Zadranka super za pregled i posteljicu da se podigla! Bas mi je drago.😊
Annchy mora otvoriti bolovanje
Enna mene svaki put pogleda i vaginalno,ali zbog niske posteljice..vjerojatno inace nebi.
Bas mi je drago da ste zadovoljne s icimici, ja sam ih preporucila 😊 I wow duda, ovo zasad super izgleda!
Miranda, gdje ste vi na kraju narucili Bugaboo? Koji kombinaciju boja si uzela?
Ja sam na kraju uspjela danas i ormar rijesiti i spremila sve ljetno, izvadila jesensko/zimsko. Jos moram obucu rijesiti i to je to 🙌🏼 Ostatak dana mirujem.
Probala sam malcu pustati Bohemian Rhapsody, ne osjetim neke posebne vratolomije drukcije od standardnih, ali ustrajat cu 😂
Luka ❤
Moj pas je i dalje lud ko puska, nema mira nikako ali vidim da mi vise ne skace na stomak a to je prije bilo normalno kad bi dosao iz vani i mene ugledao da lezim na kaucu il na krevetu. Prije bi mi i spavao na stomaku, kao da ne odem nigdje (pas je ostao kod mojih kad sam se udala jer ga mama ne da od sebe al kad muz radi nocnu onda ja nekad prespavam kod njih), a sad bome nece na stomak nego lezi pored mene al s one strane kreveta da se ne mogu otkriti i otici 😂
Ja pojma nemam kolika je moja beba 😕
Zadnji put je mjerena na 21+6, nakon toga sam bila na 4D kad smo bili 25+1 i on mi nije rekao duzinu ni tezinu a tjedan nakon 4D sam bila kod svoje ginicke i ona mi nije radila uzv nego samo rucno pregled i poslusala srce. Iduci cetvrtak sam na pregledu i bas me zanima napokon saznati kolika mi je bebica ❤️
Bas mi je drago da ste zadovoljne s icimici, ja sam ih preporucila 😊 I wow duda, ovo zasad super izgleda!
Miranda,gdje ste vi na kraju narucili Bugaboo? Koji kombinaciju boja si uzela?
Ja sam na kraju uspjela danas i ormar rijesiti i spremila sve ljetno, izvadila jesensko/zimsko. Jos moram obucu rijesiti i to je to 🙌🏼 Ostatak dana mirujem.
Probala sam malcu pustati Bohemian Rhapsody, ne osjetim neke posebne vratolomije drukcije od standardnih, ali ustrajat cu 😂
I ja sam sinoc pustala Bohemian pa nista, a onda sam pustila Marcello/Bach Adagio i uzlupala se, bit ce da je klasicarka na mamu 😀 ali moguce i da je prepoznala melodiju jer ju odsviram svakih par dana na klaviru.
url=https://lilypie.com]
Evo sam se bome iznenadila kad sam vidila na kalendaru 27+0 😅😅 evo sam nakon ručka ipak malo prilegla, 2h peglanja i još i pospremanje ormara koje nije dovršeno, pa ručak... Iscrpilo me!! Kasnije moram nastavak...
I da, za cure iz splita, sajam je u Mall of split 27 i 28.10., sad sam vidila reklamu
Lovre
Zadranka doktor mi nije rekao da je beba velika i naprednija, samo da je sve u redu i da je on zadovoljan 😊 muz i ja smo visoki pa je i za ocekivat da ce i beba bit veca 😍
Icimici narucujem isto, sam se jos moram odlucit za kombinaciju boja 😊
Allie dobra si, mene je preslagivanje ormara satralo bilo 😅 al onaj feeling srece i zadovoljstva nakon je neprocjenjiv 😍
Enna mene uvijek gleda vaginalno, preko trbuha i prstima. Mislim da zavisi od doktora i mozda dijagnoze koju imas ako imas (skracen cerviks, niska posteljica itd) 😊
Ja danas bas nikakva, nakon rucka me bas prebacilo... mali spava a ja lezim kraj njega, umorna a ne mogu zaspat, sve me odjednom boli, zateze, probada, a od jutra sve normalno bilo... isto sam mislila malo se primit peglanja da mi se ne skupi previse, ocistit kupaonu mozda al no waaay 😪
Btw mene isto svaki put vaginalno gleda, provjerava jel sve zatvoreno, traje doslovno ni 10sekundi valjda i onda se obucem pa ultrazvuk
Klokse moje nije me bilo par dana ne stignem bass..Danas bio pregled…zatvorena bebica raste sve je ok..skolski..Imam pitanja dva za one koje su voljne podjelit svoje inf.rekli bi vlastite..Zanima me kilaza vasih bebica u 27tj.i cervikometrija tj.cerviks duzin kolika vam je..cisto da usporedim..Moj bebi je procjenjen na 1kg i cerviks 3.2..Doki kaze sve ok ali da se pricuvam kao do ulaska u 35tj..On ocekuje vjeronatno ranine otvaranje zbog mog kraceg cerviksa koji je operativnim putem skracen..Eto cure molim vas samo mjere bebice i cerviks cisto eto radi usporedbe…hvala vam klokse moje..i saljem pozdrave..uletit cu ovako kad mogu da me ne zaboravite😚😚
1100 g u 27.tt....za cerviks mi kažu uvijek da je ok - zatvoren i čvrst.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji