Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    10. Listopad 2018. 20:33

Tonka185

Barbie, di skrivas dijete, priznaj!!!!! 😃😉😂😂 izgledas ko bomba zeno, 😍😍😍di ti je drobciiiic???

haha a vidi se više navečer kad se pošteno napušem od hrane 😂 

AllieH
    10. Listopad 2018. 20:33

barbie, divotice jedna 😍😍😍
    A za tu trollicu sam jucer pisala, toliko me zivcira zena i zao mi je cura koje joj uopce odgovaraju na postove. Prebolesna osoba. 

Luka ❤

zadranka86
    10. Listopad 2018. 20:35

Hahahah...ja ono gledam mislim sto je sad ovo.hahabha..ma neee to nisi ti mislila meni mislim zasto i bi ono samo sam curi kao dala svoj savjet i misljenje..Ali opet ono ....reko ma pitat cu je...a takoooo a nisam znala....znaci neka luda onda...A da sam znala ne bi ni pisala..A iskreno onako sve sto je napisala neke rijeci su mi ono isto malo....hmmmm...pitas misljenje i onda ono nisam tila cuti to ja isto mislim da jesam meni dragi rekao da sjajim..ono ....wtf...ahhahha..ok.....kisss za tebe

url=https://lilypie.com]

barbiemama

AllieH

barbie, divotice jedna 😍😍😍
    A za tu trollicu sam jucer pisala, toliko me zivcira zena i zao mi je cura koje joj uopce odgovaraju na postove. Prebolesna osoba.

i ja sam joj jednom, ne kužeći, odgovorila. ali odmah sljedeći put sam skužila da je troll koji otvara non stop profile i postavlja jedna te ista pitanja. s tim da je ovo zadnje dno dna. žena je s kemijskom olovkom povukla drugu crtu preko testa za trudnoću. ono, pitam se koliko moraš biti lud da ideš kupovati test za trudnoću kako bi s tim mogao trollati po internetu 🤪

m.girl6

zadranka86

Nali nisam u maloj u tisku sam radila….nisu bass mala firma…tako da def oni znaju sto mene spada samo se bojim toga isteka je ugovor i pojeo vuk magarca..ali necu im sati zasto i bi…nisan dana iskoristila…samo nezz jel se placa zaj.s placom il mozda uplata ide dr dan da se vidi da je to ipak placen godisnji odmor….sutra ih zovem def.i necu odustat..hvala ti Nali.

To mora ici sa placom, a ne posebno nikako. Godisnji odmor je isto dio place. A na platnoj listi se ionak sve vidi kaj je bolovanje a kaj placa tj redovan rad ili godisnji. 

Noa 💙

m.girl6
    10. Listopad 2018. 20:37

Barbie prezgodna kao i uvijek 😍
    Vana slatka busa, super isto izgledas 😍💖

Noa 💙

AllieH
    10. Listopad 2018. 20:38

barbiemama

i ja sam joj jednom, ne kužeći, odgovorila. ali odmah sljedeći put sam skužila da je troll koji otvara non stop profile i postavlja jedna te ista pitanja. s tim da je ovo zadnje dno dna. žena je s kemijskom olovkom povukla drugu crtu preko testa za trudnoću. ono, pitam se koliko moraš biti lud da ideš kupovati test za trudnoću kako bi s tim mogao trollati po internetu 🤪

I sad cak nisam ni mislila na tu kojoj si ti odgovorila. Pogledaj temu Tko planira i radi na bebi, tamo ureduje pod nickom Vrazicak. Preprebolesno. 

Luka ❤

zadranka86
    10. Listopad 2018. 20:38

A nezzz sto reci..vidila san i ono...izgleda ko da je kemijskom al opet si mislim ko bi bio toliko munjen...ali ocito san ja preee naivna ima u danasnjem svitu svakakvih poremecenih budaletina ..a ako to radi e onda je stvarnoooo poremecena osoba..ruzno za reci ali brate sto drugo more covik onda reci na to...

Ptičica
    10. Listopad 2018. 20:42

Barbie ti si fenomen! Koliko god mi je prekrasan veliki raskosni trbuh, toliko mi je prekrasan tvoj proporcionalni prezgodni trbuh. 
    Ptico bjezis u Zg, ha? A u Splitu rodiliste glanjc novo. Jesi poluđela? 🤯 hahaha, salim se. Ja bi najradije u Svicarsku isla 😜

Ana89
    10. Listopad 2018. 20:43

Svašta po tom netu 😅😅😅. Sad sam se probudila. Baš sam bila krep krep. Mene malo zabolilo grlo. Valjda će biti dobro. 😊 Opet su promijenili raspored programa na TV-u. Baš me ljute 😅😅😅. Ne ljutiti trudnicu 😆

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.