Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    07. Listopad 2018. 21:00

Cek du znaci ima u sk.za svirati klavir kao slobodna aktivnost...jaooooooo...pa eto nisan imala pojma..jer moja cura sanja o klaviru....njoj to ono tako privlacno i uvik mama kupi mi klavir..hahah reko kao da je on 10kn.eto to je jedna korisna jakoooo informacija....du bass ti hvala na informacijama..i eto tko zna u skoroj buducnosti ce mo se i upoznati...basss lipo eto....😚😚😚

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    07. Listopad 2018. 21:02

Hvala vam na komplimentima. 😙
    Ja radim popis za lidl za cetvrtak i u utorak narucujem mickey mouse torbu za pelene sa alija i cekam da nas zovu za kindic i kolica. 😍

Noa 💙

zadranka86
    07. Listopad 2018. 21:04

Tonka 185 dobrooo dosla..skicnem ja i na vasu temu..i pretpostavila san po nekim tvojim postovima da si blizina Biograda...hahahah..ali ono tihi promatrac sa strane...inace ja i ti prave susjede..Polaca od mene 10min.skoro da bi mogle i kavicu....par puta san isla u Polacu kod jedne plave cure zene sto je radila doli u Bg. U frizerskom...inace jakooo dobra frizerka moram pofalit..onako usput😉😉

du1988
    07. Listopad 2018. 21:05

zadranka86

Cek du znaci ima u sk.za svirati klavir kao slobodna aktivnost…jaooooooo…pa eto nisan imala pojma..jer moja cura sanja o klaviru….njoj to ono tako privlacno i uvik mama kupi mi klavir..hahah reko kao da je on 10kn.eto to je jedna korisna jakoooo informacija….du bass ti hvala na informacijama..i eto tko zna u skoroj buducnosti ce mo se i upoznati…basss lipo eto….😚😚😚

u pravilu se krece u 1.razred glazbene paralelno s 3.osnovne, ali imamo djece i koja kasnije krenu (osnovna glazbena traje 6 godina). Mi smo u biti u prostoru osnovne skole, isti je ravnatelj, ali radimo iskljucivo popodne zbog redovne skole. Polaze se audicija i eto ga, upisu se u glazbenu kao posebnu skolu! A uvijek postoji i opcija privatnog sviranja 😊 a nikad se ne zna, za kavicu sam uvijek 😎😊

rosita
    07. Listopad 2018. 21:05

Slatkica- ako te bas trazi slatko moja preporuka ke raditi domace s secerom za dijabeticare ili jos bolje ako volis steviju. Ovo je cheesecake koji je daleko zdraviji od icega kupovnog a u fino je. Ako hoces isprobati pisem recept 

Tonka185
    07. Listopad 2018. 21:07

To si kod Nine bice isla sta je u Glamoura radila? 😂😂 a doslovno kroz Rastane uvik prolazin kad u Zd idem.evo i veceras idemo po prijatelje u Zemunik kroz Rastane naravno😂😂😂😂 ajme show.i da, cudo je da cura iz grada dodje na selo zivit i nema problem s tim.tako da cestitam 😉😆😁 drago mi je znat da eto ima neko tu  blizu nikad ne znas 😊😊

du1988
    07. Listopad 2018. 21:07

e da zadranka, bas sam nedavno pitala za tebe...htjela sam te pitati jesi li mozda isla na tecaj u Zd, ali mi je palo kasnije na pamet da si isla u Bg ako si i isla jer je blize...dvoumim se hocu u bolnicu na tecaj ili onaj koji vode patronazne. Imas ti kakvu info?

Tonka185
    07. Listopad 2018. 21:09

Du, dobro si me sitila, bas sam htjela pitat za tecaj 😕 di sta kako?

zadranka86
    07. Listopad 2018. 21:15

Tonka da kod Nine..haahha..to svii svi kazu i pitaju..Pa kako cili zivot u gradu i dosla na selo...da i nemam nikakv problem iskreno ...Cak ode san nasla ono sto u gradu nikad nisam mir tisinu,priroda...ma nezz eto valjda covik mora to imat u sebi...kad me volja ja san u Bg il Zd.tako da stvarno ne bi se nikad ni vratila zivotu u gradu eto to sam ja...Du nemam ti pojma ja za Zd nezz tila san ode u Bg se raspitat ali nekao uvik zaboravim..Frendica mi nedavno isla u Benkovac jer njen ginic je tamo ali meni se nije dalo ja bi ka isla u Bg.ali cakkk cakkk san razmisljala bila o Zd jer cini mi se da oni imaju opsirnije..ode u malim mistima to traje dva dana po par sati i kvit..Ja bi rade da je to malo duze i opsirnije a mislim da je ipak Zd bolji po pitanju toga...aj ko ista cujes javi  molim te...

Tonka185
    07. Listopad 2018. 21:19

Zadranka, bas cu ja pitat u utorak u Bg ovu sestru zna li ista o tecaju. Btw di vodis trudnocu u Zd ili Bg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.