Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    09. Listopad 2018. 20:42

Salatica9192

Klikericee,
    odlicnoo 😎 Najsladja hrpaa stvariii 😍 Sta ti jos fali?

Kupili smo krevetić, malm komodu i prematalicu, ali to je još u spremištu u kutijama, nisam došla do faze sastavljanja. Također kada majstor dođe, onda će mu staviti karnišnu i dječje zavjese. Moja mama šije predivan svijetloplavi baldahin, onaj od stropa do poda. Prošli tjedan sam izabrala materijal, jer ništa od ovih kineskih kombinacija mi nije dolazilo u obzir. Našli smo čak i kroj.
    Ono što nismo još kupili, a u planu je:
    kolica (čekamo popuste u 11 mjesecu)
    torbu/ruksak za pelene (ne mogu se odlučiti koji da naručim)
    grudnjak za dojenje (nemam pojma koji broj da uzmem, pa još čekam) Trenutni pomak kod mene je sa 75A na 75B 
    AS Maxi cosi ću sutra dobiti od frendice, sa adapterima i ostalim...
    Near to me krevetić nismo kupili - isto čekam popust + čekam da se odlučim koji želim, jer se još nisam odlučila, pa još uvijek proučavam.

Obavila sam šoping u DMu, sve ono što je bilo u tom DMu. Tu mi fale pelene za bebu i mamu. Ostalo mislim da više manje imamo. Mada ću ja sigurno još naći nešto što nam treba.
    Odlučila sam se da izdajalicu neću kupiti, dati ću sve od sebe da se masiram i da to izdajanje ide ručno, ako bude drama, poslati ću muža u ljekarnu da kupi aventovu i to je to. Dežurna ljekarna mi je 2 minute od stana.
    Nismo još kupili odijelo za muža za rađaonu. I tak... više manje, ostale su sitnice.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Tonka185
    09. Listopad 2018. 20:50

Pozz cure
    Klikerica, kakvi ce biti popusti na kolica u 11.mj? 😬😬😬😊😊

Jagodica86
    09. Listopad 2018. 20:51

Klikerice, kakvo odijelo za muža? Zar ne dobije u bolnici ono neko jednokratno? 

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 20:52

Klikerice,  
    a super ste to rijesiliii 😍😍😍🤗 Ja bas sad kontam finalni spisak sastavljati xD Da sve kupim, jer cure moje, ja se definitivno necu moci kretati kroz mjesec dana 🤣😶 Dzaba ako mi odobri aktivnost, kad ja necu moci hahahahaah. Bas znam osjetiti pritisak dole neki i bol u ledjima cim se malo podignem, a beba duplo veća treba biti 😶
    Za torbu, meni ce kuma uzeti u Austriji, tj dog smo se. Ali poznavajuci nju... Nece se to njoj dati traziti mozda hahaha. 

I da li je rano da kupim i Mustelu, pelene? Da ja to sve uzmem i fino samo krevetac i dusek ostanu za novembar. I da, jednu posteljinu kupujemo, kako to ide? 

Klikerica
    09. Listopad 2018. 20:54

Tonka185

Pozz cure
    Klikerica, kakvi ce biti popusti na kolica u 11.mj? 😬😬😬😊😊

Predbožićni popusti od 15.11. već kreće "Božić u Hrvatskoj"
    Blackfriday popusti - zadnji četvrtak u 11.mj.
    Popusti do isteka zaliha - svi u tom razdoblju čiste skladišta zbog bolje bilance na kraju godine, pa i cijene znaju biti dosta niže, makar 20%
    Ako ništa od toga, uvijek imamo City centar žutu srijedu  Zato uopće s kolicima ne žurim, našla sam u ostalom ista na njemačkoj stranici u sklopu sa svim zimskim dodacima za skoro istu cijenu.

Klikerica
    09. Listopad 2018. 20:55

Jagodica86

Klikerice, kakvo odijelo za muža? Zar ne dobije u bolnici ono neko jednokratno?

na tečaju su rekli da trebamo uzeti u ljekarni

Tonka185
    09. Listopad 2018. 20:57

Klikerica, hvala ti na informaciji obratit cu pozornost 😉😉😘
    Super ste se opremile cure, meni stalno nesto pre rano, tek 20.tjedan pa kao necu jos.ali bilo bi mi pametnije ove sitnice vec poceti 😕 pratim vas pa cu i inspriaciju dobiti sta da uzmem sve 😬😆

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 20:57

Jao Klikerice,pa ti imaš skoro sve 😀
    Mene hvata panika jer ja nemam skoro nista 😂😂

sutra je Ikea na redu, online 😂😂😂😂

Klikerica
    09. Listopad 2018. 21:01

zvrkica

Jao Klikerice,pa ti imaš skoro sve 😀
    Mene hvata panika jer ja nemam skoro nista 😂😂

sutra je Ikea na redu, online 😂😂😂😂

Ali stvarno sam ja to sve mic po mic... evo od kraja osmog mjeseca, to je išlo tempom... aj da vidim posteljine, pa sam proučavala tjedan dana samo to... i tako laganini, kako sam mogla... odeš u Lidl jedan tjedan, pa sljedeći tjedan naklikam H&M, i tako malo po malo... sada proučavam ukrasiće za zid sobe i police, i općenito home decor. Svaki tjedan nešto pomalo... i tak... uživam u svemu tome!

Vana11
    09. Listopad 2018. 21:09

Ma i ja se nadam da je lažna uzbuna i da će sve na kraju biti super. A barem se vidimo svaka 2 tjedna, čujem da je ok i to je pozitivna strana 😊 hvala vam svima na ohrabrenju!
    Šta se tiče guk profila na VV, danas mi je tako rekla sestra, a vidjet ćemo kad dođu nalazi...
    I ja sam među prvim kandidatima za izvještaj iz rodilišta 🙈 moram priznat da mi nije bilo svejedno kad sam pročitala da je jedna koja je isto u 34.tt  (oprosti, nisam zapamtila tko) napisala da joj se spustio trbuh i da bi moglo to kroz 2 tjedna 😲 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.