vana, drzim fige da je ovo bio zadnji GUK profil! Bome blizi se prvi izvjestaj iz radjaone, a kao da sam se jucer prikljucila forumu 😊😊
Znam kako ti je! A tek za mjesec dana postaje "najzanimljivije". Upoznavanja prvih podstanara 😍
Ivylee prava curica,jos samo malo i tu je😍😍😍😍
Vana bit ce to sve u redu. Ako je manji uvijek za isti period nije mi jasno kako to vode kao zastoj u razvoju. Bitno je da se sve razvija kako treba,da su svi organi na broju,i bit ce u redu😍😍
Hahahaha Du ako saznas neke nove samo salji,hahaha haramo punim😂😂😂😂
Salatice doc ce linija opet na ssvoje. Bitno je da Lena napreduje,i da se rodi ziva i zdrava... a kad ona dode sve ce bit lakse,kad te krene trenirat imat ces ti bolju liniju nego tada😂😂
Curke bok, vidim dosta nas je u radovima, mi mijenjamo ulazna vrata i prozore, stolarija nam je bila vec dotrajala do te mjere da je prosle god snijeg ulazio unutar prozora, znaci komasad samo treba izdrzati te radove koji ce se malo oduziti jer muz sam sa svekrom sve radi, pa koliko ce stizati nakon posla.. Ja nemam problema sa nesanicom ali bome zgaravica u zadnje vrijeme gotovo svakodnevna i koliko sam skuzila neovisno o tome sto jedem taj dan.. Super ste mi sve, zgodne trudnice i super ekipa, bas mi dobro dođe procitati sta pisete, vidim da nisam sama a i dobro se nasmijem. U petak mi je pregled i nadam se da je dolje sve i dalje cvrsto i zatvoreno jer sad nekako nebi podnijela mirovanje.. Ali Boze moj, sve za bebicu.. Poz svima i
Vana, ovdje svi kazu, a i frendici koja je vodila trudnocu u Petrovoj kako se zastoj u razvoju vodi tek ako je razlika veca od 2 tjedna, nije mi jasno zasto te bespotrebno brinu.
salatice, bome si avioncic!
Cure, jos jednom svima od srca hvala na svim rijecima utjehe i iskustvima, bas ste posebna sacica zena. 🤗 Citam i druge teme, ali mi djeluje da je kod nas bas nekako najtoplija atsmofera. Nije sto ste moje, al najbolje ste ❤
Luka ❤
Evo mene s pregleda: bembolica super, 2200 g taman za tjedne, ima rupicu na bradi ❤️ Ja zatvorena, vode dovoljno 👌 Za dva i pol tjedna idem opet i tada radim bris na streptokok. Sve mi prebrzo leti u ovoj drugoj trudnoći 😲
Ajme predobro, ne mogu vjerovati da prvi bebaci tako brzo stizu 🤩🤩🤩🤩
Luka ❤
Hej, cure. Tu sam ja, u zadnje vrijeme sam stalno u zaostatku pa taman dok procitam sve, ima par novih stranica i nikako se ukljucit.
Sve je po starom, beba raste, i dalje je manji za 10 dana i dalje se piše taj zastoj u rastu. U četvrtak imamo ooet UZV pa ćemo vidjet.
Danas sam nosila uzorke za GUK profil na VV i od prosli put sam se udebljala 3.5kg pa je sestra rekla da je to previše (mislim da je skužila žena da se ne držim baš one njihove dijete 🙈🙈), ali ja se nekako ne zamaram kad su mi svi GUK profili bili ok. Ak bude i ovaj uredan, više ne moram nositiii 🎉🎉
Super su mi sve komodice, krevetići, robica, trbuščići, ali def su mi najsuper ove cure koje se nađu ispred Ikee 😁😁
Što postoji opcija da VV pusti prije kraja??? Ja idem sljedeći tjedan sa 34+3 opet, i računam da će me tražiti i poslije, a svi profili uredni. U prvoj trudnoći sam zadnji nosila sa 39+4 😲😲😲
Kad bi me pustili bila bih najsretnija trudnica na svijetu 🤣😇
Hahahaha, potrudicu se da spadne, ipak ne mogu bez slatkisa ahahah, znaciii moram mrsaviti da pada inzulin 🤣
Ja cijeli dan lezim i ustacu, malo sobu spremiti, u smislu stojim i stvari motam, bacam na pranje, ne saginjem se, ne dizem tesko i nmg, bole ledja, napustila sam. Ali dobro, taman imam svaki dan zanimaciju pola sata, spremicu do novembra 🤣 A pomoce svekrva sve spremiti, SZUZ na pauzi dok ne spremi sprat (jesam pas) hahaha, ali nmg da mi stvari premata i gleda sta bi osvjezila, too samo ja mogu.
Jooj, ladno mogu krenuti porodi brzo 😶😶😶 Koja li ce prvaaa, najezila sam see 😍 Ovih par cura sto prednjace, 33 plus, ladno za 3 nedelje mogu 😶 Eto togaaa ❤️
Vana, ovdje svi kazu, a i frendici koja je vodila trudnocu u Petrovoj kako se zastoj u razvoju vodi tek ako je razlika veca od 2 tjedna, nije mi jasno zasto te bespotrebno brinu.
salatice,bome si avioncic!
Cure, jos jednom svima od srca hvala na svim rijecima utjehe i iskustvima, bas ste posebna sacica zena. 🤗 Citam i druge teme, ali mi djeluje da je kod nas bas nekako najtoplija atsmofera. Nije sto ste moje, al najbolje ste ❤
Da, ovo si bas u pravu. Skicala sam zimsko- proljetne, bliza sam im terminom i mislila sam se prikljuciti i njima, ali nemogu. Nemam vremena na dvije strane, a ovdje sam stvarno naisla na toliko podrske od samog pocetka da...imala bi osjecaj da sam vas izdala 😅
Tako da, stvarno, super smo ekipa 😎
Duda, uzela sam veličinu 50 pa ćemo vidjet. Ako rodim diva, j... ga, smišljat ćemo nešto u hodu 😁
Mina, hvala za objašnjenje, skroz ima smisla! 😃
Ja sam sad pročitala 50 str. zaostataka kod jesenskih - divno je vidjeti kako im stižu bebice, nekad i 2 na dan. Rekla bih da bacimo neku okladu na jednu od nas, koja će prva u rodilište, ali mene trta da ne budem ja 😂🙈
AllieH, zaboravila sam ti javiti, nestala je crta na parketu i kaj je najbolje, ipak je muž ribao! 😹
Ja sam krečila, a on je čistio, jer ja ne mogu biti tako dugo sagnuta. 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji