Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    03. Listopad 2018. 07:43

Dobro jutro ☺ 
    Truskawka, bravo za bebice 😍😍
    Sretno svima koji idete danas na preglede!
    Da, bodiji iz kauflanda su baš mekani, imam i ja tri. Mislim da ću ja trebati štramplice, uzela sam u pepcu par komada, al kod njih su brojevi od 62, pa da uzmem barem za izlazak iz bolnice jedne malene ako će trebati. A za ostalo cu vidjeti, ako se ne razgrabi 😁
    Ne znam jeste li primjetile, ali ako uzmete dva proizvoda, dobijete -10% popusta 😉

Klikerica
    03. Listopad 2018. 07:49

Cure koje renovirate,kapa da poda...  mislite na sebe i bebice... nemojte nista dizati,sve to moze netko obaviti za vas... znam da izgleda kao da ne moze... ali moze se! Drzim fige da buka i prašina,hladnoća i propuh čim prije prođe,i da obiteljsko gnijezdo čim prije bude u obrisima kako ste zamislile.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    03. Listopad 2018. 08:01

Za mjerenja težine bebe koja nam kaže ultrazvuk,nemojte da vas to ni u kojem slucaju opterecuje...
    Prijateljica moja iz Osijeka,2 trudnoce...
    Malenu su joj izmjerili da je oko 3700 g pred porod  rodila se sa 3050 g.
    Nakon toga sina su izmjerilu da ima oko 3800 g,rodio se sa 4070 g. 
    Znači mjerenja definitivno nisu u gram točna. Na tečaju su nam rekli da je najbitniji tjedan bebinog razvoja,a to s koliko se grama rodila i tako nadoknadi kroz 2-3 tjedna.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    03. Listopad 2018. 08:07

Klikerica

Za mjerenja težine bebe koja nam kaže ultrazvuk,nemojte da vas to ni u kojem slucaju opterecuje…
    Prijateljica moja iz Osijeka,2 trudnoce…
    Malenu su joj izmjerili da je oko 3700 g pred porod rodila se sa 3050 g.
    Znači mjerenja definitivno nisu u gram točna. Na tečaju su nam rekli da je najbitniji tjedan bebinog razvoja,a to s koliko se grama rodila i tako nadoknadi kroz 2-3 tjedna.

Ja si nisam uzela to zdravo za gotovo nego tek toliko okvirno hehe..a mjerenja sva odgovaraju 30+1,2,3,4 osim deckove glave koja je na 32+3 tako nesto 😅😅 zato ga zovemo mali glavonja 😆😆

❤N i V💙

Ivylee
    03. Listopad 2018. 08:12

Aaaa Truskawka, divna bušica i napredak bebača ❤️ Svaka čast na ustrajnosti u renovacijama u ovoj fazi, šaljrm vibrice da se sve čim prije i točno onako kako si zamislila završi 😘
    Neko je pisao za chicco uloške i dm- ja sam ih kupila u dm-u u cco, valjda ti veći imaju, ali mrežaste gaće nisam našla kod njih jer baš hoću marke to to pa sam po njih išla u Bubamaru.
    Moj prvi je bio čupavac, očekujemo takvu seku tako da je set češljića spreman 😉
    Mmama2 i meni je fobija krcato rodilište, posebno jer ću u Merkur a tamo 3 boksa samo, a u zadnje vrijeme vidim da postaju neko hit rodilište. Kad sam prvi put išla, bila sam sama u cijeloj rađaoni i u sobi s tri kreveta 😁

• zvrkica
    03. Listopad 2018. 08:14

Klikerica

Za mjerenja težine bebe koja nam kaže ultrazvuk,nemojte da vas to ni u kojem slucaju opterecuje…
    Prijateljica moja iz Osijeka,2 trudnoce…
    Malenu su joj izmjerili da je oko 3700 g pred porod rodila se sa 3050 g.

ovo za mjerenja isto ovisi o kvaliteti uzv i stručnosti ginekologa.
    Koliko precizno uzme mjere, moja doktorica recimo skoro nikome ne izračuna okvirnu težinu točno, dok privatnik kod kojeg idem uvijek bude blizu, možda više manje 100 g promaši.
    Ali da, generalno se slažem sa tobom da se ne vrijedi slijepo držati tih mjera.

Mojoj prijateljici koja sad treba roditi doktorica je prije mj dana izmjerila da mala ima oko 3500 g a u bolnici su rekli da je beba tek sada toliko u punom terminu

Blaza26
    03. Listopad 2018. 08:21

Truskawka 😍😍😍😍😍😍 divni ste,super za velike bebice,i malog glavonju😍😍
    Svaka cast na renovacijama cure,nezz kako bi to prezivjela,al selidbu sam prezivjela,pa bi valjdai to.
    Pazite se,bebice su najbitnije😍😍
    Sretno vam na pregledima,i ugdan dan😘❤️❤️❤️

pepe1907
    03. Listopad 2018. 08:34

Ivylee

Aaaa Truskawka, divna bušica i napredak bebača ❤️ Svaka čast na ustrajnosti u renovacijama u ovoj fazi, šaljrm vibrice da se sve čim prije i točno onako kako si zamislila završi 😘
    Neko je pisao za chicco uloške i dm- ja sam ih kupila u dm-u u cco, valjda ti veći imaju, ali mrežaste gaće nisam našla kod njih jer baš hoću marke to to pa sam po njih išla u Bubamaru.
    Moj prvi je bio čupavac, očekujemo takvu seku tako da je set češljića spreman 😉
    Mmama2 i meni je fobija krcato rodilište, posebno jer ću u Merkur a tamo 3 boksa samo, a u zadnje vrijeme vidim da postaju neko hit rodilište. Kad sam prvi put išla, bila sam sama u cijeloj rađaoni i u sobi s tri kreveta 😁

ispravak 4 su boxa 😀 ali su nam na tecaju rekli da se ne desi da neka mama izvisi, uhodani su...al bas je sve malo tamo 

Mina93
    03. Listopad 2018. 08:37

Svaka cast na renovacijama, sretno 😁😍
    I sretno danas na pregledima ko ide 😊
    Ja bila budna od 5 do 7 pa sad uspila zaspat i slomljena, uvijek me ubije taj prekinuti san.. 

bambusovlist
    03. Listopad 2018. 08:45

Čao, svima!
    Super za preglede, koji su dobro prošli!
    Moja je cura u 25. tjednu težila cca 600 g i bila duga oko 25 cm. Kad sam ginekologu rekla da se to ne poklapa ni sa jednom aplikacijom, reklao je da ne brinem i da je kako treba biti. Valjda je to stvarno individualno i mislim da se ne trebamo previše uspoređivati sa predviđanjima i drugim mjerama.
    Ja svom giniću uistinu vjerujem, pa ako on kaže da je dobro, meni je odlično!
    Zadranke, super za posteljicu. Nadam se da će i ova moja gore!
    Ja sam isto u bespućima uređivanja stana, koji bi trebao biti gotov do 3. mjeseca 2019. Negde prije 6 mjeseci dali su nam nadu da će se završiti do 12.2018. 
    Moj mužjak dolazi u 12. mjesecu, nakon 6 mjeseci izbivanja i baš sam radoznala kako će se sve odigrat. Za sada smo u privremenom smještaju i još ne znam gdje slagati kolijevku. Baš zanimljivo!
    Ali sam iznenađujuće smirena. Valjda je to prirodna samoobrana i obrana. Vjerujem da će sve ispast super, pa gdje god bili. Ionako smo mi najvažniji.
    E, da! I trudna više nikad ne bih birala pločice. Sve sam odabrala za 10 minuta. Nema kajanja. Osim za jedne 😬.
    Ali neka!
    Podsjećat će me na ove dane i biranje pločica preko interneta. 
    Pozdravljamo vas sve moja djevojčica i ja i želimo vam sreću na pregledima!
    Poseban pozdrav šoping kraljici!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.