Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    02. Listopad 2018. 21:45

Ivylee

Pticaselicazgst

Ivylee sorry onda sam te zamijenila sa Matejom, hvala na info. 😊
    Mateja super, pa cisto da updateam popis sto je sve potrebno. 😊
    Mrezaste gacice ste uzele broj koji inace nosite ili broj vece?

Ja sam isti kao inače, rastezljive su, a ne valja ako su preširoke jer ti onda neće dobro držati uložak.

Hvala ti 🤗😊

annchy17
    02. Listopad 2018. 21:59

Otvorio mi bolovanje bez razmisljanja tako da sam od sutra na odmaranju :) 
    Malo mi i treba nakon svega, jedino mi fali sitno staza za komplikacije pa cu so porodiljnog dobivati samo 831 kn, onda porodiljni punu placu :/ al sta cu, glavno da bude sve ok :) 

zadranka86
    02. Listopad 2018. 22:03

Annchy17 superrr...mislim da ti je def mksto kuci ukoliko imas posteljicu nisko...omaraj koliko god mozes pazi na sebe u smislu ne dizi tesko izbjegavaj sidenje meni je ono uzasnoooo smetalo i nije ni prepprucljivo..i samo polako...kazu da je dobro malo vise se oazit i odmarat jer da se ona tako lakse i podigne..nemam pojma..meni moj ginic cak nije ni naglasavo mirovanje ali ja sam sama po svojoj incijativi tj.tjelo mi je samo govorilo...i eto uspili smo...iskreno se nadam da ce i kod tebe bit sve ok i da ce ona lipo poc gore ...a ti sad uzivaj u svojoj trudnoci....sretnooo

url=https://lilypie.com]

Duda
    02. Listopad 2018. 22:12

Evo stigao Kaufland katalog 😉

barbiemama
    02. Listopad 2018. 22:50

du1988

barbiemama, jesam ja propustila tvoj post nakon pregleda ili nisi ni tipkala?

sutra je pregled, hvala kaj misliš na mene 😘

pomaknula mi doktorica s podne na 10:30. gnjavaža mi je to jer ću ujutro iz Novog Zg na posao i onda opet u Novi Zg na pregled 😁 pa opet posao 🤪

nadam se da će sve biti u redu. javim svakako.

moram kupiti steznik, to sam svakako mislila koristiti. naručit ću neki s neta vjerojatno. 

barbiemama
    02. Listopad 2018. 22:50

Kaufland robica mi se čini baš slatkom. možda odem pogledati 👌🏻

Klikerica
    02. Listopad 2018. 22:51

Ajme ovaj kaufland! Morat cu se prošetati da opipam materijal kad vec nisam u Lidlu ulovila velicinu,mozda bude u Kauflandu vise srece... oblak lampa mi je vrh,bas sam takvu htjela negdje kupiti

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    02. Listopad 2018. 22:56

Ajme duda bas si to morala stavit 😍 bacit ces me u bankrot 😂
    Samo da prijavim uspjesan pohod na ikeu, bila s frendicom i bome smo se isetale, sad sam krepana, odma sutra cu natjerat muza da slaze komodu 😂😂
    Ja sam chicco uloske kupila u dmu, i takodjer paket mrezastih gaca za koje sam prekasno vidila da sam uzela velik broj 😂
    Jos vjer iduci tjedan u bubamaru i to je to od velikih troskova  jedva cekam da se i toga rijesimo 😅
    I dm sam odlucila zutu srijedu iskoristit u 11mj za ono sta jos ostane pokupovat.. 

du1988
    02. Listopad 2018. 23:02

klikerice, ja imam tri bodija kratkih rukava iz Kauflanda i pamuk je premekan, cine se super 👌 barbiemama, barem ces ujutro odmah cuti lijepe vijesti, ja uvijek popodne na pregled (sutra sam u 17h). Sto se steznika tice, ne znam mogu li se nositi bez preporuke lijecnika?

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    02. Listopad 2018. 23:45

Joj Kaufland
    Tako se cini fina robica,da ga bar imamo blize.
    Ipak nisam pravila pizzu,svekrva poslala punjene paprike pa smo to jeli. Sad mi je zgalavica na maksimum.
    Al zato je sutra sve spremno za pizzu
    Laku noc klokse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.