Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    09. Listopad 2018. 19:00

Klikericee, 
    odlicnoo 😎 Najsladja hrpaa stvariii 😍 Sta ti jos fali? 
    Ana, 
    jao bas su te iscrpili bili 😯 Nemoj ispod 50 da ides. A ja kazem da svako ima svoju najljepsu kilazu. Meni je od 63-65 najljepsee i najzgodnije se osjecam. Dok moja drugarica sa isto toliko kilograma je vec nekako punacka, ima stomacica tad, a druga drugarica premrsava po meni sa toliko hahah. Znaci nas tri, jednoj stoji 55-57... meni 63-65... i trecoj 70-72 i sve tri cemo biti zgodne (na svoj nacin) , a pazi razlike u kilazi xD 

• Enna010
    09. Listopad 2018. 19:11

Ana svaka ti cast na borbenosti💪🏻💪🏻 Uskoro ce bebica uciniti da sve lose ode u zaborav a lako cemo za kilazu to je glupost samo neka se zdravo

• Strudlica
    09. Listopad 2018. 19:20

Ma odu kile i u minus kad beba dođe, istopila se to taj čas. Ja sam u jednom trenutku bila i sama sebi premršavo kolko to ode, sad me sve strah kad bude drugo  nije toliko problem to isto pitanje nego se lijepo zategnuti kad omlohaviš haha

Ana89
    09. Listopad 2018. 19:24

Hvala vam cure! Svi smo mi borci kad treba, vjerujte mi 😎😎😍. Instinkt za preživljavanje ☺️
    A za zatezanje se ne bojim, mlade smo 😁😀 Bučice, nošenje i dizanje bebona, smršaviš i vratiš mišiće in no time 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    09. Listopad 2018. 19:38

mene strah da će mi sve ove kile ostati, a nisam bas za dijete..vjezbati da..ali dijete... kad bi dosla do 70kg opet to bi mi bilo super...muž mi je full u treningu i trener je ali sta mi to znaci kad volim papati 😁

mmama2
    09. Listopad 2018. 19:39

Slazem se za kile,.uopce nije problem izgubiti ih, ide vecina na porodu, al ostaje mlohavost, o sisama do pupka da ne pricam😂😂 sve je objeseno i nikakvo

url=https://lilypie.com]

Duda
    09. Listopad 2018. 19:40

Klikerice, divna hrpa, skupili smo svaštaaa 😉
    Curke, brinut ćemo poslije za figure, bitno da nam stižu naši malci uskoro. Hmm..al stvarno za koji tjedan već kreću vijesti iz bolnica 😍😍 Tko su nam prvi kandidati po terminu?

• Strudlica
    09. Listopad 2018. 19:46

mmama2

Slazem se za kile,.uopce nije problem izgubiti ih, ide vecina na porodu, al ostaje mlohavost, o sisama do pupka da ne pricam😂😂 sve je objeseno i nikakvo

Hahaha nećemo im ubijat optimizam  kile odoše,ali salašce i celulitić ostaju hahahahaha a ja nisam imala tu mogućnost odvajat vrijeme za sebe da bi kvalitetno vježbala pa da to bude kako bi htjela .Najbolje mi je kad rodiš pa trbuh još ostane barem 2 tjedna koda nisi ni rodila, malo manji bude pa se samo u to čudiš šta je to 

Pticaselicazgst
    09. Listopad 2018. 20:03

Barbie i Maggie hvala vam na info 🤗 budem ih zvala pa cu se jos raspitat kako bi to islo s obzirom da trudnocu vodim u st. 😊
    Meni su Maggie i Ivylee prve na popisu, pa cemo vidit koja ce prva 🤩 al da to je tako brzo, ja jos ne mogu vjerovat da za 2 mjeseca moj zivot vise nece bit isti 😍
    Kile, celulit i objesene cice 😁😁 ne zelim sad o tome razmisljati, sta bude bude iako se nadam najboljem. Kile i celulit cu rjesit, najvise me muce objesene cice 😂😂 nadam se najboljem 😅

Klikerica
    09. Listopad 2018. 20:10

Najljepše ženske ruke koje sam ikada vidjela ima prijateljicina mama,majka šestero djece. Kakve bučice,imala jenona cijeli zivot svakodnevne žive bučice. Žena u 50. godini izgleda fit i vrhunski,i jos uvijek radi... i uopce se ne stresira. To je entuzijazam i pozitiva. Nije imala vremena za teretanu,ali nema uopce nikakve naznake na prvu da ima iza sebe tolike trudnoće. Niti u struku niti rukama niti dupetu. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.