratim muza na posao. First day 😊😊😍😍 Bas mi je sladak (ono donesi keša slatkice haha 😂😋).
Barbie,
sjetila sam te se sinoc, ustala malo prozujati po dnevnom, cijeli dan lezala, i vuce me samooo da sklonim visak sa radnog stola, znaci to su papiri u pitanju i to ne puno, ne tesko i krenu me kociti desna strana zadnjice, kuk ili sta vec haha. Nije strasno i nesto bolno bilo, ali reko na ovo Barbie i ostale cure misle vjer (samo dosta bolnije sigurno). Ah, ma ko ce stajati i hodati 10 min, taj nenormalan napor hahah 🤣
Sta se desava u Lidlu, neka rasprodaja opet?
Uzivajte 😊 I srecno svima na pregledima😘😘
Sretno curkama u pohodu na lidl, ugrabite sve sto ste si zamislile 😁 Cak idem i ja, nadam se da cu izdrzat.
Salatice- u lidlu je baby robica i za trudnice ima nesto. Sretno muzeku prvi dan na poslu.
AnnaO- zasto ste na zaraznoj? Jel sad bolje?
Sretno svima na pregledima.
Ja budna od 3.. Mozda zbog uzbudnja sto idem van stana nakon tjedan dana. 😆
joj Salatice, kolje me lijevi guz već dva tjedna i ne prolazi. doslovno 0-24 h osjećam kao da imam nož u guzu. i tak hodam okolo. svaki dan se nadam da ću se probuditi otkočena. ali ništa 😪
Ima ikoja iskustva s trncima u desnom ramenu, šaki i ruci cijeloj općenito? Samo jedna ruka, uvijek desna.
Danas me malo čopilo malo. 😗😆
Ja baš sam pisala par stranica prije. Ali to više nisu trnci nego ne osjećam desnu ruku hh.
Jutrooooo 😊 nenaspavana sam skrooooz, al zato imam volje 😎 danas je mami rodendan pa sprema rucak. Mljac 😅
I danas je Lidl. Ja se optimisticno nadam da cu naci nesto oko 1h popodne, hahaha. A prije ne mogu nikako 🤷♀️
Anna sto je malcu?
Sortiraj odgovore
Najstariji