Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    03. Listopad 2018. 08:34

Ivylee

Aaaa Truskawka, divna bušica i napredak bebača ❤️ Svaka čast na ustrajnosti u renovacijama u ovoj fazi, šaljrm vibrice da se sve čim prije i točno onako kako si zamislila završi 😘
    Neko je pisao za chicco uloške i dm- ja sam ih kupila u dm-u u cco, valjda ti veći imaju, ali mrežaste gaće nisam našla kod njih jer baš hoću marke to to pa sam po njih išla u Bubamaru.
    Moj prvi je bio čupavac, očekujemo takvu seku tako da je set češljića spreman 😉
    Mmama2 i meni je fobija krcato rodilište, posebno jer ću u Merkur a tamo 3 boksa samo, a u zadnje vrijeme vidim da postaju neko hit rodilište. Kad sam prvi put išla, bila sam sama u cijeloj rađaoni i u sobi s tri kreveta 😁

ispravak 4 su boxa 😀 ali su nam na tecaju rekli da se ne desi da neka mama izvisi, uhodani su...al bas je sve malo tamo 

Mina93
    03. Listopad 2018. 08:37

Svaka cast na renovacijama, sretno 😁😍
    I sretno danas na pregledima ko ide 😊
    Ja bila budna od 5 do 7 pa sad uspila zaspat i slomljena, uvijek me ubije taj prekinuti san.. 

bambusovlist
    03. Listopad 2018. 08:45

Čao, svima!
    Super za preglede, koji su dobro prošli!
    Moja je cura u 25. tjednu težila cca 600 g i bila duga oko 25 cm. Kad sam ginekologu rekla da se to ne poklapa ni sa jednom aplikacijom, reklao je da ne brinem i da je kako treba biti. Valjda je to stvarno individualno i mislim da se ne trebamo previše uspoređivati sa predviđanjima i drugim mjerama.
    Ja svom giniću uistinu vjerujem, pa ako on kaže da je dobro, meni je odlično!
    Zadranke, super za posteljicu. Nadam se da će i ova moja gore!
    Ja sam isto u bespućima uređivanja stana, koji bi trebao biti gotov do 3. mjeseca 2019. Negde prije 6 mjeseci dali su nam nadu da će se završiti do 12.2018. 
    Moj mužjak dolazi u 12. mjesecu, nakon 6 mjeseci izbivanja i baš sam radoznala kako će se sve odigrat. Za sada smo u privremenom smještaju i još ne znam gdje slagati kolijevku. Baš zanimljivo!
    Ali sam iznenađujuće smirena. Valjda je to prirodna samoobrana i obrana. Vjerujem da će sve ispast super, pa gdje god bili. Ionako smo mi najvažniji.
    E, da! I trudna više nikad ne bih birala pločice. Sve sam odabrala za 10 minuta. Nema kajanja. Osim za jedne 😬.
    Ali neka!
    Podsjećat će me na ove dane i biranje pločica preko interneta. 
    Pozdravljamo vas sve moja djevojčica i ja i želimo vam sreću na pregledima!
    Poseban pozdrav šoping kraljici!

AllieH
    03. Listopad 2018. 08:55

Dobro jutro! truskawka, bas mi je drago da si nasla vremena da nam se malo javis! I super da bebice odlicno napreduju, bas si me nasmijala s malim glavonjom. I moj brat je bio pravi mali glavonja kad se rodio, ali nekako se to kasnije izniveliralo 
    Curke sretno na pregledima! 
    Du, pitala si za Slavoniju, ovdje je uvijek malo otuzno u jesen, ali ja nekako to ne osjetim previse, nama je vecina drustva tu (manji dio je ostao u Zagrebu nakon faksa, iz Osijeka su se svi vratili), nitko od blizih nije odselio van drzave, svi imamo poslove, vremena za druzenje s obitelji i prijateljima, nista nam ne fali, ja se stvarno ne mogu pozaliti. Grad je sad malo mrtviji u ovom periodu, ali s 01.12. i adventom ponovno ozivi. Ima svega, kao i svuda, ali i sve ovisi sto netko zeli u zivotu i kakav im zivot odgovara. Valjda sad nigdje nije lako, ne znam. 

Luka ❤

du1988
    03. Listopad 2018. 09:08

allie, ja sam radila u Vk dok se nismo preselili u Zd i oni su super u usporedbi sa Žu...tamo masovno ljudi odlaze. Evo muzevi su svi otisli, svaka druga kuca u ulici prazna.. bas tuzno. Ali drago mi je cuti da ima i pozitivnih iskustava, ipak ce to uvijek biti MOJA Slavonija 😊 ana, nek si i ti napokon rijesika status, super! cure koje renovirate, svaka cast...samo cu to reci. Ja sam prije godinu i pol skoro ocelavila od stresa i smrsavila valjda 5 kila dok smo renovirali ovo sto smo kupili...grozan period, ne volim ga se ni prisjecati! Rokove zaboravite, ionako ih sve probiju, ali u konacnici cete uzivati u svome i to je neprocjenjivo 😘

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    03. Listopad 2018. 09:12

Mina93

I sretno danas na pregledima ko ide 😊
    Ja bila budna od 5 do 7 pa sad uspila zaspat i slomljena, uvijek me ubije taj prekinuti san..

Evo bas danas na tu temu članka...
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trudnice-spavaju-pet-sati-po-noci-sto-uzrokuje-nesanicu-10546?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=10546&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    03. Listopad 2018. 09:16

du1988

allie, ja sam radila u Vk dok se nismo preselili u Zd i oni su super u usporedbi sa Žu…tamo masovno ljudi odlaze. Evo muzevi su svi otisli, svaka druga kuca u ulici prazna.. bas tuzno. Ali drago mi je cuti da ima i pozitivnih iskustava, ipak ce to uvijek biti MOJA Slavonija 😊 

Ja mislim da ovdje u Vk ako oboje partnera imaju stalan pristojan posao,i ako su čisti u glavi... vesele se životu,imaju zdrave obitelji itd. Da im može biti prekrasno! Gradić je totalno po mjeri čovjeka,imala sam predivno djetinjstvo i srednjoškolske dane... sve me samo najljepše veže tu! A ko beba sam živjela u Žu,i išla u vrtić... mama mi je Županjka😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    03. Listopad 2018. 09:30

I ja imam posla oko kuce... trebam kupiti ves masinu i sporet, pored bebinih stvari znaci, okreciti, popraviti karnislu jednu, popraviti parket sto se digao (imali mini poplavu), polijepiti lajsne... Ma ne znam ni sama vise, da, plafonjerke ispadale, zabodeno u mekano nesto, joojjj. A svi opustenoo, lagano, samo se ja hvatam za glavu. Kao ima vremena. Gdje to vrijeme, beba za mjesec dana moze doci 😶😶😶😶😶 I ono zasto trcati?
    Mogu misliti vi sto imate vece renovacije... Srecno😘

Kolačići
    03. Listopad 2018. 10:09

Nije me bilo nekoliko dana pa totalno nisam u toku.... ali molim vas za savjet i iskustva vaša-
    Kažu da se bebica s vremenom smiri kako raste pa nema mjesta za akrobacije, ali moj beban se jučer i danas jako slabo i nježno javlja a to nije njegov stil. Do sada je bio baš hiperaktivan i snažan momak. Trudnoća je 29+6 tt i do sada savršena sa svim nalazima. 
    Da bebi dam još malo vremena ili da odem na pregled (ne želim biti paničarka) doc mi radi danas popodne. 

Sunflower! 🌻
    03. Listopad 2018. 10:13

Cure razumijem vas s renovacijama, sretno vam i zelim da se posloze stvari kak treba do bebe... mi u slicnom problemu, tj. kupujemo stan i sad smo u onoj najgoroj fazi cekanja, cekamo da nam jave jel nam APN odobrio subvenciju za kredit, da se zgrada jos finalno dovrsi pa da dobijemo kljuceve, i onda sve jos treba namjestit 🤯 bas me jucer zvali da nam je kuhinja gotova, kad moze montaza... ja onak dobro pitanje, i ja bi rado znala kad moze montaza 😪 nadamo se cijelo vrijeme da cemo stici namjestit najosnovnije prije nego beba dode pa uselit, al sto vrijeme vise prolazi sve smo manje sigurni u to... cini se da cemo ga docekat ipak ovdje kod muzevih na katu, sto nam je s jedne strane ok jer ce nam se malo olaksat oko kuhanja, vesa i sl, al s druge strane jedva cekamoooo svoj mir 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI