Cure evo da se i ja javim,
Sinoc sam prokrvarila,imam ogroman hematom,veci je od trudnoce,tako da postoji mogucnost da i on krene i povuce sve za sobom. U bolnici smo,lezimo i nadamo se da ce sve bit ok.
Jel se neko od vas susreo s hematomom? Al bas velikim
Blaža, navijamo za tebe i bebu 😉😉 Odmaraj, leži, sve će biti u redu. ☺️☺️🤗🤗🤗😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Miranda, pa sve je krenulo kada mi je tata dobio mozdani (ok je sad), zatim blizi clan srcani (umro), a sa mamine strane baba i deda srcani bolesnici (deda umro u 57, baba sa 75 ali je imala pejsmeker od 55). Znaci imam genezu sa obe strane, plus trombofiliju urodjenu. Jedino sto se to svima desavalo 55 plus, a ja imam 25, pa kada pomislim da odem kardiologu zbog pulsa koji se poveca nekad (a mjerkam ga cesto haha), iznapadaju me da kad predjem 50 slobodno idem haha i da se ne pravim luda vise nego sto jesam hahaha. Evo i sad, procitala doktorrrr, i odmah romane pisem hahaha.
Blaza, ja znam da je to dosta cesto, evo i ja trenutno imam jedan mali koji ne pravi probleme za sad, i da je zs spontani najveci krivac prestanak rada srca, a ne hematom. Ali s obzirom na velicinu, kako su ti doktoru objasnili, lezi i miruj i beba da raste, da ga preraste, koja si nedelja, pretpostavljam da si bas rana?
evo da se javim sa dobrim vijestima bebač je cca 5cm i po uzv je 11tj+5...bio je okrenut leđima i ko da spava..kažem bebač jer mi se čini da sam vidla pišonju među nogama...dr. kaže da ne mora bit da je rano ali ja znam kaj sam vidla 😄 uz you tube sam postala maher za uzv...ali vidjet ćemo..sve ostalo okej čekamo nalaze urinokulture i ogtt koji radim 5og...eh sad čekat slijedeći pregled 4.7 🙉 3 dana prije svadbe aaa
evo da se javim sa dobrim vijestima bebač je cca 5cm i po uzv je 11tj+5…bio je okrenut leđima i ko da spava..kažem bebač jer mi se čini da sam vidla pišonju među nogama…dr. kaže da ne mora bit da je rano ali ja znam kaj sam vidla 😄 uz you tube sam postala maher za uzv…ali vidjet ćemo..sve ostalo okej čekamo nalaze urinokulture i ogtt koji radim 5og…eh sad čekat slijedeći pregled 4.7 🙉 3 dana prije svadbe aaa
Super da je sve ok s bebom😍😍...
😂😂ti si ko i moj muz ,on je na slici s uzv-a pitao jel ja to vidim pisonju i detaljno proucavao🙈😂😂...
Pepe super za pregled 😍😍 bas mi je drago da je sve u redu 🤗🤗
Hihihi maher za uzv 😃 bitno da je zivo i zdravo 😍🤗
Ja opet krvarim, crveno, nije jarko crveno ali nije bas smedje... isto se desilo i prosli petak :((
Mirovala sam 7 dana, danas morala na posao, sjedila sam cijeli dan i dosla kuci prokrvarila. Jel moguce da je zbog sjedenja cijeli dan ili? Duphaston 3x1 pijem.
Ja opet krvarim, crveno, nije jarko crveno ali nije bas smedje… isto se desilo i prosli petak :((
Mirovala sam 7 dana, danas morala na posao, sjedila sam cijeli dan i dosla kuci prokrvarila. Jel moguce da je zbog sjedenja cijeli dan ili? Duphaston 3x1 pijem.
Kad si pod mirovanjem nije bas pametno ici radit...moguce da je...mozda da se javis dr...a dotad miruj...
Cure, sta vi pijete? Mislim ono voda, sokovi,prirodni sokovi, cajevi? Nikad nisam bila ljubitelj icega osim vode a sad mi je voda gadljiva, bljutava... Sokovi i sve to preslatko ne dolazi u obzir, bude mi muka uzasno i onda se ispovracam... Da probam sa limunadom ili ste otkrile nesto super sta vam pase?
Bruna Ja iskljucivo vodu pijem,posto sokove ne smijem radi secera...kombiniram obicnu.i mineralnu...a kad mi nije dobro super mi pase mineralna s limunom (neka marka iz spara,bez kalorija)...
Sortiraj odgovore
Najstariji