Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    01. Lipanj 2018. 17:07

Pepe, drago mi je da je sve dobro prošlo na pregledu 😍 

meni danas baš nekako težak dan. teško mi je bilo na poslu, teško sam hodala po vrućini, osjećam neku mučninu i malo me pika u jajnicima. 

svjesna, a da odeš na hitnu za svaki slučaj? 

barbiemama
    01. Lipanj 2018. 17:09

pašu mi romerquelle limunska trava, obična voda i voda. tu i tamo sok od naranče. 

barbiemama
    01. Lipanj 2018. 17:13

htjedoh reć obična mineralna, ali ne mogu ispravit post 😋

Bruna92
    01. Lipanj 2018. 17:16

E super, bas cu probati s tim limunskim mineralnim vodama :)
    Hvala cure :)

pepe1907
    01. Lipanj 2018. 17:30

senzacija limun limeta onak fino hladna..mogla.bi litre i litre

Ana89
    01. Lipanj 2018. 17:46

Ja sam danas bila na faksu. Ispit. Spaaarina....došlo mi zlo, mozak se pretvorio u kašu. Nadam se da sam bar da sam prošla, da nisam uzalud dolazila😂😂😂. Sad mi se jede pizza, dragi traži po Puli. I hoću samo pizzu. Htio mi je uvaliti hrenovku. E neš😆😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    01. Lipanj 2018. 18:18

Meni se jede cips od paprike i krumpirici, svaki dan.. ove moje cure na poslu me ubijaju, moraju samnom zderat jer nemaju izbora faka mi se 😂😂 imat cemo kolegijalno 100kila sve.. kava nula bodova vise kod mene :( a spava mi se jako, nez uopce kaj da radim da mi glava ne pada stalno :/ 

url=https://lilypie.com]

Miranda
    01. Lipanj 2018. 18:24

Salatice nisam kardiolog ali ako imas simptome i takvu obiteljsku anamnazu, odi na obradu. Nije bitno koliko godina imas, postoji dosta genetski nasljednih srcanih stanja/mana. Moja svekrva ima jednu takvu, otkrili joj s 30 godina. Mozda ti samo od nervoze skoci puls ali ako se poveca iz cista mira ili i pri najmanjem fizickom naporu, bolje odi pa znas da ti nije nista i mirna si 😊
    Svjesna nadam se da si otisla na hitnu i da je stalo krvarenje
    Blaza drzi se i miruj maksimalno. Imam i ja hematom ali manji i zasad sam na strogom mirovanju. Nisu oni uopce rijetki i cesto bude sve dobro, cak i s velikim hematomima. 
    Pijem najcesce limunadu sad, bas mi pase. Tu i tamo i te gazirane s limunom, sve su mi super sad 😁
    Ana drzim fige za ispit 😊

Bruna92
    01. Lipanj 2018. 18:30

mmama2

Meni se jede cips od paprike i krumpirici, svaki dan.. ove moje cure na poslu me ubijaju, moraju samnom zderat jer nemaju izbora faka mi se 😂😂 imat cemo kolegijalno 100kila sve.. kava nula bodova vise kod mene :( a spava mi se jako, nez uopce kaj da radim da mi glava ne pada stalno :/

Eeee ja isto ubijem vrecicu cipsa od paprike skoro svaki dan 🙈

Miranda
    01. Lipanj 2018. 18:31

Netko je vec rekao (sorry, zaboravila sam koja tocno), i mene deprimira kad vidim koliko nas krvari ili je krvarilo ili ima sumnjivi iscjedak ili pije sto terapija za ocuvanje trudnoce. Uzas stvarno 😣
    Jedva cekam drugo tromjesecje a pogotovo visoke tjedne da se svima smiri situacija ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.