Klokse moje nije me bilo par dana ne stignem bass..Danas bio pregled…zatvorena bebica raste sve je ok..skolski..Imam pitanja dva za one koje su voljne podjelit svoje inf.rekli bi vlastite..Zanima me kilaza vasih bebica u 27tj.i cervikometrija tj.cerviks duzin kolika vam je..cisto da usporedim..Moj bebi je procjenjen na 1kg i cerviks 3.2..Doki kaze sve ok ali da se pricuvam kao do ulaska u 35tj..On ocekuje vjeronatno ranine otvaranje zbog mog kraceg cerviksa koji je operativnim putem skracen..Eto cure molim vas samo mjere bebice i cerviks cisto eto radi usporedbe…hvala vam klokse moje..i saljem pozdrave..uletit cu ovako kad mogu da me ne zaboravite😚😚
27+5, 1140g 4.3 cerviks 😉
Ivylee mislim da si ti pisala da ces sutra u shopping u dm za bolnicu, pa ako nije frka da podjelis s nama sto si kupila, s obzirom da vec imas iskustva sta treba sta ne 😊
Mateja ne brini se, lijepo lezi i odmori. Ta zatezanja su skroz normalna i treba ih prelezat. Ovo od posla sta doma imas ne brini nece nigdje pobjec i cekat ce te 😊
Mislim da nisam to ja bila ali većinu sam obavila pa evo 🙈: chicco ulošci, dva paketa mrežastih gaća (to to, njih sam našla u Bubamari), blazinice za grudi, purelan mast za bradavice (ljekarna), vlažne maramice za dezinfekciju wc školjke, vlažni toalet papir, gel za dezinfekciju ruku, putna pakiranja gela za tuširanje, šampona i mlijeka za tijelo, paste za zube, malo pakiranje pelena, krema za guzu i vlažne maramice za bebu. Uzela sam i one jednikratne podloge za previjanje pa ću ponijeti nekoliko u bolnicu jer su zgodne za nesreće od eventualnog curenja. Mislim da je to sve...
Da kupujem vec sad onaj kompletic skarica i mekanog cesljica za kosu?jel to potrebno? i raj vrag za cistit nos?
Ja se spremam u soping za rodiliste sutra, javim kaj sam sve uzela 😉
Kad smo kod pizze, ja sinoc bila s kolegicama s bivseg posla u novom restoranu/pizzeriji, Public se zove. Preporucam probati koje ste u Zg, malo drugacije od klasicnih pizza, imaju napolitanske pizze sa super kombinacijama i plus fkt dobre deserte 😅 Moj favorit vocni beze, mmm, a ni s cokoladnom tortom necete pogrijesiti 😍😍
Pobrojila sam upravo sve kaj imam za malog i skuzila da sam kupila malo previse hlacica vel.56 🙈🙈 Skupa s onim od starijeg malca imam ih 9 🤣🤣 Al kad su sve bile nekak povoljne i slatke 🤪
Da kupujem vec sad onaj kompletic skarica i mekanog cesljica za kosu?jel to potrebno? i raj vrag za cistit nos?
Ja cu kupit cetku mekanu za kosicu, bit ce ti vjerojatno potrebno odmah osim ako nece imati kose, onda ne znam jel treba 🙊 Moj je imao bas puno kose od pocetka tak da smo se cetkali 😁 Skarice sam isto imala od pocetka za malca, njih cu i sad koistit ak ce bas trebat... nisam ih nesto puno u pocetku s njim koristila. A ovo za nos mi nije trebalo mjesecima, ne znam kak ce sad bit kad je zimska beba.. tak da to mozes i po potrebi ako imas u blizini ducan s baby opremom ili ljekarnu di mozes skoknut kad bas zatreba.
ima ih u dm-u, ali ne baš u svakom. ja sam ih uzela u Bubamari.
Tako sam i ja.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
barbiemama, jesam ja propustila tvoj post nakon pregleda ili nisi ni tipkala?
url=https://lilypie.com]
barbiemama, jesam ja propustila tvoj post nakon pregleda ili nisi ni tipkala?
Kolko sam ja skuzila ona sutra ima pregled 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji