Jedno mozda glupo pitanje,a nek napise tko sto misli,zanima me,mislite li da psi osjete da smo trudne? Tipa pas kod mojih doma se otkako sam sinoc došla jako čudno i drugačije ponaša prema meni… pa me zanima jel moguce da to zna,ili sam ja zabrijala
znaju znaju, ja imam mačke pa to baš i je vidim ap znam za peseke da osijete
I vidjela sam da je netko pisao o popustu u mulleru, meni je još rano kupovati kozmetiku, ali ne znam da li znate, ako se registrirate na njihov baby portal dobivate 15% popusta da sve baby proizvode kod iduće kupovine...
Klokse moje nije me bilo par dana ne stignem bass..Danas bio pregled...zatvorena bebica raste sve je ok..skolski..Imam pitanja dva za one koje su voljne podjelit svoje inf.rekli bi vlastite..Zanima me kilaza vasih bebica u 27tj.i cervikometrija tj.cerviks duzin kolika vam je..cisto da usporedim..Moj bebi je procjenjen na 1kg i cerviks 3.2..Doki kaze sve ok ali da se pricuvam kao do ulaska u 35tj..On ocekuje vjeronatno ranine otvaranje zbog mog kraceg cerviksa koji je operativnim putem skracen..Eto cure molim vas samo mjere bebice i cerviks cisto eto radi usporedbe...hvala vam klokse moje..i saljem pozdrave..uletit cu ovako kad mogu da me ne zaboravite😚😚
url=https://lilypie.com]
Dobar dan svima
Ja napokon malo noge digla i odmor.I moj je maleni ovaj tjedan doma,lagana temperatura,kašljanje, hunjavica....
Baš mi je drago da su pregledi prošli odlično! Ja sam idući tjedan i veća sad mi muka na kolko mi cerviks. Bio je 4.0, ali mi se u 3 tjedna spustio sa 4.7 na 4.0,a mirovanje si baš ne mogu priuštit...
Klokse moje nije me bilo par dana ne stignem bass..Danas bio pregled…zatvorena bebica raste sve je ok..skolski..Imam pitanja dva za one koje su voljne podjelit svoje inf.rekli bi vlastite..Zanima me kilaza vasih bebica u 27tj.i cervikometrija tj.cerviks duzin kolika vam je..cisto da usporedim..Moj bebi je procjenjen na 1kg i cerviks 3.2..Doki kaze sve ok ali da se pricuvam kao do ulaska u 35tj..On ocekuje vjeronatno ranine otvaranje zbog mog kraceg cerviksa koji je operativnim putem skracen..Eto cure molim vas samo mjere bebice i cerviks cisto eto radi usporedbe…hvala vam klokse moje..i saljem pozdrave..uletit cu ovako kad mogu da me ne zaboravite😚😚
Ja ću ti idući tjedan bit taman 27 tjedana na kontroli pa ti javim kako stvari kod nas stoje
Jedno mozda glupo pitanje,a nek napise tko sto misli,zanima me,mislite li da psi osjete da smo trudne? Tipa pas kod mojih doma se otkako sam sinoc došla jako čudno i drugačije ponaša prema meni… pa me zanima jel moguce da to zna,ili sam ja zabrijala
Nisi zabrijala 😀 Moj pas otkad sam trudna ne skače na mene niti se igra ko prije. Njuška mi trbuh i mazi se sa mnom, i sav je na oprezu 😁
da, točno tako... znači inače kada dođem, pogotovo ovako nakon 3 mjeseca, skače na mene, penje se na kauč, donosi mi se sve igračke redom itd. Jučer nije ni skakala, niti se penje na kauč, cijelu noć je ležala pokraj moga kreveta, i nekako se baš nježno ponaša... mislim nije ni inače divlji pas, ali ipak ju zna veselje ponijeti kada dođem, ali sinoć je to nekako bilo skulirano veselje... znači kuži ona to...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Moja isto kuzi, ali i dalje je luda od srece kad dodjem, samo me nekako cudno njusi, presmijesna bude, tocno se vidi da osjeti, ali nije sigurna sta.
Luka ❤
Nisan vam rekla moja posteljica se digla skrozzz..kako san to zaboravila...😂😂😚😚
url=https://lilypie.com]
Nisi zabrijala 😀 Moj pas otkad sam trudna ne skače na mene niti se igra ko prije. Njuška mi trbuh i mazi se sa mnom, i sav je na oprezu 😁
da, točno tako… znači inače kada dođem, pogotovo ovako nakon 3 mjeseca, skače na mene, penje se na kauč, donosi mi se sve igračke redom itd. Jučer nije ni skakala, niti se penje na kauč, cijelu noć je ležala pokraj moga kreveta, i nekako se baš nježno ponaša… mislim nije ni inače divlji pas, ali ipak ju zna veselje ponijeti kada dođem, ali sinoć je to nekako bilo skulirano veselje… znači kuži ona to…
Baš tako, nije ni moj divlji, ali je razigran i veseljko, samo prema meni turbo oprezno. I recimo kad smo sami on i ja, a ja se odem tuširati on čeka i kad dođem u sobu onda nastavi spavati. Prati sve što radim, ako iz kupaone zovnem muža odmah laje i trči da vidi što je bilo.
Klikerice naravno da osjete
Moj pas isto tako skace uvijek i poo svima,a otkako sam trudna samo na mene nece. Samo mirno dode,mazi se i to je to,pun je nekog opreza.
A maca mi legne na noge i nasloni glavu na trbuh,i prede. To je pocela radit prije nego sto sam saznala za trudnocu
Zadranka super za pregled,drago mi je da je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji