Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    03. Listopad 2018. 13:08

Hej curke, imam slabo vremena pisati pa se ubacim samo kada mi se čini da imam savjet ili nešto "pametno" za reći... :D
    Rosita, mislim da ima boljih rješenja od te njihalice, u smislu praktičnijih i jeftinijih, a ne lošijih. Jedna frendica ima to, em joj beba ne gušta pretjerano biti u tome, em generalno bebe ne mogu dugo biti u tome... Ona mi ju je ponudila posuditi ali mislim da ću čak radije kupiti neku manju, jednostavniju i jeftiniju... Čak su one u kojima se beba s vremenom sama nauči ljuljati najbolji izbor po meni, to ih više zabavlja koliko imam iskustva...
    Što se tiče kauflanda, nisam tamo sama ništa kupovala ali sestra mi je dala svoju robicu, među njima i nešto iz Kauflanda i to iz Kauflanda ne liči na ništa, i kaže mi ona da je nakon dva pranja sve otišlo nekud u stranu, neke bodije više nije mogla ni obući na malu kolko su se izvinuli nekud. Ne znam jel i sad ta robica tamo takva, ugl na njenim etiketama stoji pretty baby pa eto, čisto savjet. Pamuk izgleda fino još uvijek i sve, ali baš se sve nekud izvrnulo i ne liči na ništa... Dok je Lidl super i nakon hrpe nošenja!

Blaza26
    03. Listopad 2018. 13:08

Salatice stroga je dijeta,ali ima ovdje puno finih namirnica,da se svasta iskombinirat. Mislim da ce beba imat sasvim dovoljno vitamina iz ove hrane,samo pravilno kombiniraj.  Bit ce to sve dobro.
    Emily moja isto divlja na uzv. Cim doktor stavi uzv,ona lupne. Al na trenutak uhvati lice i ona.se brze bolje okrene. Bas ko da bjezi od ultrazvuka,mozda stvarno ima nesto sto ih ometa,pa se toliko meskolje.😊

MareiKate
    03. Listopad 2018. 13:10

Salatice, za utjehu, mislim da što manje jedeš "junk" fooda to manje te i vuče, to je ko neka droga, pa mislim da ćeš se brzo priviknuti na novi režim prehrane... 

• Strudlica
    03. Listopad 2018. 13:28

Dobar dan svima :)
    Što se tiče robice ja također kao Mareikate mislim da ta robica baš i nije nešto. Općenito ne kupujem po tim centrima robicu za bebu, jedino mi se Lidl pokazao dobar - ali i tamo sam počela tek kad je beba imala 6mj. Ja za početak kupim kvalitetnije i možda skuplje,ali evo sve što mi je od prvog djeteta se nije izvitoperilo i vrijedilo je svaku kunu. Jer pod rukom ne može to bit pamuk jednake kvalitete. Tako da kod mene KiK,Pepco,Kaufland itd nije najbolji izbor za novorođenče.

Mina93
    03. Listopad 2018. 13:33

Samo ustrajno sa dijetama i vjezbama i mirovanjem, kome je sto propisano 😁 kad znamo za koga je to sve se moze, uostalom nije nam ni ostalo jos puno do upoznavanja sa bebanima 😍😊
    Ja isla po uputnicu za ogtt i sustav me salje u zd da obavim jer nisam jos prebacila doktora u zg, nebi da je samo tako tu premjestit doktora 😮😪 poludila sam.. Frendica mi sa malim od par tjedana isla od jednog doma zdravlja do dr jer je pedijatri nisu htjeli primit, sami idioti, morala je molit pa su je u trecem jedva primili, pa ti premjestaj i trazi doktore u zg.  

Salatica9192
    03. Listopad 2018. 13:55

Pokusavam naći bas neke recepte fine, jer kako rekoh nisam kuvar neki, a ono sto i znam, to je sve teska, krompir najvise hrana 🤣 Sada odoh citati od Pepe link onaj i traziti recepte. 😋

Ana89
    03. Listopad 2018. 13:57

Ja sam zgriješila. Pojela sam sladoled i slanac. Prvi put u mjesec i pol. 
    Ali, posavjetovala sam se ja s još par normalnih ginekologa, OGTT nakon 120 min, ako je ispod 8,5, je normalan( a meni 7,5 bio).  Znala sam da je nalaz bio nerealan, bar ref. vrijednost, a dobih 250 ml glukoze. Doduše jedna bi me slala i na GUK analizu, ali ne budem ja ta paničarenja slušala. Hoću provest mirnih ostalih 8,9 tjedana, optimalna, ne dijeta gladovanja.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    03. Listopad 2018. 14:04

Emily1801

Sretno svima danas na pregledima.

Htjela sam pitati cure koje su narucivale maternity s Asosa jeste li zadovoljne? Ja bi narucila, izmedu ostalog, i tajice za trudnice pa me zanima jesu li kvalitetne ili da ih bolje preskocim i uzmem na drugom mjestu?

Ej Emily, evo meni su baš jučer stigle maternity haljine sa asoa, uzela 2 za kojih 205 kn. Roba je kvalitetna, piše zemlja podrijetla indija, pamučna je jedna a druga sintetika, hlače isto imam od njih i uzela ih za 110kn, stvarno presmiješne cijene. Samo su ti haljine malo veće dimenzije, uzela sam jednu S jednu pamučnu M tak da komotno možeš uzeti broj koji nosiš, zavisi koliko si kg dobila, ali svakako naruči, moja preporuka. 

Noa 💙

Emily1801
    03. Listopad 2018. 14:06

Salatica ima moja kolegica inzulinsku rezistenciju, ponekad joj je secer znao pasti na 3 i nize pa bi se sva tresla dok nebi nadoknadila guk.
    Uglavnom to je sve od secera koji su posvuda, slatkisa i pekara.
    Ja isto ponekad pretjeram, pogotovo sa cokoladama. 
    Bit ce ti tesko priviknuti se na novu prehranu, ali samo se sjeti da je to dobro i za tebe i za Lenu. Kad se ufuras bit ce ti cudno pojesti slatkise i postat ce ti preslatki nakon nekog vremena. 🤗
    Aha i htjela sam ti jos napisati da je ta kolegica u pola godine pridrzavanja prehrane i uzimanja glucophagea ( metformina ) skinula oko 20 kg, puno se bolje osjeca i ima vise energije. I ten joj se popravio.
    I u pocetku te tablete mogu ubrzati probavu pa da se ne iznenadis. 😆

Emily1801
    03. Listopad 2018. 14:12

m.girl hvala! A postarina? Ako ti se da stavi linkove na to sto si narucila, bas me zanima sto si uzela.
    Ok, znaci uzimam svoju velicinu. Za sad sam na +6, s tim da ima dana kad bi pojela slona. A o cokoladama da ne pricam! Cokolada je sve! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.