Dobro jutro! truskawka, bas mi je drago da si nasla vremena da nam se malo javis! I super da bebice odlicno napreduju, bas si me nasmijala s malim glavonjom. I moj brat je bio pravi mali glavonja kad se rodio, ali nekako se to kasnije izniveliralo
Curke sretno na pregledima!
Du, pitala si za Slavoniju, ovdje je uvijek malo otuzno u jesen, ali ja nekako to ne osjetim previse, nama je vecina drustva tu (manji dio je ostao u Zagrebu nakon faksa, iz Osijeka su se svi vratili), nitko od blizih nije odselio van drzave, svi imamo poslove, vremena za druzenje s obitelji i prijateljima, nista nam ne fali, ja se stvarno ne mogu pozaliti. Grad je sad malo mrtviji u ovom periodu, ali s 01.12. i adventom ponovno ozivi. Ima svega, kao i svuda, ali i sve ovisi sto netko zeli u zivotu i kakav im zivot odgovara. Valjda sad nigdje nije lako, ne znam.
Luka ❤
allie, ja sam radila u Vk dok se nismo preselili u Zd i oni su super u usporedbi sa Žu...tamo masovno ljudi odlaze. Evo muzevi su svi otisli, svaka druga kuca u ulici prazna.. bas tuzno. Ali drago mi je cuti da ima i pozitivnih iskustava, ipak ce to uvijek biti MOJA Slavonija 😊 ana, nek si i ti napokon rijesika status, super! cure koje renovirate, svaka cast...samo cu to reci. Ja sam prije godinu i pol skoro ocelavila od stresa i smrsavila valjda 5 kila dok smo renovirali ovo sto smo kupili...grozan period, ne volim ga se ni prisjecati! Rokove zaboravite, ionako ih sve probiju, ali u konacnici cete uzivati u svome i to je neprocjenjivo 😘
url=https://lilypie.com]
I sretno danas na pregledima ko ide 😊
Ja bila budna od 5 do 7 pa sad uspila zaspat i slomljena, uvijek me ubije taj prekinuti san..
Evo bas danas na tu temu članka...
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trudnice-spavaju-pet-sati-po-noci-sto-uzrokuje-nesanicu-10546?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=10546&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
allie, ja sam radila u Vk dok se nismo preselili u Zd i oni su super u usporedbi sa Žu…tamo masovno ljudi odlaze. Evo muzevi su svi otisli, svaka druga kuca u ulici prazna.. bas tuzno. Ali drago mi je cuti da ima i pozitivnih iskustava, ipak ce to uvijek biti MOJA Slavonija 😊
Ja mislim da ovdje u Vk ako oboje partnera imaju stalan pristojan posao,i ako su čisti u glavi... vesele se životu,imaju zdrave obitelji itd. Da im može biti prekrasno! Gradić je totalno po mjeri čovjeka,imala sam predivno djetinjstvo i srednjoškolske dane... sve me samo najljepše veže tu! A ko beba sam živjela u Žu,i išla u vrtić... mama mi je Županjka😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
I ja imam posla oko kuce... trebam kupiti ves masinu i sporet, pored bebinih stvari znaci, okreciti, popraviti karnislu jednu, popraviti parket sto se digao (imali mini poplavu), polijepiti lajsne... Ma ne znam ni sama vise, da, plafonjerke ispadale, zabodeno u mekano nesto, joojjj. A svi opustenoo, lagano, samo se ja hvatam za glavu. Kao ima vremena. Gdje to vrijeme, beba za mjesec dana moze doci 😶😶😶😶😶 I ono zasto trcati?
Mogu misliti vi sto imate vece renovacije... Srecno😘
Nije me bilo nekoliko dana pa totalno nisam u toku.... ali molim vas za savjet i iskustva vaša-
Kažu da se bebica s vremenom smiri kako raste pa nema mjesta za akrobacije, ali moj beban se jučer i danas jako slabo i nježno javlja a to nije njegov stil. Do sada je bio baš hiperaktivan i snažan momak. Trudnoća je 29+6 tt i do sada savršena sa svim nalazima.
Da bebi dam još malo vremena ili da odem na pregled (ne želim biti paničarka) doc mi radi danas popodne.
Cure razumijem vas s renovacijama, sretno vam i zelim da se posloze stvari kak treba do bebe... mi u slicnom problemu, tj. kupujemo stan i sad smo u onoj najgoroj fazi cekanja, cekamo da nam jave jel nam APN odobrio subvenciju za kredit, da se zgrada jos finalno dovrsi pa da dobijemo kljuceve, i onda sve jos treba namjestit 🤯 bas me jucer zvali da nam je kuhinja gotova, kad moze montaza... ja onak dobro pitanje, i ja bi rado znala kad moze montaza 😪 nadamo se cijelo vrijeme da cemo stici namjestit najosnovnije prije nego beba dode pa uselit, al sto vrijeme vise prolazi sve smo manje sigurni u to... cini se da cemo ga docekat ipak ovdje kod muzevih na katu, sto nam je s jedne strane ok jer ce nam se malo olaksat oko kuhanja, vesa i sl, al s druge strane jedva cekamoooo svoj mir 🙈
Kolacici...evo moj je jakooooo jakooo aktivna beba..ja kazem da on uopce ne spava on se javlja svako nj vise dest min.i to cijeliiiii dan....bass je aktivan...ali ima dana kad se po dan dva umiri bude ono tup tup par puta u danu i to je to..u pocetku me to brinulo sad san skuzila da i on ima tako dan kad je bice malo mirniji..al onda nadiknadi to posteno sve...ja mislim da nemas brige...prati vidi jos i sutra...al cum se bebica javlja miskim da je ok..samo ima tako eto dan kad nije bass od akcije..ovo ti je iz vlastitog iskustva..a ti prema svojoj intuiciji...sretnooo
url=https://lilypie.com]
Hej mamice pratim vas ali se ne javljam cesto. Može mala pomoc. Ima netko ovu njihalicu sa slike? Moji bi kupili neki veci poklon pa kako sve imamo mislim si uzeti malo luksuza 😊 pa moze savjet jel se isplati potrositi puno novaca za tako nesto. Hvala 😄
Kolacici…evo moj je jakooooo jakooo aktivna beba..ja kazem da on uopce ne spava on se javlja svako nj vise dest min.i to cijeliiiii dan….bass je aktivan…ali ima dana kad se po dan dva umiri bude ono tup tup par puta u danu i to je to..u pocetku me to brinulo sad san skuzila da i on ima tako dan kad je bice malo mirniji..al onda nadiknadi to posteno sve…ja mislim da nemas brige…prati vidi jos i sutra…al cum se bebica javlja miskim da je ok..samo ima tako eto dan kad nije bass od akcije..ovo ti je iz vlastitog iskustva..a ti prema svojoj intuiciji…sretnooo
Tako nekako i ja mislim. Ali prva bebica, dugo čekana (5 godina...), nakon nekoliko neuspjeha.... pa se trudim biti "normalna" ali valjda ne mogu protiv sebe.... Hvala ti, neka je sav problem u njegovom raspoloženju....
Sortiraj odgovore
Najstariji