Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    10. Listopad 2018. 20:45

Isla cirnut tamo na temu di se vidi pod tom vrazicom kako li vec...strasnoooo curu ju bass pitala da joj se cini da je jednom imala poz.test i sto bilo s njim..zenska je bolesna..stvarnoooo....Bozeee kakvih nas sve ima...Eto dobro da i znam necu vise uopce komentirat takve postove cim vidim ovakve ludosti...Hvala cure za savjete za go sutra cu zvat i sve provjeriti...Nadam se da cu uspit i nesto postici..

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    10. Listopad 2018. 21:00

i ja išla vidjet tu temu. prebolesno fakat. 

barbiemama
    10. Listopad 2018. 21:01

hvala vam svima na lijepim komentarima ❤️

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 21:07

Barbie, 
    medooo 😍 Bas je sladak 😊 Ova moja ako bude kao mama, sve ce lutkice sisati, operisati, cak i paliti hahah 😶 imala sam fazu piromanije kad se dokopam upaljaca 🤣🤣🤣🤣
    Vana, 
    cekamo sutra vijestiii 😊 Da vidimo koliko je bebe u 35 nedeljiii 😍 Ima 2500 kontam. 
    Evo Lene razigrala se, hoce da izadje hahaha 🤣 Prazna mi baterija i prenosni punjac :( sve sam stukla, necu se moci druziti jos puno veceras 😭

Kolačići
    10. Listopad 2018. 21:07

Hej curke, nisam u toku zadnjih 10-ak stranica. imala sam pregled u 6h večeras, beban se okrenuo, i to je jedina dobra vijest. Od kada sam došla doma pakujem se za bolnicu. Proteini u urinu, visok tlak, dobila 7 kg u mjesec dana... jedino pozitivno je da ne otičem, da još i vodu zadržavam morala bi na održavanje. Ovako idem par dana na detaljne pretrage.
    Ima li koja s tim iskustva? Doc me uplašio kad je rekao da ako me ne stabiliziraju bebean će morati hitno van.

Ptičica
    10. Listopad 2018. 21:20

Kolacici neznam nista o tvom stanju da.mogi dati savjet, ali pokusaj sto mirnije. Lakse ce te stabilizitati ako i ti suradujes i vjerujes u najbolji ishod. Javi nam se, sve ce bit u redu.

du1988
    10. Listopad 2018. 21:23

barbiemama, medo je predivan! a i trbuh 😍 isto kao i vanin! tipkate sve u 16 danas, tesko mi vas je popratiti, ali pokusat cu drzati korak koliko stignem iz Deutschland! kolačići, nek si ti njima pod nadzorom i ako treba, budi do sigurnih tjedana tamo! Cura koja je bila sa mnom na IVF-u je jucer rodila blizance! Ostavili ju u bolnici nakon GUK profila (otkrili neke probleme s jetrom, mislili na hitan carski). Na kraju bebice dogurale do punih 37 tjedana i jucer stigli! Sretno i u dobrim si rukama ❤️

• Kani07
    10. Listopad 2018. 21:24

Kolačići

Hej curke, nisam u toku zadnjih 10-ak stranica. imala sam pregled u 6h večeras, beban se okrenuo, i to je jedina dobra vijest. Od kada sam došla doma pakujem se za bolnicu. Proteini u urinu, visok tlak, dobila 7 kg u mjesec dana… jedino pozitivno je da ne otičem, da još i vodu zadržavam morala bi na održavanje. Ovako idem par dana na detaljne pretrage.
    Ima li koja s tim iskustva? Doc me uplašio kad je rekao da ako me ne stabiliziraju bebean će morati hitno van.

Kolačići

Hej curke, nisam u toku zadnjih 10-ak stranica. imala sam pregled u 6h večeras, beban se okrenuo, i to je jedina dobra vijest. Od kada sam došla doma pakujem se za bolnicu. Proteini u urinu, visok tlak, dobila 7 kg u mjesec dana… jedino pozitivno je da ne otičem, da još i vodu zadržavam morala bi na održavanje. Ovako idem par dana na detaljne pretrage.

Nisam upratila pa jesi prije imala tlak,koliki je da je alarmantno odjednom,bolje da ides u bolnicu da vide uzrok.
    Polako bit ce sve ok

💜Karla💜Nicol💙Anton

Sunflower! 🌻
    10. Listopad 2018. 21:26

Kolacici, ni ja ne znam nista o svemu tome ali nadam se da ce sve biti u redu 😏 😘
    Barbie, trbuh ti je cudo 😍 i medo je presladak 🙈
    Pepe, i mom muzu rodendan 14.12. 😁 
    Vana, i mene zivo zanima kak je situacija kod tebe, javi sutra obavezno 😁
    Mislim da je to sve kaj je moj trudnicki mozak popamtio 🤔
    Ja ovih dana obavljala babinja, u pon bila sa svekrvom kod muzeve rodakinje, a danas kod frendice iz srednje, stvarno sad vec jedva cekam rodit kad sam vidjela te male smotuljke 😍 

Ana89
    10. Listopad 2018. 21:28

Kolačići, mislimo na tebe i šaljemo zagrljaje!!! Samo slušaj doktore, bit će sve u redu😍😍😍😍

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.